zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePick-up die voorrang had op z’n kop na aanrijding

Pick-up die voorrang had op z’n kop na aanrijding

-

Does Travel - naar Suriname

Deze 24 jaar oude roodgelakte pickup kwam op z’n kop terecht nadat het voertuig werd aangereden door een Hiace bus. Volgens de eigenaar reed zijn voertuig, dat door zijn broer bestuurd werd, niet hard zoals op social media beweerd wordt.

Naderend op de kruising Geertruide- en Parsimstraat, waar de bestuurder van de pick-up voorrang had, toeterde hij tot 3 keer toe voor de aankomende witte hiace bus aan zijn linkerkant die reed over de parsim straat. De bus stopte en de pick-up reed door.

Plotseling toen de pick-up nog niet helemaal over de kruising was trok de witte bus met volle vaart op en veroorzaakte de botsing waarbij pickup over de kop ging zegt de eigenaar.

De eigenaar van de pick-up voelde zich genoodzaakt bovenstaand verhaal te doen nadat de foto van het ongeluk gisteren in de Surinaamse krant Times of Suriname verscheen. De wildste verhalen gingen rond waaronder ook dat de 24 jaar oude pick-up te hard zou hebben gereden, maar dat klopt volgens hem dus niet.

https://www.facebook.com/sergio.soemita/videos/10221606435931900/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Ze moeten voorlichtingen geven in Suriname aan de Surinaamse broeders om hoe om te gaan met traumatische gebeurtenissen.Op het gaspedaal trappen door de schrik helpt niet jou bagage draag je mee.Het is hoe verwerk je dit,geef het een plek ga desnoods weer op die plek voor verwerking.Denk aan ..nu en verder en niet in het verleden blijven steken.Accepteer dat zulke ellendelingingen als ” laat me” bestaan.Tenslotte zijn het ook ziekelijke gestoorde wezens geschapen door de Opperbouwmeester der Geometry.Zoek en gij zult vinden ,Vraag je krijgt antwoord,Klopt er zal opengedaan worden.Vraag naar een kraakpand in Hoogvliet_Zalmplaat het zal je gegeven worden.


  Maak melding
 2. Ik weet wat pesten kan doen met de mens.Gelukkig ben ik geestelijk sterk,zie hoe andere zelfmoord plegen,insnijden met scheermesjes,Anorexia allemaal door Internet pesten .En dan kom jij mij onaangekondigt treiteren je zal mij niet zover krijgen .Maar wel lullig je Nickname steeds zien in spottend syndroom. Ik smeek jou niet” laat me” zeg alleen ga zo door .Shaloom


  Maak melding
 3. Nu is het shaloom zie je nou,
  Je zit in een identiteit crisis eerst speel je de grootste Holland mang en nu ben je een jood je weet niet wat je bent je speelt de grootste Holland mang maar je zal nooit een autochtoon worden je bent en blijft een allochtoon oftewel een immigrant accepteer het nou maar leer ermee leven en geef het een plek en ook je matie de wachtertje met zijn s3 kogelwerend vestje ook maar een immigrant jullie zijn zielloos gaan jullie maar het Nederlands volkslied uit volle borst zingen dus donder toch op met je rommel.


  Maak melding
 4. @ Aswin –Laat Me

  Waarom zitten jullie mekaar te jennen ?? Deze site is bedoeld om van gedachten te wisselen en niet, om elkaar te beledigen. Ik neem aan dat jullie al volwassen zijn, om zulke dingen achterwege te laten. Laten we het gezellig houden, als Sranan en Bakra ?????
  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Vraag ze wie gezien heeft. Niemand. Iemand heeft ze gezegd. Of krant verzint iets voor foto waar ze srd 25 voor betalen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES