VIDEO: Rashied Doekhi (65) neemt na 38 jaar afscheid van de politiek

66

De Surinaamse politicus Rashied Doekhi neemt na 38 jaar afscheid van de politiek in Suriname. Dat heeft Doekhie maandag laten weten. De voormalig districtscommissaris van Nickerie is nu 65 jaar oud en zegt in bovenstaande video dat hij nu gaat rusten.

Doekhi zet een punt achter zijn politieke carrière omdat hij meer tijd wil besteden aan zijn familie. Ook speelt zijn leeftijd en gezondheidssituatie een grote rol. Hij heeft 15 jaar gewerkt als DNA lid en ervaart dat als voldoende.

Hij benadrukt dat hij de NDP niet heeft verlaten en NDP’er zal blijven tot de dood. Over de relatie met Bouterse zegt hij: “Bouterse is mijn bloodbrohter. We verschillen soms van mening maar we zijn onscheidbaar”.


66 REACTIES

 1. Voortijdig eruit geflikkert door Bouerse en Abrahams.

  Had hij liever 38 jaar geleden gedaan, niemand die hier rouwig om is.
  gemodereerd

 2. Dit is fantastisch nieuws. Nu de rest van de paars gekleurde revo opa’s nog, in het bijzonder Bouterse.
  gemodereerd

 3. @Waldo, wat heeft de VHP met deze discussie te maken. Het gaat om de NDP, dus stop aub met je onnozel gelul over de VHP. Begin als vast respect te tonen voor de toekomstige President van Suriname excellentie Santhoki. De dag waar op hij beeidigd wordt tot President wordt smelt jij weg op de toiletpot van verdriet omdat jouw af god Bouterse 20 jaar lang met een luiers en vaseline mag brommen in Santo Boma.
  gemodereerd

 4. Waldo spatteld nog wat na. Voor hij straks in Santa Bomo de reet gaat likken van ze paarse vriendjes. Het gaat er druk worden.
  gemodereerd

 5. Ik kan alleen maar om jou lachen Waldo: Je haalt wel 2 artikelen aan over de VHP maar je verzuimd wel te melden dat Hoefdraad gezegd heeft dat Staatsolie haar laatste dividend 2019 niet kan betalen.

  BREAKING NEWS: SURINAME HOUDT ZICH NIET AAN AFLOSSINGSAFSPRAAK.

  DEZE BERICHTEN HEB JE GEMIST ZEKER.

  JIJ BENT SLECHTS SELECTIEF BEZIG.

  MAAR DIT BEN IK VAN JOU GEWEND: JE LIEGT EN BEDRIEGT DE HELE
  KLUIT.

  JE BENT EEN GORE LEUGENAAR HEB IK AL EEN PAAR KEER GEZEGD.

  ALLES VAN DEZE MOORDENAAR EN ZIJN COSA NOSTRA ORGA VERDEDIG JE MET JE HART EN ZIEL.
  gemodereerd

 6. De zoveelste verhoging in korte tijd terwijl de SRD steeds minder waard wordt. En didibri trek zich lekker terug. Chan is de enige redder.

  Per heden heeft Fernandes Bakkerij haar prijzen voor brood verhoogd. Volgens een formele reactie van de Bakkerij, is deze verhoging zo lang als mogelijk uitgesteld, helaas is het nu niet anders aangezien de huidige toeleveranciers inmiddels in de afgelopen zes weken hun prijzen tot tweemaal toe hebben verhoogd. Volgens de directie is er sinds januari sprake van prijs-aanpassingen geweest, maar het is Fernandes gelukt om de afgelopen perio-de de prijzen stabiel te houden. We leven nu in april en helaas moeten de prij-zen vanaf vandaag worden verhoogd vanwege de stijging van operationele kosten van het bedrijf.


  Maak melding

 7. @Henry, onze Waldo is selectief bezig zgn cherry picking…..maar idd je hoort hem niet over Hoefdraad en de dividend kwestie. Reken maar dat Moody ook gaat downgraden.


  Maak melding

 8. al 38 jaar land werd er geschreeuwd of deze zak ook mee kon. Hij is gebakt en heeft geen moer gedaan. Het enige wat deze mohammedaan goed kan is zuipen zuipen en nog eens zuipen plus een pak slaag van Brunswijk als bonus.
  gemodereerd

 9. Kondremangs
  Waldo. ..je bent even gestoord als jouw geadoreerde lijder moordenaar en drugsdealer DiDiBri en zijn boevenbende. …
  Je ziet de splinter in iemands ander oog. ..maar die Grote balk in eigen ogen niet. ….
  Wat heeft jouw reactie te maken met het feit dat Doekhie weggetrapt is bij de nsdap? ?? Jouw politburo is 1000 maal erger dan welke politieke partij dan ook. …
  Doekhie. .kies Joe moi. ..oude buschauffeur op PN lijn. .Haroen Line. …ik hoop dat een andere regering jouw handel en wandel in al die jaren gaat onderzoeken. ….waar zal je wonen? ??? In Nickerie of aan de Leysweg? ????
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 10. Koos 7 april 2020 At 18:59
  ——
  De boeler vaseline smeerder had eerst agoesyndroom en blijkbaar ook Chansyndroom. Chan is aan het spoken in zijn hoofd. Dat zal wel terecht zijn. Deze boelerrat wil Chan negatief belichten, maar heeft geen argumenten daarvoor. Chan is de enige redder. Laat de boeler vaseline smeerder alvast wennen aan die mooie oranje kleur. Het gaat hem opfleuren.


  Maak melding

 11. Boefdraad: Staatsolie is niet bij machte de staat nu het laatste deel van het dividend voor 2019 te betalen. Ofschoon we het hard nodig hebben, zoeken we gezamenlijk naar een oplossing,” laat de bewindsman optekenen
  —–
  Suriname is bankroet. Er wordt naarstig naar geld gezocht om verder te roven. Enige optie is uitverkoop van natuurlijke hulpbronnen. Dat komt zeker aan. Enige persoon die Suriname kan redden is Chan. Chan trekt zich niet terug maar komt op voor het volk. Geen enkele mpp uitverkoop mag doorgaan.


  Maak melding

 12. BREAKING – REGERING VRAAGT 200 MILJOEN AAN DE BANKEN
  #HoefdraadNaarBoma heeft de banken om een lening gevraagd. Men zit knel om de salarissen te betalen.
  De regering heeft de bankiersvereniging gevraagd dat alle banken gezamenlijk de lening verstrekken.
  Als de banken dit gaan doen, dan zal dat hun einde betekenen. Iedereen zal zn geld van de rekening halen. Er was al 200 miljoen van de kasreserve (geld van de burgers) gestolen. En nu zou men geld gaat lenen aan de dief die van je heeft gestolen.
  —–
  Mensen…..snel je geld weghalen. Dit is geen grap. De paarse rovers gaan weer hun slag slaan. Jullie zuur verdiende geld gaan verdampen in de paarse zakken.


  Maak melding

 13. Hé, Hé
  Eindelijk is Nickerie verlost van een Satan.
  Deze Satan gaat zijn verdiende loon krijgen, duurt lang maar rechtvaardig.
  Hij krijgt zijn karma a contant.


  Maak melding

 14. Ja, er wordt weer om geld gebedeld bij de banken want wij in Suriname houden van uien en aardappelen. Doe daar ook maar knoflook bij. We zijn een gezond en welgevoed volk. De maaltijden zijn karig maar voedzaam.
  gemodereerd

 15. Waldo die luldebehanger moest oprotten van Bouta en dat weet jij ook hoor. Jij bent de grootste rat nu in NDP
  gemodereerd

 16. Dit nu is goed nieuws dat deze huichelaar en sopieman voorgoed wordt opgeruimd en nooit meer deel zal nemen aan een politiek debat. Deze boef heeft zichzelf net aks de hele NDP top flink verrijkt. Hij was ook een drugscrimineel velen weren het niet maar onder mom van rijsthandelaren heeft hij mensen geholpen.
  gemodereerd

 17. …wat is zo bijzonder om bloodbrother van een genadeloze moordenaar te zijn.zou je samen in de hel willen zijn..doewet !
  zo bijzonder is ddb en hoeffie ook niet ..Su is econ.een puinhoop..


  Maak melding

 18. Ik zou zeggen opgeruimd staat netjes!!!
  Wat heeft deze profiteur voor het land Suriname gedaan ???? Ga heen en vertoon uw zelf nooit meer in de politieke Arena . Nu de rest nog !!!!


  Maak melding

 19. Goed gedaan Doekhie en geniet van de rust.
  Nu nog Bouterse maar die gaat naar Santo Boma voor zijn rust.
  Doekhie je zult die klap van Brunswijk nooit vergeten toen je Somohardjo ging aanvallen.
  Jij met je grote smoel.
  WACHT MAAR AF.
  ALLE BOEVEN ZULLEN ACHTER DE TRALIES VERDWIJNEN.
  DE NIEUWE REGERING KOMT ERAAN
  ALLES ZAL ONDERZOCHT WORDEN.
  VIEZE VUILE NDP ers, LANDVERRADERS.


  Maak melding

 20. Blood brother. Welke winti ritueel hebben ze hiervoor uitgevoerd??
  Bovendien, hij zit ook tot z’n nek in die duikboothandel en blijft z’n lot dus verbonden met Delano.


  Maak melding

 21. Ik krijg altijd slaap van Surinaamse politici en officiele woordvoerders. Ik ga maar eens kijken naar de gewone burgers of een gesprek Tap a Bankstel. Kan ik tenminste nog lol beleven.
  gemodereerd

 22. @waldo

  Vraag aan moms hoeveel ha grond hij heeft gejat van de nickeriaanse bevolking. De plaats waar elk jaar kermis ( de enig jaarlijkse vertier voor de nickerianen) werd gehouden, onder het mom van algemeen belang onder zijn hoede heeft gebracht. Het pand van CCS gelegen aan de Landigsstraat, southdrain, MCP, Leysweg enz. Waarom praat jij daarover.
  gemodereerd

 23. U en uw kompanen bedankt voor :

  de devaluaties !
  de enorm toegenomen zware criminaliteit !
  de ongrondwettige amnestiewet !
  de Roof van miljoenen valutareserves !
  de totale puinhoop in het bankwezen !
  de failliet-making van de staat Sranan !
  de enorme hoeveelheid gedrukte ongedekte SRD’s!
  de tig miljoenen leningen, niet voor ontwikkeling !
  de steun aan DDB waardoor vrijwel niets meer
  functioneert in het Land !
  de 18.000 volkswoningen plus een sneltrein!

  etc etc etc

  Yu kang gwe ! DDB plus alla Sranan-NDP-fufuru-politici,
  kang gwe ook tu !
  gemodereerd

 24. Deze madhjertjod is uitgetrapt door abradagoe en bouta. De mooie woorden zijn maar zijn sugar coating. Hopen dat de ndp, abradagoe, doekhie en bouta snel weer bij elkaar zullen zijn in hel. 38 jaar politiek en zelfs geen lintje van bouta voor deze hoer, getuigd van zijn toegevoegde waarde.

  Hi wanneer ga je vertellen over het bezoek van roger khan bij jouw thuis met bouta?


  Maak melding

 25. @Waldo
  Dit artikel ging over Doekhi die stopt na 38 jaar tassendragers voor Bouterse.
  Jammer hij was wel grappig.
  Dit kist de NDP stemmen.

  U verhaal over de VHP wordt ingegeven door Paniek
  U verwijt de VHP wat van toepassing is op de NDP waar de kandidaat stelling bij de VHP in alle districten openbaar verloopt. Is er nu 48 uur voor indienen Kieslijsten nog geen NDP lijst bekend.
  Er is nog geen naam genoemd. Dat is vreemd voor een democratische partij.

  Off topic
  Er wordt steeds geroepen dat de overheid goed bestuurd. Helaas is Boefdraad er op 20 maart niet ingeslaagd een document te leveren aan Oppenheimer waardoor de rente op de laatste lening met 3% stijgt. Weer $ 3.750.000 verdampt omdat er een lijst over afloscapaciteit niet was.

  Boefdraad roept nu dat Staatsolie haar laatste dividend over 2019 kan afdragen omdat etc.
  Wat een onzin. De jaarrekening is nog niet beschikbaar en er is al een probleem over de laatste Dividend. Waldo dit wil zeggen dat Boefdraad voorschotten op de Wins/Dividend genomen heeft.
  Iets waardoor Staatsolie in 2015 in de problemen kwam.
  Nu roept deze volbloed idioot dat ze bij sprongen om Staatsolie te helpen. Ja nadat het eerst geplunderd was.
  Nu roept Boefdraad dat Staatsolie afobakjs innige gekregen heeft. Onzin er lagen nog heel forse niet betaalde rekeningen beste Waldo voor aan ENS geleverde stroom.

  Het drama Bouterse /Boefdraad is compleet. Er us geen DNA die weten kan maken. Het ronduit een drama.


  Maak melding

 26. De overheid is niet bij machte om dividend uit te keren. Ben benieuwd of de overheid de ambtenaren salarissen over Mei 2020 kan betalen. Vrees het ergste. Regering Bouterse is blut.


  Maak melding

 27. Samen met zijn bloodbrother de meervoudige moordenaar, dit hele land naar de kloten geholpen, zich zelf verrijkt, en nooit iets betekend voor het welzijn van Suriname, hoop dat die andere fossielen zoals van der San, Abrahams, Graanoogst, Wijdenbos, en nog een stelletje van die leeghoofden, snel het veld ruimen, het zou Suriname alleen maar verlossen van dit uitschot.


  Maak melding

 28. Goed zo. Je blijft NDPer tot de dood.
  Toen deze man DC van nickerie was begon dat distrikt er beter uit te zien.harde werker. Als ik moet kuezen tussen deze man en Abrahams kies ik voor Doekhie.
  Ze stappen uit de VHP omdat ze nog niet weten dat ze paars zijn. Waldo laat ze.
  gemodereerd

 29. Wat jullie hier op waterkant doen is alleen maar uitschelden tegen mekaar geen enkele respect voor mekaar 👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽 Ung La sing echt 👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽 Zielig zielig en nogmaals zielig.
  gemodereerd

 30. @Koos,

  Daarom is die noodwet, de enige strohalm nog voor dit geboefte, het geeft ze de mogelijkheid, om de rest van de spaargelden van de burgers te plunderen.


  Maak melding

 31. @Manu, al zou je die oude revo fossielen eruit gooien, de NDP zal nog steeds niet bij machte zijn om het land goed te kunnen besturen. Neem nu de aardappelen / uien boer Adhin, Duivelse prediker Misikaba of redacteur van de Fabeltjeskrant Parmersser etc …dat zijn toch ook incompetente bestuurders.

  De NDP zal altijd bedoezeld blijven met bedenkelijke mensen. Beste is die partij als staatsgevaarlijk bestempelen en een verbieden.


  Maak melding

 32. Weer een crimineel die rustig aan gaat doen.

  Volgens door WikiLeaks gepubliceerde documenten van de Amerikaanse ambassade in Suriname zou Doekhi de ontmoeting van Desi Bouterse en de Guyanese crimineel Roger Khan gearrangeerd hebben. Doekhi zou, op zijn privéterrein in Southdrain, Nickerie, Bouterse hebben geïntroduceerd aan Roger Khan. Volgens Doekhie zijn de ‘onthullingen’ van WikiLeaks allemaal geruchten en kent hij Roger Khan alleen van foto’s. In de documenten van de Amerikaanse ambassade wordt ook vermeld dat Doekhie, Desi Bouterse en Roger Khan (die naar verluidt leider is van de Guyanese doodseskader Phantom Squad) plannen zouden hebben beraamd om toenmalig minister van Justitie Chan Santokhi en procureur-generaal Subhas Punwasi te liquideren.


  Maak melding

 33. ALERT! STAATSOLIE WORDT VERKOCHT AAN CHINEZEN

  Uit zeer betrouwbare bron binnen het bankwezen is geheime informatie naar buiten gekomen. Hoefdraad heeft meetings heeft gehad met China om delen van Staatsolie te verkopen. De 500 miljoen dollar deal met Oppenheimer was afgeketst. Daarom wil de regering Staatsolie verkopen voor 500 tot 600 miljoen. De directeur van Staatsolie is tegen maar Hoefdraad gaat doordrukken.


  Maak melding

 34. @Manu, de Wet uitzonderingstoestand kan dan je rustig betitelen als de CORONACOUP, omdat opnieuw een coup wordt gepleegd, deze keer onder het mom van de bestrijding van het coronavirus. Dat is de NDP ten voeten uit. Gewoon een sneeky een staatsgreep plegen. Meer is het niet.
  Het is bij de beesten af.


  Maak melding

 35. A mang dies Na Wang konie mang a mang sab dat NDP O gwé en a nee Kong nooit Moro da meneer é biegieng kmoto rustig want a monie torie O stop ai boi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  gemodereerd

 36. A mang dies Na Wang konie mang a mang sab dat NDP O gwé en a nee Kong nooit Moro da meneer é biegieng kmoto rustig want a monie torie O stop ai boi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  gemodereerd

 37. DIE MA PANG PANGS ZIJN NU BEZIG NOODWET TE MAKEN IN DNA.
  ZE WILLEN HET VOLK UITPLUNDEREN EN UITMOORDEN.
  ER IS AL NIKS.

  WAT EEN KAULO REGERING EN MA PANG PANG INDIAAN.

  HEEL HET LAND IS DEZE FUCKING KAULO REGERING KOTSMISSELIJK. A SARIE NOW MANG


  Maak melding

 38. Waldo je kraamt zoveel onzin uit dat het wel lijkt alsof jouw maagverkleining zijn tol gaat eisen. Het lijkt alsof de darmgassen bij jou uit je mond uitkomt. Man man man wat moet jij een gefrustreerd leven leiden ! Triest en ziekelijk.


  Maak melding

 39. @Waldo
  Schei toch uit man!
  Het is je baasje die zal komen met coronacoup en de verkiezingen proberen uit te stellen! Eerder in 1980 heeft hij een coup gepleegd gevolgd door telefooncoup.
  Je baasje is gewoon van plan om levenlang de heerser van Suriname te zijn volgens het model van China,Venezuela,Cuba en Rusland.


  Maak melding

 40. @Waldo
  @Ahilia Welles kan liever vandaag dan morgen vertrekken.
  Wij van de vhp gaan haar niet missen.Voor overlopers en partij verraders hebben wij geen interesse.
  Je mag haar komen halen.Zo niet dan leveren we haar bij ocer.


  Maak melding

 41. @henry 7 april 2020 At 19:13

  Waldo had het bericht dat er niet betaalt kon worden wel gelezen maar opeens andere prioriteiten. Nml zijn pakket en troll-vergoeding snel veilig stellen.

  Nu weten we dankzij “Waldo 7 april 2020 At 19:15 ” ook gelijk dat hij dicht bij OCER woont of daar op de vloer slaapt. Anders was hij niet zo snel terug.


  Maak melding

 42. Suriname is failliet. Er is niets meer om te roven. Moni no de. De paarse ratten kunnen niet meer gevoed worden. Een voor een verlaten zij het zinkend schip. Einde ndp betekent bevrijding van Suriname. Laat de oranje frisse wind maar waaien. Het volk verdient het.


  Maak melding

 43. Zodra de Wet uitzonderingstoestand wordt aangenomen kan Bouterse per decreet regeren. Geen opstakels meer, het wordt legaal stelen. Iedereen moet in verzet komen. Dit zijn jaren 80 toestanden. Onacceptabel !!!


  Maak melding

 44. Waldo en Pakiratigri zijn dikbetaalde propaganda medewerkers van NDP .

  Ze gaan altijd alles wat krom is recht proberen te praten. Het is niet hun eigen mening maar ze doen het als dik betaalde propagandist.

  Ook als hun moeder wordt vermoord door NDP gaan ze zeggen eigenschuld “je had niet moeten vluchten”


  Maak melding

 45. Goed zo Doekhie. Je bent en blijf paars.
  Sommige die bij vhp zijn die zijn paars maar weten ht nog niet.
  Dank zij deze man ziet Nickerie er schoner uit.
  Wat doet Jogi en Sarca behalve alle grond stelen??
  gemodereerd

 46. Alleen criminelen hebben blood brothers. Anderen hebben familie, vrienden en kennissen.
  Oh ja, was Horp ook geen blood brother?
  Rashied, pas op met wat je wenst!


  Maak melding

 47. Ik heb niet echt naar het gezwetst geluisterd ik heb meer op zijn handelingen gelet. Deze man heeft niets gehoord van Corona Hygiëne maatregelen kijk hoe hij zijn handen enz besmet


  Maak melding

 48. Als de chinezels staatsolie gaan overnemen dan gaat de revo pas komen. Volk komt in opstand, wat gaat boputa doen met zijn soldaten? Niks want de soldaten gaan ook niet op eigen burgers schieten. En de chinezen kunnen beter alvast brandblussers inslaan en een one way ticket naan china bestellen, of hun regering hun vliegtuigen op stand by houden om ze in grote getale komen ophalen.


  Maak melding

 49. @Koos,

  Inderdaad een Coronacoup, die deze moordenaar gaat gebruiken, om gelden te kunnen stelen, om zijn problemen te kunnen oplossen, zoals die aflossing van openheimer, en uitbetalingen van salarissen.


  Maak melding

 50. Volgens mij had de regering nu ,,, demissionair ,, moeten zijn.. of vergis ik mij…
  gemodereerd

 51. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ook voor deze markante man geldt deze wet. Doekhie is een man die niet onopgemerkt is gebleven. Hij heft veel aan het licht gebracht. Met name zijn glasheldere informatie over de minder zuivere kanten van Santokhi en Jogie. Doekhie mag terugzien op een glansrijke carrière waarin hij heel veel heeft bereikt en veel heeft gedaan voor Nickerie.


  Maak melding

 52. “Doekhi zet een punt achter zijn politieke carrière omdat hij meer tijd wil besteden aan zijn familie. Ook speelt zijn leeftijd en gezondheidssituatie een grote rol.”

  Ja ja. Wat een bullshit. De waarheid is dat hij nog wel door wilde gaan als parlementarier maar dat ze (Abrahams en co.) hem aan de kant hebben gezet. Pagla koetia Doekhie heeft z’n werk gedaan voor de paarse bende, men heeft hem niet meer nodig en nu wordt hij als een stukje gebruikte toiletpapier weggegooid. Hahaha, a kisi eng mooi.


  Maak melding

 53. @ RobG
  Wilt u ook op die lijst zetten de fraude binnen de NDP met SML en de enorme kapen grind en de Rijstpellerij die naar een partij loyalist ging.
  Zijn bezwaren werden het einde van zijn loopbaan.

  Verder bracht hij alleen maar geschreeuw in de DNA.
  Ik zie hem nog zwaaien met een overzicht met aanbestedingsanalyses. Ze bewees precies het tegenovergestelde van wat hij beweerde omdat begrijpend lezen een probleempje was.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.