maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Brandweer Nickerie rukt uit voor brand in houten woning

VIDEO: Brandweer Nickerie rukt uit voor brand in houten woning

-

Does Travel & Cadushi Tours

Zojuist omstreeks 12.00u in de middag kreeg het Korps Brandweer Suriname een melding van een brand in Nieuw Nickerie. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een brand in een houten woning aan de Wilhelminastraat tegenover Hotel restaurant Concorde.

Bij aankomst van de brandweer stond de woning reeds in lichterlaaie. De brandweer kon slechts nablussen. Het is nog niet duidelijk hoe de brand is ontstaan.

Het huis werd bewoond door een gezin van 8 die allen dakloos zijn geworden. Het vuur zou begonnen zijn in de kamer waar de kinderen bezig waren te spelen.

Beelden van de brand:

https://www.instagram.com/p/B-M7kcQF5nX/?igshid=1nzxlhysvmf1v

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
  1. Dit gezin krijgt zeker 1 van de 18.000 woningen van Bouta. Ze mogen niet op straat wonen. Misiekeba gaat hier zeker werk van maken.


    Maak melding

  2. Wachter schiet rover neer! Het wapen waarmee hij de rover uitschakelde is niet van hem. De eigenaar van het wapen, een militair is door de militairepolitie opgebracht voor verhoor. Onderzoek moet uitwijzen of de wachter uit lijfsbehoud heeft gehandeld. Het slachtoffer is een bekende van de politie.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES