zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachten proberen drugs met postpakket via postbedrijf te versturen

Verdachten proberen drugs met postpakket via postbedrijf te versturen

-

Does Travel - naar Suriname

Rechercheurs van de Narcotica Brigade in Suriname hebben onlangs weer een verdachte aangehouden, die voor het luttele bedrag van 100 euro, het risico nam om drugs te posten. Het gaat om de 33-jarige Jetzka P. meldt het Korps Politie Suriname.

Deze vrouw heeft vorig jaar bij een postbedrijf te Paramaribo een postpakket ter verzending aangeboden. De douane recherche trof in het postpakket een hoeveelheid cocaïne aan en nam deze in beslag meldt de Surinaamse politie.

Het gelukte de rechercheurs Jetzka na uitgewerkte informatie aan te houden. Zij verklaarde aan de politie dat zij de drugs van de 36-jarige Oyeka W. kreeg. Naar aanleiding hiervan werd Oyeka eveneens opgespoord en aangehouden.

Volgens verklaring van Oyeka hadden zij de drugs gehad van iemand en kregen elk 100 euro hiervoor. Het tweetal is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek ingesloten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Het is een gewoonte geworden van de gemiddelde Surinamer. Ze willen wat het kost overleven in dit land. Maar ik kan ze echt niet kwalijk nemen. Door het mpp beleid dat nu gevoerd wordt, zijn ze gedwongen deze stappen te ondernemen. Ook nog dat didibri als grootste drugsmaffia nog vrij loopt. Maar Santo Boma komt echt steeds dichterbij.


  Maak melding
 2. Door wanhoop laten mensen zich verleiden om allerlei achterlijke dingen te doen voor geld. En maar stemmen op de sterfelijke mens die van alles en nog wat beloofd. Politieke regeerders misleiden mensen en worden zelf ook misleidt.


  Maak melding
 3. Kijk wat een lichtzinnige gasten hier zijn ze geloven wat de dames hebben verklaard jullie geloven ook alles sensatie zoekers dat zijn jullie,jullie denken niet beter dan die paarse ratten


  Maak melding
 4. Kort samen gevat een KA koppel ( Jé ( tz) Ka, en O jé mi Ka ) @ Damsco toch nog iemand anders die dommer is dan jij, die voor 1 € probeert te exporteren. ( lol )

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Damsco moet zich nergens mee bemoeien want hij weet niet hoe veel deze dame heeft gehad.


  gemodereerd
 6. Het is steeds weer iemand anders voor wie zij het moesten doen. En wie is de echte drugshandelaar? Wordt die niet opgepakt of kennen ze die ook niet? Een vreemde gaat je niet zomaar geld toe stoppen om een pakketje voor hem te posten. Wie houdt wie voor de gek? Voorgoed opsluiten deze schandelijke leugenaars.


  Maak melding
 7. Door wanhoop is er iemand een boswachtertje geworden met een s3 kogelwerend vestje en hij is zo wanhopig geweest om met al zijn spaargeld naar Suriname te rennen om te investeren eindstand 0,0 winst wel zo failliet als een kerkrat dat krijg je als je hoogbegaafd bent dan word je maar een wachtertje met je Holland gezicht in Suriname jo koe ding kies joe moi 🤣🤣🤣


  Maak melding
 8. ai boi, ik blijf lachen van al die dommigheden, so so lafoe torie . Ze moet het de volgende keer gewoon aangetekend opsturen hahahahah…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES