Vier militairen gewond na ongeval met legervoertuig in Suriname

6
Vier militairen gewond na ongeval met legervoertuig in Suriname
Foto via Ala Dey Nieuws Suriname

Bij een ongeval met een Iveco legervoertuig in Suriname zijn dinsdagmiddag vier militairen gewond geraakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ongeval rond 12.00u pm plaats vond toen het voertuig op weg was richting Snesi Kondre.

Volgens de eerste informatie zou het gaan om een eenzijdig ongeval, waarbij het voertuig van de weg raakte en in een ravijn langs de weg terecht kwam. De gewonde militairen zijn per ambulance afgevoerd voor verpleging.

Manschappen van het Korps Politie Suriname en de Surinaamse brandweer waren ter plekke aanwezig om assistentie te verlenen. Het voertuig raakte zwaar beschadigd en moest met een speciale grijper uit het ravijn gehaald worden.

Hoe het ongeval heeft kunnen plaats vinden is nog niet bekend. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder moest uitwijken voor een tegenligger.

Omdat het gaat om militairen heeft de militaire politie de zaak in onderzoek.


6 REACTIES

  1. Wat verwacht je van ’s werelds slechtste soldaten ter wereld? Su-landmacht. Zwakste leger ooit. Ga op Google kijken. Gebruik juiste zoekwoorden. Geen grap… Wat verwacht je dan? 😄🤔


    Maak melding

  2. Beterschap voor de gewonden.

    Een ongeluk op deze weg is zo gebeurd. De weg naar snesi kondre (lange tabbetje) is een van de gevaarlijkste wegen van de wereld geworden. De weg vertoont al jaren verscheuringen. Heel veel rijkdom wordt uit dit gebied gehaald dan toch wordt de weg niet gemaakt. Schandalig. Een goede weg is een burgerrecht. Daarvoor moet de regering zorgdragen.

    De vieze vuile boeler vaseline smeerder zal zeggen de het binnenland volle aandacht krijgt. Dat klopt, alleen tijdens en rondom de verkiezingen. Het wordt tijd voor zonneschijn in Suriname.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.