zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOok in Moengo zijn banden politieauto vernield door lat met spijkers

Ook in Moengo zijn banden politieauto vernield door lat met spijkers

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname is niet te spreken over een actie van asociale lieden in het oosten van het land. In Moengo plaatste men onlangs namelijk een lat met spijkers dwars onder een zandweg waarover een pro wagen reed, met als gevolg dat beide voorbanden doorboord werden.

Dit gebeurde vorige maand ook al in Nickerie. De Surinaamse politie spreekt daarom van asociale na-apers in Moengo en waarschuwt de gemeenschap: “Als de banden van de pro wagen lek zijn op het moment dat u de politie hard nodig heeft zal de politie niet snel ter plaatse kunnen komen met alle gevolgen van dien”.

De politie vraagt daarom aan de plaatselijke gemeenschappen om mee te helpen dit asociaal en crimineel gedrag te  bestrijden. Men kan dat doen door alvast hun afkeuring over dat gedrag  kenbaar  te maken aan: gezinsleden, familie leden, vrienden en kennissen.

Aan de mensen in Suriname die dit asociaal en crimineel gedrag vertonen geeft de politie mee dat zij eraan moeten denken dat zij zelf, hun gezinsleden, hun familie of vrienden hulp van de politie nodig kunnen hebben waarbij de politie niet op die hulpverlening zal kunnen reageren omdat  de banden van de pro wagen lek zijn.

Bel de politie en geef de straatnaam en de plek waar zo’n plank met spijkers onder de weg verstopt ligt door, vraagt de politie. Dit gebeurde eerder ook in Nickerie:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

26 REACTIES
 1. @ Asoe…groot gelijk deng tranga jesi wang sma di geersie mi maar soso dong omdat de straat hun huis is wannr ze thuis aankomen is een plek zoeken tussen de kleintjes…stomme negers om die banden met spijkers te boren


  gemodereerd
 2. @Asoe, als je t artikel had gelezen, had je opgemerkt dat t in Nickerie begon.

  Dus, in Nickerie waar de meest verheven bevolkingsgroep van Suriname woont.

  Jij bent een grote rasist en moet je afvragen of je je Surinamer mag noemen….


  Maak melding
 3. Alle negatieve nieuws verwijst naar een volk die zich van niks aantrekt.
  Tijdens de slavernij waren zo lam als schapen toen ze voor de blanken moesten zwoegen.
  Het is net als een crimineel die een lange straf heeft uitgezeten die niet met zijn vrijheid kan omgaan als hij zijn straf heeft uitgezeten soms weten ze niet beter dat ze stokslagen moeten krijgen.


  Maak melding
 4. Wie maakt de mens racist???is de mens zelf met hun doen en laten.ik mag overkomen als een racist heb er ka mee temaken.het is overal duidlyk dat ze meesten zwarten fucking dieven rovers zyn.ga een rondleiding doen in de cellhuize dan meld me welk ras j het meest ziet.de waarheid is altyd bitter.elk ras heeft min punten.niemand kan zeggn dat deze ras het beste is.neeeee ano bestan.sranang mang dong no ka.kyk Amerika ondanks covid19 daar zo heftig is tog zyn ze bezig hun land beschermen tegen de drugs die binne komt.maar hierrrr!!!ons eigen land en ons eigen fucking mense verpesten het voor ons.denkwyze van de mens is laag gewordn.waar wy samen ons land moeten beschermen dan is een groep SURINAMERS bezig dat alles te verpesten.waaaaarom????dit is pas begin misschn besef men niet we zyn nu op 10 covid patiënte gaat niet lang duren om nog 3 nullen achter die 10 te krygen.dan demang dies anoe aw go ondro deng go.dan pas ga j zien wie die faya mangs zyn.laat het zo door gaan.


  Maak melding
 5. Opmerking:suriname is love

  zo te zien ken je de geschiedenis niet.tijdens de slavernij waren het de slavenmeesters die vrede zijn gaan sluiten met de marrons die zo mak en lam waren .geen enkel ander ras(zogenaamde fighters hebben die blanken zo ver gekregen ) duik de boeken weer in CLOWN!


  gemodereerd
 6. “geen enkel ander ras(zogenaamde fighters hebben die blanken zo ver gekregen )”

  – Zo ver gekregen? Voor wat?
  Wat wijst zich nu vanzelf dan? Deze mensen hebben stokslagen nodig! Ik zeg het niet graag, maar keer op keer blijkt dat dat de enige mogelijkheid was. Als we praten over die tijd (en de tijd van nu ook denk ik). Het is begonnen in Afrika vriend. Die mensen daar verkochten hun eigen mensen (misschien omdat ze er totaal niets mee konden?). Wat verwacht je van iemand die niet vooruit WILT, niet WILT leren, niks? Maar wel alles gratis; bed, bad en brood.
  Dus ja, misschien moet jij de boeken weer in. Het is nu lekker makkelijk om in deze tijd de blanken de schuld te geven. Zonder de blanken was Suriname nu nog minder dan nu. Zij hebben het op de kaart gezet 😉
  En vanaf wanneer ze hun handen er vanaf hielden ging alles mis! Ga maar na..


  Maak melding
 7. Wat een stelletje paarse ratten hier jullie zijn misschien geen ndp,ers maar jullie denken wel heel donker paars en met jullie soort moet Suriname vooruit komen ik hou mijn hart vast.


  gemodereerd
 8. Ja dat klopt precies die paarse ratten niet fatsoenlijk kunnen redeneren of denken gelijk maar vloeken en schelden zwaar asociaal geen verschil met paars.


  Maak melding
 9. Blakaboy 6 april 2020 At 02:09
  @Asoe, als je t artikel had gelezen, had je opgemerkt dat t in Nickerie begon.

  Dus, in Nickerie waar de meest verheven bevolkingsgroep van Suriname woont.

  Jij bent een grote rasist en moet je afvragen of je je Surinamer mag noemen.

  Wat jij een ander verwijt doe je precies hetzelfde. Als jij je Surinamer voelt waarom woon je dan niet in Suriname? En kom hier geen loelverhaal ophangen dat je in Suriname woont.
  Tweede wat mij opvalt is dat je direct over racisten begint. Heb jij je weleens afgevraagd waarom jouw Afrikaanse voorouders hun kinderen verkochten aan de blanken ? Je bent zelf een racist man.


  Maak melding
 10. De president van de Fillipijnen, Rodrigo Duterte, heeft bekendgemaakt, dat hij opdracht heeft gegeven aan militairen en politie,om verzettende burgers tegen het corona beleid onherroepelijk dood te schieten.
  Regering van Suriname, schiet ze niet dood, we zijn al met zo weinig Surinamers, desnoods verbannen naar coronie sekanti, mek den mampira njang ding, maar no go kier den.
  Voor hen die het nog niet weten, de corona virus wordt niet overgebracht door muskieten


  Maak melding
 11. Ok vernielen van andermans eigendom just 4 the kick keur ik af als het geen doel dient.
  Verder zouden velen die verwijzen naar info uit boeken zelf goed onderzoek moeten doen.
  De Afrikanen werden gekidnapt door werknemers van hun stamhoofden die zich koning lieten noemen om te ruilen/verkopen aan de blanken voor linnen kralen Jenever en noem maar op.
  Wat voor zin heeft het om de tegenwoordige mens erop te wijzen dat het onrecht hun voorouders is aangedaan door de West Indische Compagnie hun nu nog steeds toekomt en dat alleen lijfstraffen hun ras kan onderdrukken?
  Door zo te blijven denken vragen de zogenaamd gecivilliseerden om tegenacties van diegenen die ze nog steeds denken te kunnen knechten. Ik heb geleerd om dwars door ras te kijken en te leven met iedereen omdat ik niet weet wie mij in geval van nood/doodsstrijd een kallebas met water zal aanrijken.
  Mensen oeng libi nanga makandra en oeng wroko makandra foe feti a Coronahebi .


  Maak melding
 12. Misschien dachten deze lui dat Corona in de de banden van deze auto verstopt zat en ze op deze manier te kunnen doden om verspreiding tegen te gaan


  Maak melding
 13. @Dedikkezaak, Het klopt dat de zwarten, zwarten verkochten, maar niet iedere zwarte is een, negro of afkomstig van Shem. De zwarten van Shem werden verkocht door de zwarten van Ham aan Japhet, of de rode/witte.
  Wat je jezelf moet afvragen is, wie zijn de zwarten van Shem, en waarom zijn zij zo gewild, om tot slaaf te worden gemaakt. Om kort te antwoorden, hun God, is een God van oorlog,YAHAWA, in het hebrews,Jehova, in andere talen.die hun heeft gekozen uit alle rassen op de planeet aarde. Uit een vader, Jacob met 12 zonen, werd 1 zoon als slaaf afgevoerd naar Egypte, en bereikte een status tot onderkoning van Egypte. Hij was een lieveling van deze God van oorlog, en hielp Egypte groeien tot een zeer machtig rijk, hij had meer recht van spreken, dan de Egyptische Farao. Hij beheerste de geschriften, was, een wetenschapper en had kennis van de hemel en de aarde door deze God. Hij bouwde de Pyramides,en de sfinx van Ghizeh, waarin geheime kamers zitten vol met wetenschappelijke en spirituele boeken die nog steeds niet gelezen kunnnen worden, omdat niemand de opening kan vinden naar deze kamers. De nakomelingen van deze broer Yoseph, werden bevrijd uit het yuk wat Egypte op hen begon te leggen,want ze waren de meesters van de wereld met wijsheid en spirituele inzichten, onderwezen door hun God van oorlog. Toen ze begonnen te klagen in Egypte, vanwege de steeds groter wordende druk van de Pharaos, heeft de God van oorlog een leider onder hen opgericht. Tijdens de onderdrukking kregen de nakomelingen van die onderkoning van Egypte geen toestemming meer om hun oorlog God te aanbidden of diens leringen te volgen. De hele wereld, alle natien wisten over deze prachtige kennis die zich in Egypte bevond, terwijl geen van de, nakomelingen hun naam werd verbonden aan deze kennis.. Na 400 jaren in deze situatie, werd een zoon van hen gered door een Egyptische prinses, en zo is hij ontsnapt aan de dood,omdat op dat moment, alle mannelijk zonen moesten worden vermoord. Deze zoon doorliep de beste scholen en werd als een zoon van de Pharao opgevoed,totdat het moment er kwam, dat de God van oorlog, hem de woestijn liet invluchten en hij als opdracht kreeg om het volk te redden uit die slavernij. Let wel dat de volkeren in dat gebied, allemaal zwart waren, maar de Egyptenaren kwamen van Ham en de kinderen van de oorlog God van Shem.
  Om het verhaal niet te lang te maken, na de bevrijding kregen deze kinderen wetten en regels waaraan zij zich moesten houden, als zij zich er niet aan hielden gingen zij weer in slavernij, dus slavernij van deze kinderen,door deze God van is als een Commando training.
  Het is dan ook niet voor iedere bewoner op deze planeet. Deze God heeft tegen deze kinderen, die hij had geadopteerd en tot wie hij sprak door profeten, gezegd dat wanneer zij de laatste slavernij zullen overleven, hij samen met hen zal wonen. De laatste slavernij zal zijn als in Egypte, en zij zullen er heen gaan met schepen, geboeid en als vee op elkaar gestapeld met een yuk om hun nek. En wanneer zij zijn aangekomen op de plaats van bestemming, zullen zij verkocht worden aan vreemdelingen wiens taal zij niet kennen, zij zullen verstoken worden van onderwijs, en men zal ze klein krijgen met de zweep en andere onbekende goden. De God van oorlog heeft gezegd dat hij zelf deze vijanden heeft gemaakt, om van hun gehoorzaamheid af te dwingen. Ze zullen elkaar haten en vermoorden, ze zullen kinderen krijgen en niet voor hen zorgen.
  Dit alles vind je in de Thora of bijbel. Wat velen nog niet weten is dat de Thora of bijbel een boek is van profeten voor een volk dat in slavernij is, maar de bevrijding door de God van oorlog zal ook voor hen alleen zijn. Deze slavenkinderen zijn de zwarten van Shem, Abraham, Izaak en Yacob, wiens naam werd veranderd in Israel. Deze had 12 zonen, die versprijd zijn over de hele wereld en hun laatste slavernij periode zullen vervullen, het zijn de elite soldaten van hun God, als zij terugkeren naar de geboden,wetten en leefwijze die Mozes hun als eerste profeet had geleerd. Dus christenen die niet het bloed in zich hebben van Yacob/Israel,welke loopt van de manlijke zaad, het is niet voor jullie. Mochten jullie je hebben gehouden aan deze wetten en leefwijze, dan kunnen jullie als vreemdelingen worden gebracht in zijn koningkrijk, om te werken, voor zijn elieten. Voor deze laatste bevrijding, heeft hij een zoon opgericht, uit het geslacht van David, en uit een tribe van Yuda.
  De surinaamse nazaten komen van de jongste zoon BENYAMIN.


  Maak melding
 14. =In Nickerie hebben zij dit gedaan om illegalen naar Suriname te voeren.

  Wat er nu gebeurd met die Covid19 virus is een provocerende gedrag van jongeren. Ik blijf mij steeds afvragen waar die ouders zijn.

  Zoals de politie al heeft aangegeven dat wanneer er iets gebeurd en zij niet komen opdagen mensen niet moeten gaan roepen dat men niet wil helpen.

  Waar blijven de leiders????


  Maak melding
 15. @blakaboy. Ik weet niet wat de reactie van Asnoe inhield want die is verwijderd. Dat zegt dus genoeg.
  Je stelt nu dat de Hindoestanen zichzelf verheven voelen. Iets dergelijks heb ik nooit uit de mond van Hindoestanen gehoord. Verder stel jij dat Hindoestanen racistisch zijn. Voorop gesteld in Suriname vind je de meeste racisten waar dan ook. De zwarte yapyapies discrimineren de bruine yapyapies en visa versa, de pikzwarte yapyapies discrimineren de bruine en gele yapyapies en visa versa. Iedereen hier wordt met het superieuriteitsgevoel opgevoed.
  Als jij denkt dat er een ras is die niet discrimineert dan heb je het fout.
  Misschien is het geen slecht idee als de bruine yapyapies de boot terugpakken naar India. Net zoals die zwarte aap Idi Amin in de jaren 70 in Oeganda deed. Weet je wat met de zwarte yapyapies terecht is gekomen ??? Ze smeken de bruine yapyapies om terug te komen om het land op te bouwen.!


  Maak melding
 16. HulpgeitWaldo, Moengo ligt in su en niet in Nederland daar heb je witteboordencriminelen in su heb je vuilejockeycriminelen bespreek deze verwarring in krutu oso’ wodongnoka’


  Maak melding
 17. @Waldo, Sta voor een spiegel dan kijk jij naar jou eigen gedrag. Waarom steeds afgeven op anderen, terwijl het nu over Suriname gaat??????

  In ieder geval kan Suriname op dit moment onder leiding van een moordenaar NIET naast vele andere landen staan ook niet Nederland.


  Maak melding
 18. Boeler vaseline smeerder moet altijd een vergelijking maken met andere landen. Wellicht heb je al ervaring met de bakra’s? In Santo Boma zijn er geen witie mannen. Denk a tori. Chodelul verkoop nog goedkoop vaseline. Sla je slag. Je zult hard nodig hebben.


  Maak melding
 19. Ha..ha..ha..mooi boi blaka boi…ht zyn feiten .je kan me racis noemen hb ik kaas mt met jow.de feiten liggen daar en overal…ga ff na op cyfers


  Maak melding
 20. de s m e er is niet voor verbetering vatbaar.. ze willen niet anders..ze zijn geboren getogen als no wan jap japie kis kistie nengré kan verander ding.. alles wat je met pijn moeite hebt opgebouwd, kreken ze af.. het is één maal hun aard hun manier van zijn, als ze pinaren kunnen ze niet leven dat is hun aard, karakter..


  gemodereerd
 21. Waldo jij kan er echt niks aan doen dat je het niet beter weet of beter zou willen hebben het is de omgeving die jouw gevormd heeft tot wie je nu bent knoop goed in je oren dat er mensen zijn die heel wat van de wereld hebben gezien en veel kennis van zaken hebben en weten waarover ze praten en weten hoe het in de praktijk hoort te zijn jammer dat je nooit echt goed heb geleefd en als een manke schaap door het leven gaat achter de herder aan( wij wijzen steeds naar Suriname omdat het al jaren een puinhoop is in het land en tijd is gekomen om dingen anders te gaan doen dingen anders doen zal je wel niet begrijpen omdat je tevreden bent met hoe het nu gaat en niks beters gewend bent, Think about it


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES