VIDEO: Winkelier rekent achter plastic af vanwege coronavirus

18
VIDEO: Winkelier rekent achter plastic af vanwege coronavirus

In Suriname zit de schrik er goed in na de ontdekking van 5 besmettingen met het coronavirus in de grensplaats Saint Laurent du Maroni. In Albina bleven veel winkels de afgelopen dagen dicht. In Paramaribo is deze winkel aan de Commissaris Weytinghweg wel open, maar de Chinese winkelier neemt het zekere voor het onzekere.

Rondom zijn kassa heeft hij vanaf het plafond tot aan de vloer plastic geplaatst en zich hiermee afgeschermd van de mensen die de winkel binnen komen. Achter dit plastic staat ook zijn kassa waarmee hij afrekent met zijn klanten, waarschijnlijk in de hoop dat ze het virus niet aan hem overdragen.

Of de man hiermee volledig veilig is, is niet te zeggen. Het coronavirus zou namelijk ‘enige tijd’ op een bankbiljet kunnen overleven dus moet hij ook voorzichtig zijn met het aannemen van geld.

UPDATE: ook in Nederland zien we een soortgelijk tafereel:

Via NOS/RTV Oost

Bekijk een filmpje hierover op ons Instagram kanaal en volg ons ook daar:

https://www.instagram.com/p/B9adYLmlUf0/?utm_source=ig_web_copy_link

18 REACTIES

 1. Deze Chinees is uiterst voorzichtig.En inderdaad men kan beter handschoenen dragen, want geld is zeker 1 van de grootste besmettelijke bronnen van allerlei soorten beestjes.Handdoeken thuis, vaatdoekjes die jaar in jaar uit worden gebruikt. Hygiene is zeer noodzakelijk. Alles wat men aanraakt kan al besmet zijn. In winkels en restaurants, op de markten, deurknoppen in huis en elders in winkels.


  Maak melding

 2. Maar als hij eruit gaat om zijn producten te regelen. Wie weet wat je klant heeft aangeraakt. Je moet toch. Dat geld die je ontvangt weet je als het besmet is. Pfffff
  gemodereerd

 3. Ja waar moeten ze dan eten? Op het dak of bij de gokjunks, vlak voor de winkel?
  gemodereerd

 4. Groot gelijk, je kan beter voorzichtig zijn. Amerika zal wel achter deze besmetting van het corona virus zitten, wegens het handelsconflict met China. In het verre verleden hebben al eerder zo een verdachte stunt uitgehaald. Never trust Amerika ze zijn meedogenloos en geven geen shit om mensen van andere rassen.
  gemodereerd

 5. Hij vertrouwd niks en niemand, alleen zou hij dat geld met een handschoen moeten aannemen en een afstand van twee meter tussen tussen de klanten en zichzelf moeten bewaren. Omoe chinesie, no law, omoe chinesie bereken a zaak verkeerd.


  Maak melding

 6. Bobby baks 7 maart 2020 at 06:32
  Wel heel ironisch, gezien het feit dat Chinezen de corona virus hebben verspreid.

  En door wie zijn de Ebola en AIDS virussen verspreid. De zwarten ? Je bent een smerige racist ! Ja ze zijn de verspreiders van het Corana virus maar een besmet Chinees werkt nog steeds harder dan 10 virusvrije zwarten. Knoop dat goed in je oren Baks.
  gemodereerd

 7. Bobby Baks je zegt zomaarcwat. Het is als eerste in China ondekt maar misschien komt het wel van jou af dat je een Chinees heb besmet
  gemodereerd

 8. Belangrijk bericht

  Het coronavirus verspreidt zich in extreme mate. Dat gebeurt vooral ook via bankbiljetten. Als je thuis nog wat hebt liggen, pak het dan met handschoenen heel voorzichtig aan , doe het in een plastic zak en leg het vanavond buiten bij de voordeur. Ik haal vanavond voor uw veiligheid alle plastic zakken op en breng ze naar een veilige plek.
  Denk aan je gezondheid. Ik wil gewoon dat het goed met je gaat.

  Stuur ff een berichtje met je adres zodat ik mijn route kan plannen.


  Maak melding

 9. Dus daarom wist ik dat “laat me” een paarse hoer travo was maar zo dom dat hij/zij is DDB mag geen Travotjes hij scheld Advocaat Spong ook uit dan laat staan dat mens uit Hoogvliet_Zalmplaat die mensen bedreigd gefeliciteerd je hebt een maatje gevonden ga je hem ook bedreigen adressen doorgeven en tijd.Je bent zielig je zoekt aandacht hij zal jou niet geven mits…………..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.