Surinamers in quarantaine in Israël om coronavirus

13
corona

Een groep Surinamers die is afgereisd naar Israël voor een pelgrimstocht naar Bethlehem is gisteren vlak na aankomst op de Israëlische luchthaven in quarantaine geplaatst. De groep vertoeft nu in een hotel en mag er niet uit.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat onder de groep ook de Surinaamse paters Esteban Kross en Martin Noordermeer zich bevinden. De gezondheidstoestand van de Surinamers is niet bekend.

Vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus (Covid-19) gelden er strengere regels voor reizigers in het land. Reizigers uit verschillende landen zijn helemaal niet meer welkom in Israël.

Israël had tot en met zaterdag 00.00u 21 bevestigde gevallen van Covid-19 geregistreerd. Vooralsnog zijn er geen positieve Covid-19 gevallen gemeld in Suriname.

UPDATE: In de groep en bij het personeel van het hotel is er geen coronavirus en is er niemand ziek. De Surinamers zijn in een hotel ondergebracht en zullen maandagavond terugvliegen naar Nederland. 

13 REACTIES

 1. Lekker daar blijven in het Beloofde land tussen het Uitverkoren volk. Als het inderdaad zo is dat het het sloofde land is dan was dat land gevrijwaard can deze plaag. Mensen willen graag voor de gek gehouden worden door in iets te geloven dat niet bestaat. Ze doen maar !
  gemodereerd

 2. Gelijk hebben die barbakrullers want er zijn meer geloofsploegen die dat ding verspreiden zoals in Zuid Korea en Frans Guyana. Ze denken dat ze heilig zijn en niet ziek kunnen worden ze verspreiden het Heil en Onheil.
  gemodereerd

 3. Inderdaad, het kan iedereen overkomen. Het is zeer belangrijk om deskundigen erop los te laten om mogelijkheden te zoeken, vinden en gebruiken. Op de èèn of andere wijze betalen we belasting en geven donatie.

  Het leven kent veel opstakels, er gebeuren, elders dingen én heeft de greep op heel de wereld.

  De mens past zich niet aan de natuur, de natuur, past zich aan de bemoeienis van de mens, waar vroeger “natuur” was, staat een hoog gebouw, het is maar een voorbeeld!

  De natuur vecht, tegen de mens en de mens tegen de natuur, en de natuur zal alijd winnen, de mens kan zich alleen proberen te behelpen!


  Maak melding

 4. Gewoon een griepje net even aangepast aan deze tydt, het is ook zo dat dit fenomeen zich om de 20jr of 30 jr zich voordoet niks nieuws onder de zon zou ik zeggen ,het verschil is dat de media er een bestseller gemaakt heefdt ,ach ja er moet voor hun ook broodt op de plank toch heren


  Maak melding

 5. Als ze terug naar Suriname komen moet het juist want daar hebben ze het virus maar hier in Su nog niet.
  gemodereerd

 6. Schiphol moet dit ook doen bij vluchten uit Suriname aangezien de Chinezen ongecontroleerd tussen Suriname en China reizen. Het virus kan zich pas na een paar weken manifesteren waardoor de Chinezen zonder problemen op doorreis kunnen en in Su aankomen. Van een land als Suriname met zijn gebrekkige processen en niet waterdichte procedures kun je niet bij voorbaat aannemen dat ze de boel goed onder controle hebben. Schijn bedriegt!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.