Weggelopen tienermeisjes van 16 en 13 kraken woning om daar seksdiensten aan te bieden

19
politie-op-pd-suriname

Een hele bizarre zaak in Suriname. Daar heeft de politie de 16-jarige B.B. en de 13 jarige- C.O. aangehouden omdat zijn een woning van een derde gekraakt zouden hebben. Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de meisjes enkele weken terug van huis zijn weggelopen. Het vermoeden bestaat dat zij aan commerciële seks deden in het huis, omdat in de avonduren verschillende mannen ter plaatse verschenen.

De twee zijn op woensdag 18 maart door de politie van het bureau Latour aangehouden ter zake overtreding van artikel 411a van het Surinaams Wetboek van Strafrecht, dat praat over bezetting van gebouw of grond van derden. De meisjes hielden de woning van een mevrouw bezet. Zij zit momenteel in het buitenland. Een zus van de eigenaresse van de woning deed  aangifte bij de politie. De meisjes waren de woning binnen gedrongen nadat zij een toegangsdeur geforceerd hadden.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de meisjes in verzekering gesteld door de politie. Vervolgens bracht de politie de moeder van het 16-jarig meisje in beeld. Haar moeder verklaarde dat haar dochter het tot een gewoonte heeft gemaakt om van huis weg te lopen. Voorts dat zij geen aangifte van vermissing heeft gedaan, toen haar dochter de laatste keer van huis is weggelopen.

Met betrekking tot de 13-jarige is gebleken dat zij vanuit ons buurland Frans-Guyana illegaal Suriname is binnen gekomen. Van haar is hoogstwaarschijnlijk ook geen aangifte van vermissing gedaan bij de politie. De politie van de afdeling Jeugdzaken is belast met het verder onderzoek in deze zaak.


19 REACTIES

 1. Deze meisjes zijn al mislukt voor hun leven, ik zou ook die kerels oppakken die van deze meisjes misbruik hebben gemaakt. Al bieden ze zichzelf aan maar al die volwassen kerels die daar gelijk opduiken, zijn niet meer dan loslopende honden, die op elke teef kruipen.
  gemodereerd

 2. Mica 22 maart 2020 at 19:26
  Deze meisjes zijn al mislukt voor hun leven@@@

  Heb je nooit gehoord je bent nooit te oud om te leren dus mislukt zijn ze niet over 10 jaar kunnen ze de beste burgers worden.
  Maar aan je reactie te lezen begrijp je er niet veel van
  En met zulke als jij moet het beter in Suriname worden ik hou mijn hart vast.
  gemodereerd

 3. Creatie van de grootste alcoholist. Totaal schijt aan het volk. Je zal maar gaan zeggen dat hun schuld is.

  In een klein huisje met 2 slaapkamers wonen 12 mensen. Hoe kunnen ze tegelijkertijd allemaal slapen nachts. Dus gewoon nachts werken denken ze. Plaats voor andere huisgenoten en geld komt binnen. De jeugd is onze toekomst hoorde ik onlangs iemand zeggen. Nou dat betwijfel ik nu.


  Maak melding

 4. Als ik in het vervolg een bericht lees over een tiener die vermist is ga ik mezelf wel afvragen of ze niet vrijwilliger van huis is om even “vrij” te zijn.
  Hoe kan een meisje van 13 alleen en illegaal in een ander land zijn?
  Die mannen verdienen straf, ook al schut een dertien jarige met der bil, laat haar gaan.


  Maak melding

 5. Deze meisjes die weglopen om zo´n vak te kiezen, hoeven niet meer naar huiswaarts te keren want er is geen respect meer. Opvoeder heeft ze niet onder controle. De weglopers moeten maar begeleid gaan wonen. Geen opa Doelie of internaat maar een opvang onder toezicht van pittige tantes.
  !3 en 16 jaar waar is de tijd van respect en opvoeden en netjes naar school gaan en natuurlijk je diploma halen zo niet een typ/steno diploma.


  Maak melding

 6. Voer voor pedofielen. Zo wordt het thuisfront ook besmet. Seksuel overdraagbare aandoeningen. HIV etc. De zielige hersenloze gasten die van deze kinderen misbruik hebben gemaakt, tegen betaling zijn erger dan een hondendrol.Het zal je eigen kind zijn of een familielid. In plaats dat deze gasten, de eerste al melding maken bij de politie gaan ze schaamteloos over deze 2 kinderen heen. Pedofielen komen in alle lagen van de bevolking voor. Deze kinderen hebben dringend psychische hulp nodig en de gasten die gebruikt van ze maken ook

  Sarie Torie


  Maak melding

 7. De meest voorkomende oorzaken van weglopers zijn conflicten in het gezin,problemen op school.dit soort kinderen brengen zichzelf in gevaar. De kans van misbruik is heel erg groot.kinderen lopen weg omdat ze boos zijn,pijn en verdriet hebben.hun probleem zijn vaak een stapeling van negatieve jeugdervaringen,zoals misbruik,mishandeling en verwaarlozing .Dit soort problematiek moet serieus genomen worden en deze kinderen behandelen.(psycholoog).er zijn tal van achterliggende oorzaken.


  Maak melding

 8. Deze meiden moeten een paar flinke tikken op hun poenie krijgen met prasara siebie, ding dingkie, piesie e Boro gron, mie na bigie oema, dat foe ding, oema srefi e doe boeng hogrie mang nengre nomo e tjar a neng.


  Maak melding

 9. Ik had deze hertjes uit het huis getimmerd en niet een beetje ook.
  De moeders van nu maken zich geen zorgen zijn allang blij als die opstandige tieners opgerot zijn.
  Laag opgeleide moeders werken zich kapot en de tieners zitten thuis te niksen mobiel in hun klauwen bij mijn moeder had ik dit niet moeten flikken.
  Ze willen alles maar willen niks uitvoeren zijn alleen goed in hier boven geschreven praktijken.
  Ik kan soms mijn oren niet geloven wat de jeugd allemaal niet in staat zijn te doen😱😱😱ik als volwassenen moet aan de drugs, drank en flakka om dit te moeten ondernemen.
  Laat over straat doe ik NOOIT zonder mijn man ben niet bang uitgevallen maar de mannen denken dat je opzoek ben, geen hotpants of korte rok ofzo.


  Maak melding

 10. 13 en 16 en ze werken al, maar ja het is Latour kijk maar langs de wegen hoe hard de vrouwen daar hosselen, elke avond. Dus als tante en mama het doen kan het niet zo slecht zijn.


  Maak melding

 11. Deze dames hebben wel hele erge jeuk tussen hun benen sparen voor eigen vie, bra, tor, is optie, zo jong en dan alleen maar denken aan rotzooien, met klootzakken die achter hun lul aan lopen en zelfs bereid zijn hun lul in een mierennest te steken hebben geen respect voor zich zelf, laatstaan voor mensen kinderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.