Verdachte van brute gewapende berovingen na bijna 7 jaar aangehouden

37
Verdachte van brute gewapende berovingen na bijna 7 jaar aangehouden
Foto: Korps Politie Suriname

Het Korps Politie Suriname heeft gisteren deze voortvluchtige verdachte, die bijna 7 jaar gezocht werd, aangehouden. Roland Soke meer bekend als ‘Rasta’, ‘Kleine’ of ‘Antenne’ die sedert juli 2013 door de Surinaamse politie en Justitie gezocht werd, is op maandag 6 april aangehouden door de politie van Albina.

De Surinaamse wetsdienaren signaleerden Soke in een boot op de Marowijne rivier en gingen over tot zijn aanhouding. Soke wordt verdacht van deelname aan een reeks brute van brute gewapende berovingen in Suriname. Er zijn al zeven van zijn bende leden aangehouden en achter slot en grendel gezet.

De boot is vermoedelijke van Soke. Daarin heeft de politie een groot geldbedrag in euro’s aangetroffen. De boot en het geld zijn ten behoeve van de justitie in beslag genomen. De aanhouding kon de politie verrichten met ondersteuning van leden van het Surinaams Nationaal Leger.

Na de aanhouding heeft de politie van Albina de crimineel Soke overgedragen aan het Arrestatie Team. Die hebben hem op hun beurt naar Paramaribo overgebracht en vervolgens overgedragen aan collega’s van de Afdeling Kapitale Delicten. Deze afdeling is belast met het strafrechtelijk onderzoek tegen Soke meldt de politie.


37 REACTIES

 1. Mooi in de bak met dat tuig. Niks quarantine. Opruimen dat gespuis op de vlucht
  gemodereerd

 2. Hopelijk is hij getest op het virus. Gezien hij hoogstwaarschijnlijk uit Frans Guyana komt, zou hij ook in quarantine moeten gaan
  gemodereerd

 3. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Verdachte van brute gewapende berovingen na bijna 7 jaar aangehouden in een boot op de Marowijne rivier.

  Dus reeds 7 jaren hield deze CRIMINEEL zich in Albina op met zijn ‘Rasta, Kleine Antenne’ haren.
  Deze CRIMINEEL is nu eindelijk aangehouden.

  Zijn (boot) en een groot geldbedrag in Euro’s werden direct in beslag genomen.
  KPS zal heel snel de Euro’s overdragen aan de Surinaamse Centrale Bank.
  En zijn (boot) wordt natuurlijk als geschenk overgedragen aan minister Elias.

  Jammer dat er geen RECENTE FOTO bij zijn aanhouding werd gemaakt of getoond aan de media.
  Want na 7 jaren zal hij als een Boko Haram strijder uitzien.


  Maak melding

 4. Koos 7 april 2020 At 21:57
  Niks quarantaine, meteen een nekschot geven. Opruimen die zooi.

  En wat is het verschil tussen jou en paars
  Even dom en ondoordacht denken en reageren
  Dus geen verschil.
  gemodereerd

 5. A antenne no wroko bun !!!

  PS : Insluiten net zoals de grote politieke Rovers,
  corrupte top-politici en drugs-veroordeelden !
  gemodereerd

 6. @Koos,

  In princiepe de enige oplossing, dit soort snel opruimen, voordat we zelf slachtoffer worden van dit soort medogenloze criminelen.


  Maak melding

 7. Deze lieve man heeft zich wel lang schuil kunnen houden in zijn hol, neem aan dat zijn familie wel wist van zijn activiteiten.


  Maak melding

 8. Mooi werk. Nu na 38 jaar zal de grootste moordenaar ook opgepakt en berecht worden. Eindelijk zal Suriname dan bevrijd worden van alle ellende. Een frisse oranje wind zal gaat waaien.


  Maak melding

 9. Weer een hardwerkende soort die ze opgepakt hebben. Of niet Wendy & Lucien?
  Komt door dit soort “Hindoestanen” dat Suriname niet vooruit gaat toch Wendy &Lucien?


  Maak melding

 10. Aangehouden na bijna 7 jaar.
  Klopt want dit is Suriname.
  Applaus voor je zelf.
  Er loopt nog een 15 voudige moordenaar sinds 1982 vrij rond.
  Wanneer wordt deze aangehouden in corrupte Suriname.
  gemodereerd

 11. @ Ray

  Van schaamte kruipen ze in hun hol, ( ik begrijpt het ergens niet, waarom schamen zij zich ?? ) Het is toch een Hindustaan die gepakt is, weg met deze paarse ratten !!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 12. Deze man moeten ze gewoon ophangen aan zijn ballen en nooit meer loslaten.
  gemodereerd

 13. Handlanger van Brodo en Brunswijk. 7 jaar in dat gebied, geroofd, gemoord en verkracht. Allemaal misbaksels, kijk welke groepering de avondklok overtreedt en hoe een japjapiekeskesie daarover in het parlement spreekt. Zo zielig voor al die Waldo lovers!


  Maak melding

 14. Die rasta antenes zijn nu net zo lang als de digic3l mast.you can run,but you can’t hide.zaken gingen in die 7jr gewoon door.opgepakt met duizenden euro’s.kassa dus voor de politie en een gratis boot.de dag kan niet meer stuk.


  Maak melding

 15. Ik vraag me af of de politie van Suriname wel kogels by zich heeft!! Is het zo moeilyk om zulke beesten op te ruimen???ag mang.deze strond figuren kent geen genade dus als j ze kryg klaring direkt.kyk net die 2 die ketting hebben geroofd en geschoten.die man kon Eve goed dodelyk geraakt worden.maar geluk van hem.demang dies no sab dat na sarie.gewoon dood schieten en dumpen in die rivier direkt.case close..


  Maak melding

 16. Ik schaam me kapot dat het iemand is uit een groep die alleen maar voor rotzooi zorgt. Miranda had over de VHP een vreemde mening over racisten en over verheven mensen. Waarom leert hij zijn eigen mensen niet zich te gedragen en altijd houden zij zich bezig met roof en moord.
  gemodereerd

 17. Hij zat op de universiteit en studeerde rechten, ik heb hem gekend.
  Hoe is hij in de goot beland, misschien door de slavernij van 300 jaar geleden.
  gemodereerd

 18. Pfffff.. Sommige gaat weer beginnen over bevolkingroep. Hij is alleen verantwoordelijk voor zijn crimineel daad, maar niet een hele bevolkinggroep. Hou jullie op met het kinderlijk gedrag. Het lijkt wel een. kleuterschool hier.. Serieus mensen ..Stop nauw met die onzin. Een dief heeft geen ras, geloof of afkomstig. Een dief kijkt alleen maar naar geld. Van wie hij/ zij steelt maakt hem niks uit. Denken jullie dat een dief kijken van: O…het is mijn ras of geloof dan ga ik hem/ haar niet bestelen. Geen sprake van.


  Maak melding

 19. Glenn 8 april 2020 At 08:16
  Pfffff

  Het is de waarheid en daar heb je grote moeite mee. Zet die schijnheilig gedoe van je af en zie wat er werkelijk in dit land gebeurt.
  gemodereerd

 20. De daders zijn bijna allemaal zwarte keskieshies terwijl de slachtoffers uitsluitend bruine of gele keskieshies zijn. Dus ja deze laffe kaffers kijken zeker naar ras of afkomst om te overvallen. Gelukkig nemen de slachtoffers zelf het hef in handen en schieten ze de overvallers morsdood.


  Maak melding

 21. Koos ragoebalsing
  Een verdachte schiet je niet af ook niet als hij schuldig mocht zijn.

  Vele racisten mogen niet meer in suriname verblijven ze zijn vrij vrij om naar de maan te verhuizen.


  Maak melding

 22. Deze kis kissi werd de hand boven zijn coronakop gehouden door Bordo & Bravo. Vandaar pas na 7 jaren, zijn eigen friends en familieleden wilden hun brother niet aangeven. 1 blood, 1 race, 1 culture, 1 volk, 1 pro criminele bende.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.