Ministerie van LVV continueert verkoopactie landbouwproducten

5
Ministerie van LVV continueert verkoopactie landbouwproducten

De verkoopactie die geïnitieerd is door het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) in samenwerking met de Melk Centrale Paramaribo en enkele landbouwstakeholders is in volle gang. Op maandag 6 april is het personeel van het Psychiatrisch Centrum Suriname wederom in de gelegenheid geweest een aantal producten te betrekken. Hiervan is goed gebruik gemaakt en door het personeel is gevraagd dat het wordt herhaald.

Bij de aanvang van de verkoopacties zijn allereerst enkele ziekeninstellingen aangedaan. Bij de evaluatie op vrijdag 3 april is besloten de verkoopactie voort te zetten volgens een andere planning. Hierbij is o.a. meegenomen de meningen van het personeel van de instellingen maar ook het verzoek van andere instanties.

De stakeholders die verbonden zijn aan deze actie, zijn ook de mening toegedaan dat de actie moet worden gecontinueerd. Het is de bedoeling dat de landbouwstakeholders en de verschillende instanties uiteindelijk zelf aan tafel gaan zitten voor verdere continuering van het geheel. Het ministerie van LVV is wel initiatiefnemer maar heeft enkel een coördinerende rol in het geheel.

Vandaag is de actie bij het ministerie van Buitenlandse Zaken ook goed ontvangen. Het ministerie van Justitie en Politie en het directoraat Cultuur zijn hierbij ook meegenomen evenals de Esther stichting.

Minister Parmessar geeft aan dat hij dankbaar is dat LVV ook op deze manier haar diensten kan bewijzen aan de Surinaamse samenleving maar ook dat de verkoopacties tot nu toe goed zijn ontvangen door een ieder, meldt het ministerie.


5 REACTIES

 1. JA NEEM OOK WAT GROENTE MEE VOOR JE PAARSE RIOOLRATTEN IN DNA. DAN HEBBEN ZE OOK WAT TE VRETEN.

  ZE KUNNEN MAAR 1 DING: HAND OPSTEKEN. DAT IS ALLES.

  GROTE MA PANG PANGS.


  Maak melding

 2. Inderdaad. Want zonder groente en fruit kun je niet goed helder nadenken en juiste keuzes maken. Maar opa vind dat goed want hij wilt het volk zo dom mogelijk houden. Daarom gaat er ook bijna geen geld naar (beter) Surinaams onderwijs.
  Als je geen groente/fruit eet dan ga je gekke dingen denken/geloven/doen. Dubai, koers zakken, enz..


  Maak melding

 3. De burgers die thuis moeten blijven en geen inkomen hebben willen wel graag rijst, olie, groenten, fruit, vis en vlees kopen tegen kostprijs. De ambtenaren die doot betaald worden krijgen extra service vsn lvv.De anderen mogen verhongeren.miesie ka zegt neks no fout. Geen crisis. Hoe durft hij.

  De productie moet langzamerhand weer op gang komen. De werknemers moeten als mogelijk op werk blijven en in hun weekend pas nsar huis. Natuurlijk moet drze groep gemonitord worden rn medisch begeleid worden.


  Maak melding

 4. Gaan jullie eens op YouTube of een ander kanaal kijken naar de theorieën rondom het virus. Verrijk jezelf. Om maar tien besmettingen een gehele bevolking thuis te laten zitten.. Je kan ook op Niburu kijken, betreft theorieën. Wat is waarheid?🤔

  Een angstoorlog onderhouden is mooi wanneer je alles met het volk kan doen. Een volk die bang is (naast dat ze al vleugellam zijn vanwege de barre omstandigheden in als maar slechter wordende economie) kan je werkelijk alle kanten op duwen. ZELF NADENKEN mensen. Niet je eigen laten leiden en achter houden door een misleidende, stelende overheid.

  Vandaag over straat zag ik dat er heel wat bedrijven zijn die het gewone normale leven weer verder (of nog steeds) voeren. Hun werknemers waren gewoon keihard aan het werk. Waarom zou je jezelf, je onderneming en ook nog eens al je werknemers laten duperen omdat de regering dat wilt?

  Ga na met andere landen. Om maar tien besmettingen? Hmmm,… ZELF NADENKEN mensen. Jezelf niet teveel laten leiden door propaganda. Je bent dan als mak lammetje ten dode opgeschreven, opweg naar het slachthuis 😆

  Dus maw verwachten jullie allemaal dat deze cocaïnebaas jullie gaat compenseren? Oke dan, blijf thuis, helemaal niets doen! Je zal zelf zien met je afwachtende houding wat je dan de eerst komende weken zal vreten.

  Je kan ten eerste nooit uit gaan van andermans woord in Suriname. Laat staan een overheid die alleen maar steelt. Ga een werk en inkomen zoeken met je luie reet en jezelf niet van andere mensen of overheden afhankelijk stellen (los van mensen met een lichamelijke of geestelijke aandoening hebben).

  Nou Rob, valt er nog wat te verdienen aan dit nieuws bericht? Moet je niet nog wat onzin schrijven?


  Maak melding

 5. @dedikkezaak.
  Heb je weer eens teveel hydrochloorthiazide geslikt of ben je gewoon een zeikerd???
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.