zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Politie Albina neemt buitenboordmotoren van bootslieden in beslag

VIDEO: Politie Albina neemt buitenboordmotoren van bootslieden in beslag

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van Albina, bijgestaan door leden van het Surinaams Nationaal Leger, heeft in de vroege ochtend van zaterdag 4 april vijf buitenboordmotoren in beslag genomen. Dat heeft het Korps Politie Suriname vandaag bekend gemaakt.

De in beslag genomen motoren zijn van bootslieden, die personen illegaal Suriname binnen brengen. De oostelijke grens van Suriname is momenteel gesloten in verband met de COVID-19 pandemie.

De Surinaamse autoriteiten zullen de controle verder opvoeren. Hieronder een filmpje van de situatie ter plekke:

https://www.instagram.com/p/B-nKJYeFv8X/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. Zo nu heeft Elias een paar buitenboord motoren extra the boerkaboys hebben het denk ik benauwder dan met een kapje denkende dat ze zo onbekend blijven. Ik zou graag eeen filmpje willen zien van de in beslag genomen bbmotoren met hun reg nummer in de opslag van de politie. Ja mensen in en uitvoeren is nu natuurlijk onverstandig. Maar wat doe je met de families die aan weerszijden van de rivier wonen?
  De gepakten zijn duidelijk hosselaars op deze route want de echte bevolking kent de regels en gevaren.


  Maak melding
 2. 🚣‍♀️ in tweeën zagen of in brand steken . Doen ze het nooit meer. Keihard optreden tegen deze gasten. Wil je respect hebben, moet je het zo aanpakken.


  gemodereerd
 3. Mooi voor poepejantje Elias. Misschien is er ergens nóg een land dat zou willen doneren voor meer buitenboordmotoren. Dan kan ook dat geld weer in de zak worden gestoken en worden gezegd dat er nieuwe buitenboord motoren zijn gekocht met het geld van donaties uit het buitenland.

  We zijn niet meer zo gek als vroeger!

  Wisten deze hosselaars niets van de covid regelvoering of gewoon dom en eigenwijs? De regels proberen aan de laars te lappen


  Maak melding
 4. De bootsmannen moeten ook eten. Er komt geen subsidie voor kleine ondernemers die hun zaken zien afnemen. Dus de zeerovers spelen en mensen oversmokkelen. Het is wel een gevaarlijke spel waarin je kapitaal kan kwijtraken.Buitenboord motoren. Roeien maar. De stroom vande Marowijne is wel sterk ervoor.
  Terug naar de kostgrond om cassave en plantain te planten.Groenten planten ook.Krobias vangen in de zwamp en kreken.
  Goodluck.


  Maak melding
 5. Off Topic
  Het rechercheteam in Rotterdam dat de verdwijning van Romeo Donk en Roy Hari in september onderzoekt, kijkt naar een mogelijke link tussen de verdwijning en een aangifte tegen pleegzoon Romano Meriba van Desi Bouterse. Het duo verdween na een ruzie over een partij cocaïne

  Zou de politie ook zo voortvarend zijn, zoals ze de buitenboord motoren in beslag nemen, met het inzetten van een onderzoek naar dit bericht?
  Wellicht kunnen zij de recherche Rotterdam bijstaan om de verdwijning van Romeo Donk en Roy Hari zo spoedig mogelijk op te lossen.


  Maak melding
 6. @ Diana,

  Intimidatie is heel belangrijk in SU, je moet bang worden. Waarschijnlijk zijn ze zelf bang om herkend te worden…. sukkels.


  Maak melding
 7. Meriba is bij diverse roofmoorden betrokken. Hij werd veroordeeld tot een lange gevangenisstraf, maar mpp bouta moet hem telkens zonodig gratie verlenen. Meriba is nu hoofd veiligheid van een op papier opgerichte overheidsorganisatie. Miljoenen worden wit gewassen.

  Dus zo zwaar de criminele daad, hoe hoger de functie bij mpp bouta. Vaseline smeerder aast ook naar zo een functie. Hij moet alleen maar te bukken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES