zondag, maart 3, 2024
HomeNieuws uit Suriname'Doekhie niet op NDP kandidatenlijst in Nickerie'

‘Doekhie niet op NDP kandidatenlijst in Nickerie’

-

De Nationale Carrierebeurs

NDP’er Rashied Doekhie komt niet op de kandidatenlijst van de NDP in Nickerie, voor de verkiezingen van mei 2020 in Suriname. Dat zei Ramon Abrahams, ondervoorzitter van de NDP en coördinator van Nickerie, gisteravond op een spoed instructievergadering van de partijstructuren.

Op de vergadering gaf Abrahams de richtlijnen van de partij door en zei daarbij dat hij politiek niet meer werkt met Doekhi. Afgelopen week ging NDP voorzitter Bouterse nog naar Nickerie, vermoedelijk voor een lijmpoging binnen de partij.

Volgens de Surinaamse nieuwssite Starnieuws zou een actie van Doekhie na het bezoek van Bouterse de druppel zijn die de emmer deed overlopen. Doekhie zou zonder overleg het slot van het partijcentrum, dat zit in een gebouw dat aan hem toebehoort, hebben opengebroken en een nieuw slot hebben geplaatst.

Abrahams zegt dat Doekhie met deze handeling te ver is gegaan.

UPDATE: Tegen de Nickeriaanse Facebook Pagina Action Nieuws zegt Doekhie Dat hij “niet reageert op leugens en zaken die uit een verrot en corrupt brein zijn ontstaan. Hij zou nooit en te nimmer een slot van het partijcentrum hebben aangeraakt. Verder luistert hij niet naar rotzooi, aldus Doekhie.

Doekhie zat vorige week nog samen met Bouterse om de tafel:

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

56 REACTIES
 1. God zij dank, eindelijk eruit gezet. Eind maart volgt Jogi, die door de VHP eruit gezet gaat worden. Tijd voor de jongeren i.p.v. deze schreeuwende onruststokers.


  gemodereerd
 2. De OORLOG binnen het Paarse blok is al langere tijd gaande !

  Oorlog zal voortduren tot na de verkiezingen, immers binnen de
  Paarse beweging NDP heerst is ZEER GROTE PANIEK !!!

  De paarse minister van financien, die weet waar de geroofde
  miljoenen aan reserves te vinden zijn, is VERDWENEN !!!

  PE A MONNI FU A VOLK DE ???
  NDP, POT A ROOF-MONNI BAKKA !!!


  gemodereerd
 3. Wat is de bjjdrage v Doekie in de DNA geweest? Zelfde als v hooghart. Veel geschreeuw en weinig wol. Zijn hun maandeljjkse inkomsten niet award. WAARDELOZE NIETSNUTTEN


  Maak melding
 4. Een adept van het eerste uur gesneuveld.

  Zoals bekend zijn er 4 stromingen binnen de NDP. Heuse catfight nu om de macht.

  Rustig blijven, geen limbo of faya pepre beluisteren, komt goed!

  Toedeledoki momo.

  Next!


  Maak melding
 5. Vreemd,

  Heeft die arroganterika Armona nu pas door dat met dhoekhi schelden ruimschoots kan gebeuren en alles dat vies en vuil is spuit er uit.

  Lijmert kon al niet veel betekenen.
  B. man op de b plaats?
  Gekwetste egootjes links en rechts.
  Vandersant er over…

  Samenwerken moet je DOEN!


  Maak melding
 6. De NDP is een camouflage naam voor NBP,
  Nationale Boutisten Partij.

  Partijen als VHP en NPS hebben inmiddels andere leiders maar bestaan nog steeds door VHPers of NPSers, Surinamers met een visie voor hun land.

  Als Bouta er straks niet meer is dan bestaat de NDP niet meer, want NDPers zijn Bouta-lovers die alleen in het belang van Bouta denken.

  Rachied Doekhie ziet de bui ook al hangen en wilt op tijd zijn credits verzilveren.


  Maak melding
 7. Als al die ka Hindoestanen nu niet inzien , dat ze gebruikt worden om als figuranten te dienen, dan zijn ze voor het leven …. ziende blind horende doof wetende dom en worden ook als zodanig gebuikt bij de liegers bedriegers bende ..


  gemodereerd
 8. Whahahahaha hahaha mi lafoe yere……the king of Nickerie alias pagla koeta is letterlijk weggejaagd als een pagla koeta. Wat gaat deze miljonair doen nu? Alle gestolen geld, gronden etc terug geven zou een mooie weldaad en vergiffenis zijn richting het arme volk.

  Ik hoor al geruchten….het is de schuld van de VHP! Whahaha…lafoe Tori soso niet.


  gemodereerd
 9. Ik zei het reeds, enkel weken terug, dat de stilte rond Doekhie geen goed nieuws voor hem kan inhouden en dat hij niet meer in zicht is binnen de NDP. Hij heeft steeds een hele grote mond opgezet denkende dat Nickerie van hem is en de NDP ondergeschikt was aan de figuur Doekhie.
  Eindelijk is de geest uit de fles.
  Ik voorspel dat na 25 mei enkele personen binnen de NDP zullen moeten accepteren dat zij nergens meer voor zullen komen noch in de schijnwerpers zullen staan. Zij zullen als pionnen worden opgeofferd voor de koning en ik denk dat ook Simons op de achtergrond zal geraken


  Maak melding
 10. over Ramona”

  …Enkele maanden later kwam Abrahams in opspraak toen bleek dat zijn kantoor op het ministerie voor SRD 650.000 (ca. 175.000 euro) verbouwd was zonder dat dit openbaar was aanbesteed, dat zijn dochter voor het ontwerp was ingehuurd, en dat zijn schoonzoon als aannemer het werk had mogen uitvoerenst…..”


  Maak melding
 11. Alsof Abrahams zo geliefd is, nog enkele maanden te gaan, dan zit deze rover die voor miljoenen van het volk gestolen heeft ook in de bak, zoals het einde voor Doekhi is aangekondigd door deze nietsnut van Abrahams, zo ook is het einde voor deze Abrahams in zicht, daardoor is dit paars geboefte in paniek, daar ze weten, dat hun machtspositie na 25 mei over en uit is.


  Maak melding
 12. Kondremangs
  Laat de haaien van de paarse bende van DiDiBri elkaar afmaken. ….dan hebben we geen last meer van ze. ….een geruststelling. …0 zetels voor de ndp in nickerie. …..welk district volgt nu? Alle ratten verlaten het zinkend schip. ….DiDiBri. .net zoals je aan president Shankar zei. …mr president. ..your ship is sinking. …tang teki now. ..karma. ..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 13. Waaahahahaha, fatoe foe ndp. Daarmee gaat de koers niet omlaag. Abrahams is gewapend naar nickerie geweest. Tralala, neks no fout. zand erover, njang patoe. Waaaahahaha, believe me. Welkom in DUBAI.


  gemodereerd
 14. Doekhie had grote mond Ging als hond blaffen z’n start is afgezaagd, na hem volg de andere straat hond van NDP n.l. Abdoel. Mig ding jang ka


  Maak melding
 15. Eerst was het doekhi no. 1 op de lijst,
  Dan was hij retired,
  Dan was hij niet retired
  Dan zou hij een stapje terug doen
  Dan zou hij een ere lid zijn
  Dan zou hij een guru zijn

  Dan dit….dan dat…. uiteindelijk eruit getrapt. Wie gelooft de ndp nog. Nobody. A klarie kaba. Santo Boma komt steeds dichterbij.


  Maak melding
 16. O zetels voor NDP, alle 6 voor VHP. Nickerianen weten intussen dat de kleur paars alleen maar ellende met zich meebrengt. Doekhie, je bent toch slimmer dan Bill Clinton, doe iets nuttigs met je grote mond. Breng de misdaden van paars in het daglicht of zoiets.


  Maak melding
 17. Gelukkig heeft Nickerie maar 5 zetels, anders zou Chan de zesde uit zijn toverdoos moeten halen en alle Javanen en creolen in Nickerie moeten omtoveren in Hindoestanen!


  Maak melding
 18. Ik geniet ontzettend van deze theatereale voorstelling van deze poppenkast show. Het rommeld van alle kanten hier in het land, tot zelfs in de paarse bouwvallige tent. De ene leugenaar beschuldigd die andere leugenaar van een leugen.
  Ow wat een poppenkasten land zijn we geworden.
  Van alles maakt deze NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ TOT EEN POPPENKAST.

  Tjeh sali toli yeeh.
  Stelletje AMATEURS ZIJN DEZE GASTEN.
  Deze paarse beweging vormen een WARE VIRUS VOOR HET LAND IN HET BIJZONDER DE ECONOMIE.

  DEZE GASTEN MOETEN MET WORTEL EN TAK UITGEROEID WORDEN OP 25MEI AANSTAANDE!!!!


  Maak melding
 19. Oke dang beste Surinamers, be careful. Juich niet te snel. Deze actie kan een rookgordijn zijn van de Nodeloos Donkey Party. En Doekhie, als dit alles waar is dan is je dukoe gevallen, kerel. Ga rustig met een hengel en een palm ergens relax vissen. En opgepast niet in de wateren van mister B. Want als hij zijn bloodbrother heeft om laten “brengen”, wie ben jij? Het gaat je goed Suriname, maar wel zonder de abanies.


  Maak melding
 20. Implosie in de Ratten Partij als ratten honger krijgen ontstaat er Kanibalisme. Grantjie houdt zich rustig het is wachten op bonje tussen didibri en delailamang. Didibri srefi o mek a zweef a mang dati no lobi rechterhand en stamang ei kiri deng wreed If Horb bing mang zweef go ini a banti foe ing djoket dang soema na Bramsie?
  Ik zit balon en wacht af Soema na a ekte kapteng?
  Mo draai wang film a sa trong wang hit A ALATABOTO PANJA DANG A SOENGOE> vergaan met man en muis.


  Maak melding
 21. 1keer, 2keren in de fout kan nog passeren, in de hoop dat men niet steeds weer dezelfde fout zult maken, en dat men lering daaruit zou trekken. Maar 3KEREN DEZELFDE FOUT MAKEN??!!!!!!
  No mang!! 3keren staat scheepsrecht zou men zeggen……..da laatstaan 4e keren!!!!
  Dat wilt dus dan zeggen, dat je geen KA weet om te gaan met STAATSMIDDELEN!!!!!

  SO THAT MEANS, YOU CAN NOT DO THE FUCKING JOB, YOU MORON!!!!!


  Maak melding
 22. Waldo door mongolen als en jou en baas is Suriname een 3e wereld land geworden. Is die boodschap nog niet in je botte hersens geland? NDP is list en bedrog. Zonder de Hindoestanen had jij niks te vreten.


  Maak melding
 23. Redskin 8 maart 2020 at 17:34
  Waldo door mongolen als en jou en baas is Suriname een 3e wereld land geworden. Is die boodschap nog niet in je botte hersens geland?
  ======
  Alleen een rioolrat als jij kan zo reageren. Waarschijnlijk te veel viezigheid vanmorgen binnengegaan in jou hersenen. Blijf jij maar lekker in je riool en geniet ze. Holbewoner


  Maak melding
 24. Duidelijk paniek in de paarse kamp. De dictator gooit een stukje bot naar de jaknikkers. Wie eerst pakt mag binnen. Daar begint de ruzie. De jaknikkers leven als krabben in een barrel. De ndp is een partij zonder structuur. Daar bepaalt 1 persoon alles. Welzijn en welvaart ver te zoeken onder het volk.


  Maak melding
 25. Alleen een hersenloze persoon van de VHP kan dromen dat de Javanen de PL van Somo voor het eerst in de historie gaan verlaten voor de VHP!


  Maak melding
 26. Ger 8 maart 2020 at 17:49
  Waldo je hebt geen woorden masr ben een echte hollelikker van asociale afkomst.
  ====
  En jij een riool likker van asociale afkomst.


  Maak melding
 27. @Waldo 8 maart 2020 at 14:43
  “God zij dank, eindelijk eruit gezet. Eind maart volgt Jogi, die door de VHP eruit gezet gaat worden. Tijd voor de jongeren i.p.v. deze schreeuwende onruststokers.”

  1>> Doekhi was NDP Nickerie tot dat hij over fraude begon met SML grond en rijstmolen.
  2>> Jogi is niet relevant dat is afleiding van de feiten en het topic is NDP in Nickerie gaat geen zetels halen als zijn met elkaar vecht volgens Bouterse. Zij vechten met elkaar. Doekhie heeft de sloten van het NDP centrum verandert ofwel de NDP er uitgezet.
  3>> Tijd voor Jongeren zoals Waido. Een Jongere die duidelijk overgelopen is om bij de verdeelmeesters aan tafel te zitten. Een Jongere die aangegeven heeft corrupt te zijn.
  4>>Ik denk dat de VHP ras politicus Jogi die ook in slechte tijden blijft zal koesteren en dat Jogi na jaren bewust onder aan de lijst gaat staan in Saramakka om zijn basis in de partij te tonen. Hij heeft zich bewezen best Waldo. De NDP bewijst dagelijks het niet aan te kunnen.


  Maak melding
 28. Doekhie reageert niet op zaken die uit een verrot en corrupte brein zijn ontstaan : wat wil dat eigenlijk zeggen ?
  Dus hij heeft het brein 10 jaar lang ondersteund en toegejuicht namens Bouterse, hij weet en kent de idealen van de van de corrupte regime.
  Dit is echt schandalig! Hij heeft de totale nickeriaanse bevolking echt goed genaaid .
  Als hij na de verkiezing nog in leven is, gaan we hem flink timmeren .
  Terug te komen naar de vhp is voor hem uitgesloten!


  Maak melding
 29. Maakt helemaal niet welke kamer vrij is te Santo Boma. De corrupte paarse bende moet/gaat sowieso levenslang opgesloten worden. Sherrif zal wel een werk daarvan maken. Zeker!


  Maak melding
 30. Pakiratigri, pakiraboeriki, agoetigri, heel knap verzonnen al die namen. Of zijn het mythologische dieren, even googlen..
  Nog een fijne vrouwendag aan de dames toegewenst.


  Maak melding
 31. Kijk je karma,
  NDP heeft je niet nodig, geven jou een schop.
  Waar zijn je woorden gebleven welke je van de NDP toren geblazen hebt,
  Je ben nu erger dan een Hond.
  Koeta


  gemodereerd
 32. Als ze elkaar al voor shut zetten en naaien, wie zijn wij dan, de surinamers?. Want zij kennen alleen maar een vlag en dat is paars van kleur


  Maak melding
 33. De bom is ontplof in Nickerie koning Doehkie is gevallen

  Ramon Abrahams gaat als een leeuw te keer helemaal in Nickerie

  Het wachten is wanneer tijdbom in Paramaribo van NDP gaat ontploffen .


  Maak melding
 34. Een bijeenkomst van ndp topper Abrahams in Nickerie waar 40 mensen op afkomen… kent geen succes.. . 20 lopen met een ndp shirt en 20 met een van de vhp.. Abrahams is nooit geliefd bij de Nickerianen..Het wordt ook nooit wat..,, Doekhie had zo nu en dan een algemeen belang voor ogen.,zeggen de Nickerianen .. Abrahams kent het volk dat aan de Nickerierivier woont amper … . Het aantal Nickerianen zal rond de 50000 liggen in Suriname… Maar het volk van Nickerie is groot aanwezig buiten de grenzen van Suriname.. Zij trekken in Nederland van gewest naar gewest …In ieder Nederlands dorp wonen mensen uit Nickerie… Nickerianen uit de Nederlandse grensstreek zijn soms met de totale familie de grens overgestoken en wonen nu in België… De wetgeving in België is soepel.. België staat ook bekend als een belastingparadijs .. Een opmerkelijke bestaan wordt daar opgebouwd met de vele autoschoonmaak bedrijven en de gelieerde schadeherstel en benzinestations…Nickerie staat nu dus voor meer dan alleen de rijstbouw.. De Nickeriaan blijft vriendelijk of hij nouw in België woont of in de Balatastraat.. in Nieuw Nickerie.. Er vloeit genoeg whisky op de werkvloer.. . van de schoonmaak en schadeherstelbedrijven.. ..In de grensstreek van Nederland duren de feesten dan ook dagen..


  Maak melding
 35. Doekie gooi je paarse hemd en petje maar op de brandstapel. Abraham heeft jou een lesje geleerd dat jij niet deugd. Doeki hoeveel rijkdommen heb je geincasseerd voor je aan de kant werd geschopt?

  Sarie Torie


  Maak melding
 36. Abrahams gaat als een Olifant doet de Porceleinkast in Nickerie.
  Doekhi geeft per omgaande repliek een legt gebrek aan communicatie, kennis en kunde bloot.

  Rambo Abrahams elimineert de NDP


  Maak melding
 37. Twee PAGLA KUTIA’S vechten om een been, een derde loopt ermee heen. Of Waidoe de derde Kutia is moet nog blijken, hij stelt toch niet veel voor met zijn familie aan achterban. Lakatang is bepalend voor Nickerie, alsmede de prijs van uranium en een baal natte padi. Daarnaast is de bevloeiing van de landbouw gronden ook een issue voor de bevolking van deze westelijke polder. Abrahams denkt dat hij de Nickerianen tuk heeft, maar dat klopt dus van geen kant. Dit alles werkt alleen maar in het voordeel van een andere dominante kleur in dat rijstdistrict. Van oudsher heeft Nickerie voor VHP gestemd, hun avontuur bij paars is van korte duur geweest. Ze hebben nu gemerkt dat Yaung, Dringie en mek Prisierie de koers niet omlaag, maar omhoog stuwt. De tijd om echte kleur te bekennen is aangebroken. De avonturiers zijn of geliquideerd, uitgerangeerd of dolgedraaid. Wat overgebleven is komt bekaaid ervan af. Vandaar dat ze voor een stabiele en recht door zee partij gaan kiezen. 5 uit Nickerie gaat naar oranje. De boeven zoals Mahespalsingh, Jibodh, Dhaniram, en de Jairams, weten ook dat paars hun alleen maar ellende bezorgd. Dat geld en landerijen die ze van paars gekregen hebben, blijkt ook niks op te leveren. Immers, ze willen niet als Oemrawsingh op het strand van Berbice belanden.


  gemodereerd
 38. Doekhie legt uit dat hij ruim een jaar geleden, toen hij om medische redenen naar Nederland moest,

  Huh
  Doekhie naar Nederland? Hij kafferde Nederland steeds uit. kotste nederland steeds uit en nu?
  En nu komt hij gezondheid zoeken in Nederland in plaats van Cuba.

  Doekhie ik val van de ene vebazing, gezondheid naar nederland, in de andere , je bent NDP niet wwardig gekozen te worden (komt niet voor op de lijst)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES