VIDEO: Doekhie sluit niet uit dat hij naar een andere partij stapt

60

Afgelopen week werd bekend dat Rashied Doekhie niet op de NDP lijst komt te staan voor de komende verkiezingen in Suriname. Gisteren gaf Doekhie aan dat hij het niet uitsluit dat hij naar een andere partij stapt, als Nickerie hem nodig heeft. Hij zei dat in een vraaggesprek met Action Nieuws.

“Als NDP vindt dat ze een andere vrouw nemen als partner (Waidoe) dan moet ik misschien ook op zoek gaan naar een andere vrouw”, aldus Doekhie. Hij vervolgde: “Als je mij wegjaagt kan ik twee dingen doen: thuis rustig aan gaan doen of als mijn district mij nodig heeft dan wil ik bijna een advertentie plaatsen met de tekst ‘Wie wil me hebben?‘”

“Maar er moet wel heel veel gebeuren voordat ik die stap maak” zei Doekhie, die met vrienden zat te relaxen op een plek die bekend staat als klein DNA van Nickerie (Bepho). Dat is ook de plek waar de Surinaamse president Bouterse vorige week aan het kaarten was.

Bekijk het fragment hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=BMDS4Dmv2qI

60 REACTIES

 1. Oke dang, hier gaan we dan weer, Carrousel. Tip aan Doekhie, ook zonder een party kan je – als je wilt – een constructieve bijdrage leveren aan Nickerie. Maar jah , dan is het moeilijk om aan de honingpot te komen.

  Gado de wi fesi mang.


  Maak melding

 2. Politiek is geld.
  Politiek, kerk en bonu man en drugs. Daarvan wordt je alleen rijk in Su. Niemand komt met ideeen om bedrijf of wat op te zetten.
  Iedereen wacht op zijn kansen.


  Maak melding

 3. Als je een hond wil slaan dan vind je altijd een stok. Echter, gezien de reputatie van deze meneer valt er geen hond te slaan, laat staan dat je moeite getracht om een stok te vinden. Deze meneer was, is en blijft een deugniet. Hij gedraagt zich nu als een loopse teef. Dit lot is voor alle hypocrieten van de NDP beschoren. VHP, heeft hem al tijden uitgekotst. Belangrijker is om te weten dat VHP zulk een exemplaar niet in haar partij lust. Doekhie, ga idd postzegels verzamelen en al de andere dingen doen waar je evenmin verstand van hebt. De werkwijze van NDP is alom bekend, wat nu moet gebeuren is massaal de partij verlaten en kiezen voor een partij die ruggengraat heeft.


  Maak melding

 4. Alleen hoop ik dat VHP hem geen onderdak biedt. Dergelijke figuren zijn gelukszoekers en hebben geen enkele principe. Hij stelt als parlementariër toch niet veel voor. Het ontbreekt hem aan aan intellectuele vermogens en visie. Schreeuwlelijkerd.


  Maak melding

 5. Als je het geluid uitdoet klinkt het veel beter
  Nickerie heeft je net zo hard nodig als een hond die tyfus nodig heeft
  Baja, de liefde is voorbij nu komen de apen uit de mouw kom Doekie vertel ons vertel ons hoe jullie gelachen hebben om de domme kiezer,


  Maak melding

 6. Doekhie kan beginnen het NDP centrum een groen, gele, rode en oranje kleur te geven.
  Zou wel grappig zijn lijkt mij.

  Voor zover de NDP in Nickerie. Ons ken ons en soort zoekt soort.

  Niemand kan nog terug. Volgende stap van Abrahams die Doekhie Royeert???!!!
  5 jaar geleden was het zelfde gedoe met Sital en Phalad nog onder controle te houden maar nu moet men rekening houden met op de lijst die minister waren en die zich belangrijk vinden en zij die op overkiesbare plaatsen op de lijst komen en hun positie gaan verliezen. Denk aan Afoensowa die graag nog eens 5 jaar wat gaat krijsen voor SRD 16.000/maand.


  Maak melding

 7. Ik vind Doekhi te onbetrouwbaar om voor de VHP uit te komen. Bovendien bestaat de VHP alleen maar uit zeer intelligente mensen met minimaal een master opleiding. Neen, bij de VHP zal je geen bruine bonen met rijst krijgen om flink te puffen.
  gemodereerd

 8. Waar is die IDEOLOGIE VAN DOEKHI gebleven.

  VHP moet deze man ABSOLUUT geen onderdak bieden.

  SINDS WANNEER HEEFT DE NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ EEN IDEOLOGIE???

  JAJA TOCH WEL: DE DEVALUATIE IDEOLOGIE: FA YU E SKEER WAN KONDRE


  Maak melding

 9. Ik heb goed geluisterd naar de verhalen en de mannen maar waar gaat het nou over politiek? Of een achterstand van een betaling van een heer ? En nuchter hmmm dan waren ze stoned van een jonko want dit is geen normale gesprek over politiek 400.000 srd en hij zit rustig?? Maar goed in m’n hart altijd een geboren Surinamer en dat blijf ik hoop dat Suriname ooit weer gaat bloeien
  gemodereerd

 10. Doekhie en waidjoe moeten hun eigen partij beginnen. MPP, Madhertjod Politieke Partij. Veel Succes, jullie moeders zijn trots op jullie.


  Maak melding

 11. RobG en Waldo dit komt er van als je als partij alleen maar rommel maakt. Na 38 jaar valt men als dealtjes makers door de mand.
  Jullie roepen maar dat het allemaal zo solide is en de leider een echte leider is.


  Maak melding

 12. Dit soort mensen moet helemaal niet in de politiek aanwezig zijn, horen thuis in een inrichting voor geestelijk gestoorden; laat deze vent een ander beroep uitkiezen; garnalen vanger lijkt mij op zijn lijf geschreven, maar vermoedelijk kan hij dat zelfs niet ; alleen in blabla is hij goed;
  gemodereerd

 13. VHP lust doekhi sowieso niet. Hij heeft daar niet te zoeken. Hij past niet in het dreamteam. Ook moet Doekhi alles wat onregelmatig is verkregen teruggeven aan het volk.

  In het filmpje is Abrahams niet bespaard gebleven. Het zal mij niet verbazen als Doekhi de beerput verder opentrekt. Soso paniek in de paarse roverskamp.

  Wordt vervolgd!!!! A tori spang yere.


  Maak melding

 14. Doekhie oow wat ben je zielig vandaag.Ik had ook ooit op deze site verwoord dat doekhie Zielig betekent in het hindoestaans en ga niet dromen over V.H.P want die gaat jou nooit willen hebben,P.L,ABOB ook niet.


  Maak melding

 15. Bij de VHP is iedereen welkom, of je een Braziliaanse crimineel bent of een misleidende vakbondsleider. Bij hun gaat om de stemmen op 25 mei. Ik zou Doekhie toch adviseren om samen met Jogi meer met de landbouw bezig te houden. Ze hebben genoeg grond gratis gekregen.


  Maak melding

 16. Waldo is geen aanhanger van de NDP heeft hij vaak genoeg gezegdt. De andere partijen vint hij erger, maar hij is niet van de ndp, zeker nu hij niet meer bettaald word. 😂😂😂😂😂😂
  Maar zingen kan hij samen met Doekie en Nina Afonsoewa Simone in een band

  I ain’t got no home, ain’t got no shoes
  Ain’t got no money, ain’t got no class
  Ain’t got no skirts, ain’t got no sweater
  Ain’t got no perfume, ain’t got no bed
  Ain’t got no mind

  Ain’t got no mother, ain’t got no culture
  Ain’t got no friends, ain’t got no schooling
  Ain’t got no love, ain’t got no name
  Ain’t got no ticket, ain’t got no token
  Ain’t got no God

  What have i got
  I’ve got brown beans
  I’ve got diaree


  Maak melding

 17. Je kan lekker tuis blyvn mnr Doekhie,lekker chillen mt je hengelstok.we hbn j niet nodig in de politiek.te a dey doro da joe sa stem gi sot party joe wani…maar behalve NDP.


  Maak melding

 18. Somohardjo en Brunswijk heeft met deze man de vloer van de nationale assemblee.
  Nu hij toch uitgekotst is zou hij een nieuwe functie moeten aanvaarden vloerenschoonmaker van Nickerie.
  gemodereerd

 19. Doekhi is een van de vele ndp’er die het land leeggeroofd heeft. Dat wordt stellig onderkend hier. Maar dat wisten wij allang. Wat is nu overgebleven van ons mooi land? Herstel na 25 mei zal wel enige tijd in beslag nemen.


  Maak melding

 20. KIjk noh, dan heb je bouterse z’n schijt zo smakelijk lopen vreten en dit is wat je krijgt.
  lekkerrrrrrrrrrrrrrr
  Chantage is inderdaad het enige dat je nu nog kan doen mie boi
  Good luck boy
  gemodereerd

 21. Dit soort flaterfiguren horen niet in de politiek. Niemand zal hem missen ook Nickerie niet. Het is beter voor hem en Suriname dat weer in z’n bootje stapt en gaat vissen. Zijn vangst mag hij verkopen op de markt. Dan doet hij nog iets nuttigs. Loser eerste klas!


  Maak melding

 22. @ Waldo … WARHOOFD … rond …. uur is er minder File op/bij de Bosjebrug.
  You’re welcome for the DJUMP !!!!!!!!

  Niemand zal een traan laten … je eigen OMGEVING …. ook niet !!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 23. Mijnheer doekhie.. eigenlijk een Guyanees uit Waterloo.. is een bekende Surinaamse muis… Deze buschauffeur van Nieuw Nickerie leerde vliegen bij de ndp en werd toen een vleermuis..In Nickerie was het zijn asfalt kwam op zijn weg…,, Ik zorg voor de Nickerianen,, was zijn motto.. . Nam bevriende gedetineerden mee om een schoolgebouw te bouwen aan de Corantijnpolder.. Er werd tijdens het bouw uitbundig gezopen en menige mensen in de polder zagen hun kippen verdwijnen..Hij blijft acht maanden in Holland en wordt bij terugkomst in Suriname door ndp vrienden als een diplomaat onthaald op Zanderij …,, De familie was voor acht maanden verenigd,, zei hij.. Voor zijn zaken in Nickerie heeft hij jaren gratis stroom verbruikt…Hij zei bij vriend Mones van radio Nickerie..,, Ik heb nooit een betalingsnota ontvangen ,,Ding mang NE Sin Kong..,, fa miem pai, no stoor,, .. Verder was het,, Mones kier a tori, tjar ie grasi, Oh yeh drieng puur no… Einde verhaal..


  Maak melding

 24. Kondremangs
  Dit is een schoolvoorbeeld hoe mensen, die zich met hart en ziel hebben ingezet voor DiDiBri en ook nog schoppen en klappen heeft geïncasseerd, worden behandeld. Ondankbare sujetten van de boevenbende van DiDiBri ….ik vind het niet erg voor hem. ..kies eng moi. …niemand moet hem vertrouwen. ….
  En aan waldo. ..Lawpi 2. …jij adoreert een veroordeelde moordenaar en drugsdealer als lijder. …..zegt meer over jezelf dan je beweert. ..politiek neutraal. ….mi ondro soesoe. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 25. mul 11 maart 2020 at 16:59
  @ Waldo … WARHOOFD … rond …. uur is er minder File op/bij de Bosjebrug.
  You’re welcome for the DJUMP !!!!!!!!

  Niemand zal een traan laten … je eigen OMGEVING …. ook niet !!!!!!!!!
  =========
  Ben je weer uit je hol gekropen om frisse lucht in te ademen.


  Maak melding

 26. mul 11 maart 2020 at 16:59
  @ Waldo … WARHOOFD … rond …. uur is er minder File op/bij de Bosjebrug.
  You’re welcome for the DJUMP !!!!!!!!

  Niemand zal een traan laten … je eigen OMGEVING …. ook niet !!!!!!!!!!!!

  ——

  Whahahahaha…..whahahahaha……. lafoe tori.


  Maak melding

 27. Tsja, tijd om te genieten v je kleinkinderen.
  Stop nu, a sarie, is mooi geweest. Je baas wordt straks afgevoerd. Vechten heeft geen zin meer.

  Weer een bewijs dat de hele top in het bezit is v een Nederlands paspoort. Net als die ex-surineds.
  Eeuwig een gescheld op Ned, maar het paspoort inleveren, ho maar.
  Wat doet IND hieraan!


  Maak melding

 28. Bij VHP is iedereen welkom,als je aantoon dat je een bijdrage kan leveren om Suriname weer opbouwen. Begin alle gestolen geld terug te geven en getuig wie wat heeft gestolen wand doekhie weet veel meer.


  Maak melding

 29. Laat meneer DOEKHI eerst alle gronden van soud drain aan de staat terug geven voordat hij naar een andere partij gaat. Want niemand wil hem hebben.


  Maak melding

 30. Surinaams politiek is onbetrouwbaar.
  Eerst de arme bevolking op je laten stemmen daarna als je minimaal 1 zetel hebt dan ga je naar een andere politieke partij.
  Stelletje overlopers, lafaards
  Val toch dood man. Sukkel, kontlikker.


  Maak melding

 31. Agoetigri 11 maart 2020 at 18:13
  mul 11 maart 2020 at 16:59
  @ Waldo … WARHOOFD … rond …. uur is er minder File op/bij de Bosjebrug.
  You’re welcome for the DJUMP !!!!!!!!

  Niemand zal een traan laten … je eigen OMGEVING …. ook niet !!!!!!!!!!!!

  ——

  Whahahahaha…..whahahahaha……. lafoe tori.
  ====
  =========
  Ben je weer uit je hol gekropen om frisse lucht in te ademen. Wafwafwafwaf woefwoefwoefwoef!


  Maak melding

 32. Zielige NDP-figuren vechten omdat de Staatskas leeg is,

  eindstand is min heleboel miljarden !

  De DNA-NDP-leden zwijgen en de complete volksvertegenwoordiging
  blijkt stil te zijn gevallen, terwijl Ons land, finaal failliet is !

  De zogenaamde minister van Financien, hoofdverantwoordelijke
  voor een staatsroof van miljoenen-us-dollars, bij de CBvS, is al
  weken verdwenen !

  Ons land, is helaas, verworden tot een maffia-staat, zonder geld !

  De koers van de SRD daalt iedere dag, terwijl de export van Sranan
  op nul staat, en er geen valuta wordt verdiend !

  Daarbij hebben wij en president die niets van de koersen snapt, meneer
  wil koers stabiel houden, zonder dat hij alle onnodige en te hoge uitgaven
  van dit domme regiem, onmiddellijk stopzet !

  En het Volk, dat constant wordt belaagd en doodgegooid met valse
  regeringsinfo, pinaart en heeft onvoldoende SRD’s om de dagelijkse
  boodschappen/levensmiddelen te kopen !

  Stop deze maffia-clan, sluit de kopstukken op voor roof van de
  miljoenen-USD-deviezenreserve bij de Centrale Bank !

  Het volk en het land zijn openlijk beroofd, sang unu e wakti moro ??????
  gemodereerd

 33. Off topic.
  Minister Elias gaf creatief antwoord
  In de briefstond dat de ziekenhuizen samen een Schuld hebben van SRD 300.000.000 bij de leveranciers omdat:
  1>> Boefdraad nagelaten heeft een misive van de raad van ministers uit nov .2018 uit te voeren en de ziekenhuizen SRD 63.000.000 te betalen/
  2>> Sinds 2013 de ligdagtarieven niet bijgesteld zijn,
  3>> Er bij het Staats ziekenfonds een betalingsachterstand is ontstaan van SRD 200.000.000

  de brief was aan de minister gericht en is ondertussen 5 maanden oud.

  Wie heeft er gelogen.


  Maak melding

 34. Beste kondreman & oema, mi denk a tori tedi ontelbaar le-si. Stel dat a ” gedoe” met vader Abraham na wang set tori? Doekhie is het Trojaans paard,….. dang a mang o bos wang party van binnenuit, die hem onderdak geeft ten voordeel van Niet daar plassen partij. i denk a tori?

  Mik a Bigi Mang Krachti wi. Gado de wi fesi mang!!!!


  Maak melding

 35. Vraag het aan Waldo want die heeft een lijntje uitstaan naar de zwarte dictator !
  gemodereerd

 36. Boefdraad liegt aan de lopende band dus ook nu de boel een geboren leuchenaar
  Het wordt echt geen 25 mei maar 25 maart dat de bom barst.
  Geen salarisbetalingen. Volksopstand. Rechtszaak kan geen doorgang vinden
  Boefdraad is nu al nergens te vinden


  Maak melding

 37. Ik zou Rashied Doekhie en zijn vrienden adviseren alvast hun memoires ergens op papier en in een kluis te zetten, de leiding van de NDP kan niet met kritiek omgaan, vergeet niet en is ook niet echt vergevingsgezind.


  Maak melding

 38. Alles wijst op de ophanden zijnde ondergang van de ndp. De grootste ratten vliegen mekaar in de haren, devaluatie, achteruitgang, roven, volksverlakkerij, schuldenberg. Nog vijf en Suriname is finaal bankroet.


  Maak melding

 39. doekhie opgedoekt. Wie bied, hij kijkt wacht op het beste bod, op dit zinkend schip valt er niet veel meer te halen dus op naar de hoogste bieder.🙄🤑


  Maak melding

 40. Tweede SOMMO ,..Politieke GOKKER !..neem een enkele reis naar huis en laat je nooit meer zien in de politiek jij bent ook van het oude politieke brandhout die Suriname naar de afgrond hebben geleid.Suriname heeft geen aangeschoten corruptelingen nodig.HET VOLK LUST JOU SOORT NIET MEER,..get out man !
  gemodereerd

 41. Ga toch iets nuttigs doen dan in de politiek als niets nuttiger te hangen..
  Nu je overal wordt genegeerd, zeg ik ,,,,, houd eer aan je zelf,,,, in de politiek ben je ook waardeloos…

  Dus ga maar rijst planten samen met je dochter.. meer waarde je niet…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.