Voedselpakketten worden tot aan huis verkocht in Saramacca

27
voedselpakketten-suriname
ARCHIEFFOTO: voedselpakketten in Suriname

Alle bewoners van het district Saramacca in Suriname kunnen vanaf woensdag 18 maart een voedselpakket voor de deur kopen. Het commissariaat voert samen met SL Group een project uit in het district waar pakketten voor de bewoners van alle starten in alle ressorten verkocht zullen worden.

De pakketten worden momenteel klaargezet bij het commissariaat zodat de verkoop woensdag kan beginnen. Een voedselpakket kost SRD 70. Per huis mag er maar één pakket gekocht worden. Het is de bedoeling dat het project binnen enkele dagen volledig is uitgevoerd. Het commissariaat meldt dat een ieder van het district een pakket mag kopen ongeacht politieke kleur.

De distributie in de ressorten Groningen, Tijgerkreek en Calcutta wordt gedaan via het commissariaat. Morgen wordt er een aanvang gemaakt met de verkoop in Groningen. De ressorten Jarikaba, Wayambo en Kampong Baroe worden gecoördineerd door SL Group. Morgen begint SL Group in Jarikaba.

27 REACTIES

 1. Hmmm, het lijkt wel op een verkiezingsstunt te zijn. Maar ja, alle beetjes helpen, zou men zeggen.
  Alleen hoop ik niet dat men VERVALLEN EN VERROTTE PRODCTEN TEN VERKOOP ZULLEN AANBIEDEN.
  TENMINSTE ZEFDE KWALITEIT UIEN, KNOFFLOOK, AARDAPPELEN EN BOUILLON BLOKJES
  (MAGGIE BLOK) WAT DE PRESIDENT EN DE FIRST LADY ZELF ZOUDEN WIILEN GEBRUIKEN. Dan is er tenminste sprake van gelijke rechten van eerder genoemde producten.


  Maak melding

 2. De SL Group is niets anders dan een aan de Nationale Dieven Partij {Bermpartij} gelieerde groep
  DRUGS FANATEN …. met als Boss … de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse.
  Wat de SL Group nu doet is … vlug vlug …. de Drugsgelden Witwassen voor 25 Mei.

  De Paarse Onderkruipers zullen dit initiatief van de Sl Group hemelhoog prijzen.

  Na 25 mei … mi boi …. is het gedaan met de SL Group !!!!!!!!


  Maak melding

 3. Het district Saramacca heeft ruw geschat 16.500 inwoners.
  Opbrengst pakketten SL Group: 16.500 x SRD 70.- = 1 155 000 SRD.

  Met een deel van de Drugsgelden {witwas} zal propaganda van de Nationale Dieven Partij {Bermpartij} bekostigd worden.

  Na 25 Mei …. A KABA !!!!!!!!!


  Maak melding

 4. Dit is echt idioterie in den top. Men deelt voedselpakketten uit maar er moet wel voor worden betaald 😂
  Ieder weldenkend mens weet natuurlijk dat dit alleen is om zieltjes te paaien en niet recht uit het hart is. Men komt de arme burger zogenaamd tegemoet maar de arme burger moet notabene wel zelf betalen. Echt absurd belachelijk!
  Dan nog erbij dat dit in beslaggenomen goederen zijn van andere winkels die de prijs zaten op te drijven met absurde bedragen. Daarom zijn die goederen in beslag genomen en worden nu alsnog ‘verkocht’. Jullie moeten massaal gaan nadenken en slimme acties (boycots) gaan doorvoeren. Koop niets waardoor het geld in het laadje komt van de ratten


  Maak melding

 5. Jullie zijn ook gaan hamsteren met drugsgeld. Vanwaar hebben jullie plotseling geld om die dure producten te kopen in de winkels. Surinamers hebben altijd geklaagd hoe duur alles is geworden,maar men heeft toch gekocht. Jullie allemaal zijn gelijkgesteld aan die paarse ratten. Dus houden jullie je bek dicht😷😷😈👹


  Maak melding

 6. Een zware belediging voor de hardwerkende mensen van Saramacca. Je verdient je geld met zweet, bloed en tranen. Je brengt het naar de bank in de veronderstelling dat het daar veilig is. Wat blijkt, de boeven graaien naar dat geld als ratten en komen met een goedmakertje, hier een Kwalitatief Uitermate Teleurstellend pakket. Die koop je als een burger met zelfrespect toch niet. Je moet met je geld zelf kunnen kopen wat enbwaar je dat wilt. Een opgedrongen pakket om het veroorzaakte leed te verzachten heeft alleen maar een doel: maak surinamers belachelijk door ze tot bedelaars te maken. Zelf zit men dagelijks aan Kaviaar en Champagne, het volk mag het bedorven aardappelen, uien en knoffelook het doen. Ze zorgen toch zelf voor hun vis,vlees en groenten en kunnen die troep van betere kwaliteit elders halen. Weiger daarom massaal om zo’n pakket te kopen. Peh a moni deh?


  Maak melding

 7. Wat een corrupte, criminele cultuur.

  Behoeftigen krijgen een sigaar uit eigen doos in een minuscuul plastic zakje, tegen betaling.

  Schoffering en bedenkelijk laag politiek niveau.

  Tegelijkertijd staan mensen nu in de rij om hun AKB over 2019 te kunnen bemachtigen terwijl die misdadige Mr. DUBAI, tevens paapse dorpspastoor staat te roeptoeteren dat hij hiermee aan het stunten is.

  SURINAME 2020 🤣🥳🤣🥳🤣🥳🤣🥳


  Maak melding

 8. De paarse pakketten is bedoeld om het volk om te kopen. Didibri maakt gretig misbruik van het coransvirus. Andere gerichte maatregelen heeft deze zwaar verslaafde alcoholist niet (zie filmpje van zijn vrouw).

  Ook hier zal sowieso een grote njang patu gemaakt worden.


  Maak melding

 9. Ook Jogi gaat pakker willen kopen aan huis. Ik zou ook blij zijn als ik uien , olie , knoflook en aardappelen aan huis bezorgd krijg. Hier kan ue nu ook via app je supermarket spullen laten bezorgen of ze zetten het klaar en je gaat het kopen.
  Wij proberen het ” chineze virus” zo snel mogelijk te remmen.


  Maak melding

 10. @Wendy, lieve Wendy succes met het remmen van het ” coronavirus”. Ik vraag me af waar jij je creativiteit in denken en doen vandaan hebt? Blijf binnen Wendy, laat alles thuisbezorgen en zet de rem strak op het ” coronavirus”.Epi deh, pakket deh. Tang Boeng!


  Maak melding

 11. Agoetigri 18 maart 2020 at 09:10
  De paarse pakketten is bedoeld om het volk om te kopen
  =====
  Agoes als agoetigri hebben deze pakketten niet nodig. In de riool krijgt agoetigri dagelijks verse pakketjes!


  Maak melding

 12. @waldo, wat heb je eigenlijk met agoes.? Voel je je aangevallen of ben je heel erg op staartje getrapt !
  Maar de logica zegt : soort kent soort . Dus jij kent je soort genoten hopelijk ben jij dat alfa mannetje het niet.
  Aan het begin las ik jouw post en qua jouw ontwikkelingsniveau leek het me heel goed tot redelijk, maar je laat je gemakkelijk afleiden, waardoor je huidige iq tegen het werkelijke niveau valt.
  Denk a tori en No go kisi hart aanval hier op deze forum .


  Maak melding

 13. Deze situatie dwingt mij het stuk van Knoppel te kopiëren en hiet te plaatsen.
  Suriname is het land van de gemiste kansen.
  Ik hoop dat het coronavirus de schellen van onze ogen doet vallen
  Er bestaat een mooie economische term hiervoor en dat is Suriname is autarkisch.

  Corona, hamsteren en productie
  18 Mar, 05:46
  foto

  We zijn in Suriname inmiddels al in de ban van het coronavirus en dat valt sterk te merken aan het hamster gedrag en alle mededelingen die van overheidswege gedaan worden. Dit virus zorgt voor heel veel onzekerheid en men treft allerlei maatregelen als gevolg van een zowat terechte angst, als we de berichtgevingen uit het buitenland mogen geloven.

  Men hamstert daarom niet alleen voeding, maar ook allerlei zaken die van belang zijn voor het geval men ziek wordt, of in het geval er een tekort in een of andere vorm zich zal voordoen. Men hamstert dus uit vrees voor schaarste. De vragen die hierbij rijzen zijn onder andere: ”zullen er nog basisgoederen geïmporteerd worden?, hoe gaan we doen wanneer er niet genoeg medicijnen meer zijn?, wat als de winkels dichtgaan en dicht blijven?”

  Het zijn begrijpelijke vragen, maar hopelijk brengt dit corona-effect een belangrijk besef met zich mee, namelijk dat wij als Surinamers, in het bijzonder de overheidsmensen, het positief fundamenteel belang van “zelfvoorzienend zijn” nu wel moeten gaan inzien.

  We zien nu al hoe afhankelijk we zijn van de productie capaciteit van andere landen. De dag waarop deze landen niet meer exporteren hebben wij in Suriname een groot probleem. Terwijl we in een land wonen waarin we de enorme potentie hebben om te kunnen planten, rijk zijn aan vis, vlees, fora waaruit allerlei medicijnen gehaald kunnen worden, en met een goed opgezette Hennep industrie papier, touw, zelfs voertuigen zouden kunnen produceren. Alles wat we nodig hebben voor het eindproduct is hier aanwezig in Suriname maar wat hebben we als land al die jaren bereikt wanneer het aankomt op zelfvoorzienend zijn? Wat hebben we aan productiekennis opgedaan al die jaren vanaf we staatkundige onafhankelijkheid hebben gehad? (ja, gehad).

  Suriname heeft miljarden aan ontwikkelingshulp gehad en miljarden geleend en hoe sterk heeft dit ons gemaakt? We zijn misschien staatkundig onafhankelijk en elk jaar wordt dat trots gevierd met een nationaal gevoel waarop we in feite niet trots kunnen zijn omdat we duidelijk met al onze rijkdommen nog steeds afhankelijk zijn. De situatie leert ons nu, dat de tijd nu is aangebroken om zwaar te gaan investeren in productiekennis om niet alleen te kunnen verdienen aan exporten maar belangrijker nog, om de staat van afhankelijkheid te verlaten en te groeien naar een daadwerkelijke tevens herboren vorm van staatkundige en economische onafhankelijkheid.

  Kennis maakt macht en productie manifesteert die kracht.

  Rumi Knoppel
  Aspirant DNA kandidaat VHP


  Maak melding

 14. Op zich een goede zaak. Zo voorkom je dat sommige mensen niets kunnen kopen, omdat het op is
  MAAR die toevoeging
  Het commissariaat meldt dat een ieder van het district een pakket mag kopen ongeacht politieke kleur.
  Dit zegt genoeg. Alleen iemand die verrot is van binnen en weet hoe hij en de zijnen zijn zal zoiets zeggen.
  Voor wie uien en aardappelen wil ga naar Adhin hij heeft nog genoeg


  Maak melding

 15. Brantimaka 18 maart 2020 at 11:46
  @waldo, wat heb je eigenlijk met agoes.? Voel je je aangevallen of ben je heel erg op staartje getrapt !
  ——–
  Duidelijke tekenen van het agoesyndroom. Nog gevaarlijker dan corona. Yepi no de, wel 2 opties open: trein of 11 hoog.


  Maak melding

 16. Laten we praten over de lijst van VHP.
  Sarca, wanica, nickerie wonen er alleen hindustanen lijkt het. par’bo hebben ze een domme zwarte op de lijst die misschien binnen kan komen. Comm denken ze 1 zetel dan komt onze soort binnen.
  Para, coronie,marowijne daar wonen geen hindustanen. We krijgen daar toch geen zetel zet de zwarten.
  Kijk wat ze met Patricia lachman hebben gedaan. Ze hft zg hind naam maar is creool.
  Kijk wat voor reactie hundustanen hebben gegeven. Hun ware aard.
  Daarom gaan jullie nog slechter scorenJigi is boos. Gaat nu bedelen. Zit al half buiten Dna en een minister of direkteurspost kan hij niet krijgen met zijn Glo getuigschrift.


  Maak melding

 17. Agoetigri 18 maart 2020 at 12:17
  Brantimaka 18 maart 2020 at 11:46
  @waldo, wat heb je eigenlijk met agoes.? Voel je je aangevallen of ben je heel erg op staartje getrapt !
  ——–
  Duidelijke tekenen van het agoesyndroom. Nog gevaarlijker dan corona. Yepi no de, wel 2 opties open: trein of 11 hoog
  ====
  Agoetigri, ben je vanmorgen nog de toiletten van de bakras gaan schoonmaken. Jo kleine agoe boefje , zwartwerker! Is daar koud in de riool no!


  Maak melding

 18. Wendy heeft gelijk. De VHP loopt weer achteraan. Ze hebben een domme zwarte binnengehaald.
  De laatste domme zwarte. De rest was al binnen bij haar partij.
  De VHP is niet alleen hierin dom. Ze apen de ndp na.
  NDP pakt Adhin, die z’n moeder nog verkoopt voor een aardappel en een ui.
  de VHP denkt laten we ook zo’n Adhin zoeken.
  wat een grappig volkje zijn jullie zwartjes toch


  Maak melding

 19. Ontevreden gezichten in VHP na bekendmaking kandidaten
  VHP-hoofdbestuurslid Mahinder Jogi om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat ook hij ontevreden is. Hij vindt dat hij lijsttrekker moest worden in Saramacca. Nu is hij op de derde plek geplaatst. Snik snki snki, wat zielig!

  De allergrootse grondrover van Suriname is ontevreden.


  Maak melding

 20. Dew Sharman: “Er kunnen altijd ontevreden mensen zijn!
  So so probleem bij orange movement. Dream Team valt uit elkaar!
  Een partij met zoveel overlopers, misleiders, grondrovers, gelukzoekers etc. blijft niet lang bij elkaar.
  Verkoop DNA leden $ 3 miljoen per stuk bij de VHP. Wie het eerst komt krijgt korting!


  Maak melding

 21. Ontevreden gezichten in VHP na bekendmaking kandidaten
  VHP-promiment Tjokro zegt lidmaatschap op en sluit zich aan bij de ABOP
  Deze jongeren zijn misleid. Zijn als aspirant DNA kandidaat binnengelokt! Er volgen nog meer!


  Maak melding

 22. Waldo 18 maart 2020 at 15:27
  —–
  Boeler vaseline smeerder, wat lul je zo graag met de VHP. Angstaanvallen? Feit is dat de leden democratisch gekozen worden. Wat doet Didibri. Die zo graag gefilmde alcoholist bepaald in zijn eentje alles. Geen diep in zijn reet likken dan kandidaat. Vraag aan doekhi. Dictatuur ten top. Deze paarse bende geheel opsluiten. Denk je nog aan een potje. Prijzen stijgen als een raket.


  Maak melding

 23. Waar zijn die gasten van overzee???
  Ding ston foetoe fu VHP e kre. Jogi ze wippen je eruit. He hebt zoveel ga voor landbouw en veeteelt. Ga daar iets mee doen. OW EN V wordt voorlopig geen vhp bolwerk. Ga met he houwer en tjap werken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.