maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBromfietser op voorrangsweg in centrum geschept door auto

Bromfietser op voorrangsweg in centrum geschept door auto

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een verkeersongeval donderdagmiddag in het centrum van Paramaribo is een bromfietser gewond geraakt. Het ongeval vond plaats rond 15.20u aan de Heerenstraat in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de bestuurder van de bromfiets een bankbeveiliger is.

De bromfietser reed over de Heerenstraat in de richting van de Klipstenenstraat. De auto reed over Grote Kerkstraat en wilde de Heerenstraat oversteken om in de Noorderkerkstraat te gaan. De autobestuurder zou daarbij niet goed hebben opgelet.

Hierdoor ontstond een botsing tussen de auto en de bromfiets. Het Surinaamse Command Center kreeg de melding binnen en de politie van bureau Centrum ging ter plaatse. Daar trof men de bromfietser aan die klaagde over pijn aan zijn been.

De man heeft vermoedelijk een beenfractuur opgelopen en werd per ambulance naar de Spoedeisende hulp van het Academisch Ziekenhuis gebracht. De politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Verkeersfatsoen kent Suriname niet.
  Als ik zie hoe autobestuurders hun voertuigen besturen vraag ik me af, hoe deze personen hun rijbewijs behaald hebben.
  Door de corruptie is alles te koop.
  Door deze manier is er wel een chaos in het verkeer gecreƫerd.
  Zelfs voor autokeuring hoef je auto niet te laten keuren. De papieren moet je wel ophalen. Voor wat hoort wat.


  Maak melding
 2. Waar zijn de haaien tanden op de weg die voorrang dient te verlenen. OW&V moet de belijning en straatmeubilair drastisch gaan aanpassen om duidelijkheid te scheppen. Ook link dat je een korte bocht naar rechts mag maken.


  Maak melding
 3. Franco 13 maart 2020 at 14:03
  Waar zijn de haaien tanden op de weg die voorrang dient te verlenen. OW&V moet de belijning en straatmeubilair drastisch gaan aanpassen om duidelijkheid te scheppen. Ook link dat je een korte bocht naar rechts mag maken.

  ——
  Helemaal eens. Laatste modernisatie van straatmeubilair was verzorgd door Chan. Didibri heeft alles kapot gemaakt.

  In een smalle weg moeten alle weggebruikers het doen. Van lopen met kinderwagen tot djoegliet.


  Maak melding
 4. Haaientanden,rotonde, voorangsborden,ze hebben maling aan.voorrang verlenen…ho maar…zebrapad stoppen ze amper..kortom..men weet niet hoe het hoort in het verkeer. .zelfs als je voorrang hebt,hebben ze daar lak aan.en je krijgt een scheldkanonnade op de koop toe.randdebielen.


  Maak melding
 5. Als je wilt weten waar de haaientanden, zebrapaden en stoplichten zijn met flitscamera’s san moet je in paleizen van de paarse ratten gaan kijken. Soso blingbling en poeder van het geld van a potie volk.


  Maak melding
 6. De highway naar Zanderij zou vorige week feestelijke geopend worden. Waar dan? Soso zand strooien in de ogen van het arme volk.

  Volgens boeler chotkan moet de highway didibriweg heten. Belachelijk kan het niet. Weer staat Suriname internationaal voor de lul. Hoe haal iemand zoiets uit zijn hoofd. Echt gehersenspoeld. Een bezoek aan PSC kan deze gast nog redden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES