zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidCoronavirus: Surinaamse Buza-minister Pollack-Beighle in zelf isolatie

Coronavirus: Surinaamse Buza-minister Pollack-Beighle in zelf isolatie

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken zit momenteel in zelf isolatie. Dat heeft de regering zojuist gemeld. De bewindsvrouw heeft zelf daarom gevraagd, nadat ze vrijdag vanuit Amsterdam op de Johan Adolf Pengelluchthaven in Suriname was geland.

Pollack-Beighle kwam vrijdagavond nog net voor het ingaan van de maatregelen van de regering van Suriname met betrekking van het sluiten van het luchtruim, vanuit Nederland op Zanderij aan meldt het Nationaal Informatie Instituut.

Uit het bericht van het NII is niet af te leiden wat de reden is dat Pollack-Beighle in isolatie is gegaan. Volgens de richtlijnen van Volksgezondheid en BOG dienen mensen die met positief geïnfecteerde personen in contact zijn geweest en/of uit het buitenland komen, zich uit voorzorg in quarantaine te plaatsen onder toezicht en begeleiding van de lokale gezondheidsdiensten.

Vice-president Ashwin Adhin benadrukte zojuist tijdens een persconferentie van het door de regering ingestelde team terzake COVID-19, dat de minister niet in het Regionaal Ziekenhuis Wanica in isolatie is.

De minister van Volksgezondheid gaf aan dat de vrouwspersoon die eerder positief getest is op het COVID-19 virus, in stabiele toestand verkeerd. Zij is het eerste geïmporteerd ‘Coronageval’ in Suriname en tot nu toe ook het enige geval, benadrukte de minister.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

45 REACTIES
 1. Dus een snoepreisje naar Amsterdam op kosten van de Surinaamse belastingbetalers. En nu( zonder een test) voor de zekerheid in thuis isolatie ook weer op kosten van de belastingbetalers.

  Goed zo, knap werk.


  Maak melding
 2. Corona virus brengt ook iets moois,dat is gestolen geld kan niet verscholen worden en de rijken worden armer.Nu hopen dat de mensheid hun ogen open gaan en wat meer om elkaar gaan geven als mensheid. Voor Suriname een zware taak, met zo een lijder en een aanhang van Waldo en Wendy, pakiratigri, Rob gay.


  Maak melding
 3. Ik hoop voor u dat u inziet wat u mede namens uw collegae in dit land aan ellende gecreëerd hebt. Maar het Jan u natuurlijk geen ene mars schelen want uw zakken zijn goed gevuld.


  Maak melding
 4. @Pakiratigri
  Jij lult gewoon uit je stinkende nek. De grootste boeler dat ben Jij. Sta je om bekend. Smerige gat likker van de ndp rioolratten. De bent de grootste paria die ook een grote hand hebt in het stelen van gemeenschapsgelden. Hersenloze imbeciel. Je bent geen knip voor je reet waard. Je bent niet verplicht om te lezen wat anderen schrijven stuk verdriet. Vrijheid van meningsuiting heb je ooit hiervan gehoord. Wie zijn kont lik je nog meer af want hier ben je erg goed in. Je bent eer waardeloos figuur. Jammer dat je moeder jou tijdens je geboorte niet door de toilet heeft doorgespoeld. Ellendig stuk vreten.
  Vind je een mening of opmerking van een ander niet interessant lees dan verder. Hoge bloeddruk of een hartstilstand solliciteer jij naar. Ik gun het je van harte. Oerlelijke kwast dat je bent. Kruip maar weer onder je steen rioolrat van de ergste orde.


  Maak melding
 5. Suriname al maanden op rand van ondergang en deze gasten houden niet op met snoepreizen. Verspilling van onze dure valuta’s. Eigenlijk moet deze dame ook naar de isoleercel in Santo Boma. Daar zijn ze het veilig. Ook de gemeenschap heeft baat aan. Waldi en didibri komen daar ook spoedig.


  Maak melding
 6. Hadden ze beter geen voedsel kunnen sturen ipv haar trrug laten reizen..daar had de bevolking meer aan gehad… want de Suppermarkt gaat geen 30 dagen overleven Su valt en staat import en giften….ka NDP


  Maak melding
 7. Wat heeft ze in Nederland te zoeken? Schelden op Nederand terwille van haar baas.Als deze gasten naar Nederland gaan hoor je het nooit.Weer zo een bewijs.Desondanks wens je voor niemand en dan ook niemand ziekte.


  Maak melding
 8. Hij wordt tenminste een beetje wijs op zijn oude dag, nu de andere dromers ook nog.

  “De gezondheid van het volk heeft nu de hoogste prioriteit. Wanneer het noodzakelijk zou zijn om vanwege het coronavirus de verkiezingen te verschuiven, dan zal de Pertjajah Luhur (PL) haar medewerking verlenen, echter onder strikte voorwaarden. Dit heeft PL-voorzitter Paul Somohardjo zaterdag verklaard tijdens een persconferentie op het partijcentrum te Beekhuizen”


  Maak melding
 9. Waldo 15 maart 2020 at 11:27
  Hij wordt tenminste een beetje wijs

  Klopt, hij leef tenminste met de gemeenschap. Maar waar is je baasje didibri. Vluchten kan hij sowieso niet meer. Isoleercel te Santo Boma wacht. Vergeet dat potje niet te laten kopen bij chodelul. Je zal het hard nodig hebben.


  Maak melding
 10. Agoetigri 15 maart 2020 at 12:20
  Waldo 15 maart 2020 at 11:27
  Hij wordt tenminste een beetje wijs

  Klopt, hij leef tenminste met de gemeenschap. Maar waar is je baasje didibri. Vluchten kan hij sowieso niet meer.
  ====
  Een agoe moet zich niet bemoeien met mensen. Hou je bezig in de riool!


  Maak melding
 11. De GGD schat dat in Nederland zo’n 6000 mensen zijn besmet of besmet zijn geweest met het coronavirus. Dit aantal is zes keer zo hoog als de bijna 1000 gevallen die het RIVM tot nu toe heeft vastgesteld. Het verschil is zo groot, omdat niet iedereen meer wordt getest.

  Het RIVM zegt ook al langer dat het daadwerkelijke aantal besmettingen veel hoger zal liggen. Er worden vandaag nieuwe maatregelen voor Brabant verwacht.

  Hoop dat het niet ernstig is!


  Maak melding
 12. Ebola greep in onder medisch personeel en het gewone volk.Corona heeft het vooral gemunt op de mensen die kunnen reizen naar het buitenland.Dus mensen die geld hebben of op kosten van anderen reizen.


  Maak melding
 13. Waldo 15 maart 2020 at 12:45

  Nederland kan een dreun van meer dan 90 miljard opvangen. Er zijn diverse fiscale maartengelen aangekondigd zoals werktijdverkorting met doorbetaling. Welke maatregel heeft jou didibri al genomen. Komt hij met een compensatie voor de werknemers en werkgevers? De luchthaven is gesloten, hierdoor is een belangrijke inkomstenbron (drugsvoer) komen weg te vallen. Nu nieuwe haven nog, dan zit de didibri helemaal klem. Ik snap niet hoe hij nog lekker in zijn hangmat kan liggen met een fles whiskey, terwijl het volk in paniek is.


  Maak melding
 14. Sorry hoor Yldiz ik had een beetje beter van je verwacht pffffft je doet gewoon mee met het oude denken evht extreem belachlijk vind je zelfs niet dat er pas op onze luchthaven gescreened wordt je had toch een unit laten plaatsen van bog personeel in het buitenland waar die mensen hun Visum voor Suriname betalen koppel als voorwaarde om visa te krijgen voor ons land dat je getest moet zijn voor covid 19 maar neen geld vreten kunnen jullie denken NIET!!!! ik snap niet dat het niet zo aangepakt geworden is wij moeten soms 3 weken wachten voor een visa die gasten betalen en stappen in wel voordat ze hun instapkaartje krijgen check ze is dat zo moeilijk te regelen??????? Belachlijk vind ik jullie allemaal want nieteens logisch en simpel denken kan…ZUCHT!!!!


  Maak melding
 15. Deze Pollack is in quarantine om te schuilen zodat de surinamers haar niet kunnen vragen wat he doel geweest was in Nederland te zijn.
  Of het is gewoon een ndp reclame stunt.


  Maak melding
 16. Ray 15 maart 2020 at 14:02
  Didbiri en vaseline smeerder moeten ook zo snel maar de quarantine (lees isoleercel Santo Boma). Beste manier om het paarse virus tegen het volk te beschermen.


  Maak melding
 17. Ray 15 maart 2020 at 14:02
  Didbiri en vaseline smeerder moeten ook zo snel maar de quarantine (lees isoleercel Santo Boma). Beste manier om het volk tegen het paarse te beschermen.


  Maak melding
 18. Ze heeft gelijk en verstand. Hamsteren van spullen doet een bepaalde groep maar ze gaan lelijk op hun neus kijken.
  In ieder geval lachen de chinezen. Goede verkoop gehad met hun prijsopdrijvingen. Ik koop geen moer. Ze gaan niet dicht om corona maar omdat prijscontrole ze gaat aanpakken. Hun bouwmaterialen zaken zijn open, hun kledingzaken ook en hun suribet verkoop gedeelte.
  Als min Chang niets doet hoop ik dat de winkels leeggeroofd worden. Chinezen blijven ellendelingen


  Maak melding
 19. Naar verluidt is de eerste Coronavirus patient een werkneemster van Staatsolie.
  In Nederland is ze in Rotterdam en Delft geweest.
  Goddank dat haar situatie STABIEL is …. volgens min-ster Elias.

  Als het ” fake news “waar is …. moeten de Staatsolie medewerkers niet in afzondering ??????


  Maak melding
 20. Agoes hoeven niet in quarantine omdat ze al genoeg hebben aan een modderbad en de giftige stoffen in de riool werken goed als extra bescherming.


  Maak melding
 21. Sinds gisteren zijn er weer 176 nieuwe mensen positief getest op het virus. Dat brengt het totaal op 1135. Dit cijfer geeft geen beeld van het totaal aantal zieken.Sinds 12 maart worden mensen met milde klachten niet meer getest. Er zijn reeds 20 mensen overleden.

  En die dame in Suriname is inderdaad aan werk geweest bij staatsolie, ondanks ze wist dat ze in Nederland reeds besmet was. Zeer onverstandig natuurlijk. Heb ik net van een collega bij staatsolie begrepen.


  Maak melding
 22. winkeliers hebben nog weinig staan hopend dat de Regering van NDP de productie opvoert .

  Hopend dat de Surinaamse Regering ook hulp zoek in Nederland wat Medicijnen betreft voor de lieve bevolking groepen .


  Maak melding
 23. Waldo 15 maart 2020 at 15:25
  Agoes hoeven niet in quarantine omdat ze al genoeg hebben aan een modderbad en de giftige stoffen in de riool werken goed als extra bescherming.
  ********************************************
  @Waldo … in je reactie om 15:38 … bevestig je dat de Coronavirus besmette dame werkzaam is/was bij Staatsolie. Mijn vraag is: moeten de overige werkers van Staatsolie niet in afzondering.

  Wat doet @Waldo … hij noemt de arbeiders van Staatsolie Agoes … want Agoes hoeven niet in quarantine.

  Wel … namens de harde werkers/arbeiders van Staatsolie moet ik zeggen dat @Waldo de grootste PAARSE
  AGOE is op planeet AARDE.


  Maak melding
 24. Grote muil, die vieze vuile agoe ben jij. Die hersenen van jou werken niet door al dat stront in de riolering waarin jij rond duikt. Vuile smeerlap!


  Maak melding
 25. Ras 15 maart 2020 at 09:29
  Hadden ze beter geen voedsel kunnen sturen ipv haar trrug laten reizen..daar had de bevolking meer aan gehad… want de Suppermarkt gaat geen 30 dagen overleven Su valt en staat import en giften….ka NDP

  Een advies : ALLES maar dan ook werkelijk ALLES wat aan voedingsmiddelen uit China komt moeten we direct linea recta verbranden! Die voedingsmiddelen zitten vol met virussen en zal de situatie alleen doen verergeren.


  Maak melding
 26. Waldo 15 maart 2020 at 17:51

  Mul met de grote muil, die vieze vuile agoe ben jij. Die hersenen van jou werken niet door al dat stront in de riolering waarin jij rond duikt. Vuile smeerlap!


  Maak melding
 27. Opmerkelijk dat vaseline smeerder meer artikelen uit Nederland post dan Suriname. Maar hij heeft gelijk. De autistische uitkeringstrekker denk alleen aan zich zelf. Aan het Surinaamse volk heeft hij geen boodschap zo ook de didibri die met een kater lekker in zijn hangmat ligt. Rot op jullie vuile reetvreeters en kont likkers. Blijf bij de noordzee en pas op voor corona. Of straks voor de banana.


  Maak melding
 28. Agoetigri
  Agoe, ik vertelde die kennissen van mij net over die eenzame Agoe die alleen en eenzaam in een riool zit in het donker. Ze vinden het allemaal zielig voor jou. Maar ja, ik heb je een paar keer gewaarschuwd agoe, gedraag je niet als een vieze vuile agoe, maar als een nette Agoe. Anders blijf je voor altijd een agoe.


  Maak melding
 29. Agoetigri
  Agoe, ik begin nu met mijn tweede borrel, schenk jij nog wat rioolwater voor je zelf. Vergeet niet om wat extra hapjes te vangen in die riool agoe. Proost en tot zo agoe.


  Maak melding
 30. @Waldo waarom moet jij zo nodig iedereen voor varken/agoe uitmaken? Realiseer jij je dat jij de enige grootste varken uithangt op waterkant.net. Grow up en hou op met dit zeldzaam kinderachtig gedrag.


  Maak melding
 31. Casey 15 maart 2020 at 23:05

  @Waldo waarom moet jij zo nodig iedereen voor varken/agoe uitmaken? Realiseer jij je dat jij de enige grootste varken uithangt op waterkant.net. Grow up en hou op met dit zeldzaam kinderachtig gedrag
  ===
  sorry, dat ik jou overgeslagen hebt varken. jij sluit je dus aan bij de rest van die vieze vuile agoes!


  Maak melding
 32. Casey 15 maart 2020 at 23:05
  @Waldo waarom moet jij zo nodig iedereen voor varken/agoe uitmaken? Realiseer jij je dat jij de enige grootste varken uithangt op waterkant.net. Grow up en hou op met dit zeldzaam kinderachtig gedrag.
  —-
  Casey….. volgens mij is het toch al te laat. Agoesydroom is al in hem. Deze paarse reetvreeter moet zich zo snel laten behandelen. Zo niet, dan zij er 2 opties nog open. Trein of bosje brug. Maar ik wil hem nog graag hier op waterkant. Gewoon voor de lol. Niemand lees zijn post meer.


  Maak melding
 33. Agoetigri
  Mul
  Flyer
  Hebben jullie die toiletten van de Nederlanders al schoongemaakt. Anders wordt jullie uitkering stopgezet!
  ====
  maar geen probleem voor jullie, voldoende stront te eten in de riolen! GGD wacht op jullie. Niet onderduiken, kleine boefjes.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES