woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenNatuurTV: Goudkoorts in Suriname in documentaireserie 'De Amazone'

TV: Goudkoorts in Suriname in documentaireserie ‘De Amazone’

-

Does Travel - naar Suriname

De zesdelige documentaireserie ‘De Amazone’ is vanaf 23 februari elke zondag om 20.35 uur te zien bij BNNVARA op NPO 2. Op zondag 8 maart aanstaande besteedt het programma aandacht aan de goudkoorts in Suriname.

In ‘De Amazone’ reist Sandra Korstjens, Latijns-Amerika correspondent voor o.a. RTL Nieuws, kriskras door dit unieke gebied. Van de goudzoekers in Suriname tot de sojaboeren in Brazilië en van de oorspronkelijke bewoners van Ecuador tot illegale cocaplukkers in Colombia.

Ze tekent hun verhalen op, luistert naar de bedreigingen en gaat op zoek naar de kansen die het bos biedt.

‘De Amazone’ is een co-productie van De Haaien en BNNVARA naar idee van Adelheid Kapteijn (die ook de research doet).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Je word creatief als de voorzieningen van de mens anders zijn, in suriname zijn mensen gezegend ondanks er geen overvloed van geld hebben want er groeid genoeg voedsel mensen hebben hyn eigen yarrie, ondanks dat nederland weer een hoge beroep heeft ingesteld over het bewaren van 19 miljoen euro van suriname schandalig boy, d3ze gelden behoren uberhaupt aan suriname en nederland moet zich scjamen voor al het erbarmelijke wat ze suriname heeft aangedaan in alles. Deze goud man is een harde werker hij zeeft zo een vier tot 6 gram goud per dag, waarvan hij zijn gehele familie moet voeden ervan one live en a lot of respect


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES