Drie mannen met buitenboordmotoren aangehouden bij controlepost Stolkertsijver

5
politie controlepost te Stolkertsijver in Suriname
Archiefbeeld politie controlepost te Stolkertsijver

De politie in Suriname heeft deze week drie mannen aangehouden bij de controlepost te Stolkertsijver. Bij controle in hun voertuig stuitte de politie op drie buitenboordmotoren. Bij ondervraging verklaarde het trio de motoren te hebben gekocht op Albina. Zij konden echter geen bewijs van de aankoop van de motoren overleggen.

Het gaat in deze om een chauffeur en twee inzittenden te weten de 32-jarige bestuurder Orpheo W., Earl J. (33) en Rolenso K.(23).  De mannen reden vanuit de richting Marowijne gaande in de richting van Paramaribo, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Het vermoeden bestaat dat de drie motoren van misdrijf afkomstig zijn. De drie mannen zijn op dinsdag 7 april door leden van het Regio Bijstand Team Oost aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie.

Deze zaak is in onderzoek bij de afdeling Recherche Oost. De buitenboordmotoren zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen, meldt de politie.

5 REACTIES

 1. De traditionele paastoespraak van paus Franciscus stond zondag volledig in het teken van het paarse virus. De paus riep op tot wereldwijde solidariteit in de strijd tegen het virus en de economische gevolgen ervan. Suriname moet en zal bevrijd worden van deze moordenaars en rovers. Er komt een nieuwe leider in een oranje jasje.


  Maak melding

 2. Hopelijk haalt Brunswijk ze terug want tussen Albina en Paramaribo zijn er genoeg wateren die je kan bedwingen met een bb motor aan je korjaal/boot.
  Ik zou niet bemoeien met die bb motoren want stel dat ze besmet zijn met corona? Dan wordt die besmetting nu opgeslagen maar niet in quarantaine. Alsof ze niets beters te doen hebben.


  Maak melding

 3. Haha dieven zullen er altijd zijn motoren stelen om aan mensensmokkel deel te nemen in corona tijd betaald veel meer dan in gewone tijd flinke boetes geven en 6maanden de bak in aan dit soort mensen ze toch geen respect voor andersmans leven eigen belangen is meer waard dan gezamenlijk belangen onrust stoker thanks aan de politie door oplettendheid en waakzaamheid een grote Big up


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.