maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentFrenna komt niet meer naar Suriname

Frenna komt niet meer naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Mister 777 Frenna komt niet meer naar Suriname. Dat heeft de Nederlandse artiest zojuist via zijn Facebook-pagina in een video laten weten. Frenna zou zaterdag 7 maart optreden op de Copacabana Boulevard aan de Anton Dragtenweg. 

De 28-jarige artiest laat weten dat zijn langverwachte droomshow in Suriname gecanceld moet worden vanwege een negatief reisadvies van de Nederlandse autoriteiten. “Ik zal dit advies, met pijn in mijn hart, moeten opvolgen en mijn reis en show moeten annuleren” aldus de artiest wiens echte naam Francis Edusei is.

Wat dat negatief advies precies inhoudt is niet geheel duidelijk. De Surinaamse krant De Ware Tijd meldt op basis van justitiële bronnen dat er in Suriname een moordaanslag op Frenna zou zijn beraamd.

Volgens Frenna hebben zowel zijn team als de Surinaamse organisatie Lustig, tot het allerlaatste moment alles aan gedaan om de show door te laten gaan. Het cancelen van de show bestempelt hij als een overmachtsituatie.

Lustig laat weten dat een ieder die een kaart gekocht heeft zijn geld terugkrijgt. De eerste kaarten refund vindt plaats op dinsdag 10 maart op de Copacabana Boulevard van 17.00 tot 22.00u. De tweede refund vindt plaats op vrijdag 27 maart 2020, zaterdag 28 maart 2020 en zondag 29 maart 2020 op het kantoor van Lustig Events aan de Kankantriestraat 41 van 11:00u tot 17:00u.

https://www.facebook.com/782438448533503/posts/2616285498482113/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

43 REACTIES
 1. Een negatief reisadvies blijft een ADVIES. Niemand verplicht de reiziger op basis van dat advies om zijn reis te annuleren. Een annulering blijft de keus van de reiziger zelf.


  gemodereerd
 2. Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op een overzichtelijke manier aan hoe veilig landen en gebieden zijn, namelijk met kleurcodes. De kleuren geven aan hoe veilig een gebied of land is. Ondanks dat dit advies leidend is, blijft het advies. Het is vervolgens aan de reizigers en de reisorganisaties zelf om te bepalen of de reis door kan gaan of niet. Met uitzondering van de rode kleurcode. Dit wordt gehanteerd als negatief reisadvies door de reisorganisaties waardoor reizen kosteloos geannuleerd of gewijzigd kunnen worden.


  Maak melding
 3. Ze zijn bang dat hij weer rotzooi gaat schoppen met jonge meisjes en dat hij deze keer de dans niet ontkomt


  gemodereerd
 4. Suriname heeft alleen negatief reisadvies vanuit china en niet nederland, dus niet met deze onzin komen!


  gemodereerd
 5. Rekening houdend, dat die moordenaar op 31 maart wel eens opgesloten zou kunnen worden, waardoor paarse ratten door kunnen draaien, is het begrijpelijk, dat er een negatief reisadvies word afgegeven.


  gemodereerd
 6. Manu

  3 maart 2020 at 21:47

  Rekening houdend, dat die moordenaar op 31 maart wel eens opgesloten zou kunnen worden, waardoor paarse ratten door kunnen draaien, is het begrijpelijk, dat er een negatief reisadvies word afgegeven.

  =======================

  Manu, ik ha helemaal stuk hier van het lachen. 😂😂


  Maak melding
 7. @Manu en Koos, wellicht jullie neus uit t witte poeder halen:

  De Nederlandse rapper Frenna heeft dinsdag de show die hij zaterdag aanstaande op Copacabana Boulevard zou geven gecanceld. Dit op advies van de Nederlandse autoriteiten die hem hebben afgeraden naar Paramaribo af te reizen. Dat heeft de razend populaire artiest, die officieel Francis Edusei heet, zelf op zijn Facebook-pagina gezegd, zonder aan te geven op grond waarvan hij een negatief reisadvies heeft gekregen.

  “Mijn lang verwachte droomshow in Suriname moet helaas gecanceld worden. De aanleiding hiervan is een negatief reisadvies van de Nederlandse autoriteiten. Ik zal dit reisadvies, met pijn in mijn hart, moeten opvolgen en mijn reis en show moeten annuleren”, schrijft Frenna. In een video-opname doet hij deze mededeling ook mondelijk. Uit justitiële kringen verneemt de Ware Tijd dat de Nederlandse recherche betrouwbare informatie vanuit Suriname had gekregen dat hij het doelwit was van een moordaanslag tijdens zijn bezoek aan Paramaribo.

  Naar verluidt kon Lustig Events, de organisatie die Frenna naar Suriname zou halen, geen harde veiligheidsgaranties van het Openbaar Ministerie krijgen. Frenna stelde zich ook op het standpunt dat alleen de Nederlandse recherche die hem heeft meegedeeld dat hij in Suriname gevaar loopt hem zou moeten zeggen dat de verkregen inlichtingen niet op waarheid berust en hij zonder vrees voor zijn leven naar Suriname kon komen. De informatie over een op handen zijnde aanslag zou de recherche in Nederland omstreeks 12 februari hebben ontvangen.

  Volgens Frenna hebben zijn managementteam en Lustig Events die de show had georganiseerd tot “het allerlaatste moment alles aan gedaan om het te laten lukken”. Door de overmachtssituatie wordt het concert echter geannuleerd. Ook Lustig Events heeft op haar Facebook-pagina meegedeeld dat de show ‘Frenna Live in Concert’ niet meer doorgaat. Vanaf komende week dinsdag kunnen personen die reeds een toegangskaartje hebben gekocht, hun geld terughalen.


  gemodereerd
 8. Ik denk dat het geheugen van de Bouta en NDP haters zo lek is als een getorpedeerde duikboot die naar de diepte is gezonken. Ik vermoed zelf dat men Frenna heeft afgeraden om naar Suriname af te reizen omdat er in Suriname nog altijd mensen zijn die met hem een appeltje hebben te schillen. Frenna heeft in 2016/2017 ruim twee en een halve maand in Suriname vast gezeten omdat hij met twee andere personen betrokken was bij sex met een minderjarige.


  gemodereerd
 9. Bullshit, welk negatief reisadvies?!
  Hij heeft vast flashbacks gehad van zijn vorige reis en verblijf te Santa Boma!


  gemodereerd
 10. Dit haat ik echt ik zou als orginele Surinamer een stopverbod aan Frenna opleggen want nu ziet hij ons als apen….. Steeds weer dat land zo negatief uitdragen om politieke redenen niemand voelt voor ons land… Als ik al onze voorouders kon oproepen had ik hun verzocht de grootste rampen over ons te brengen … want het heeft zo helemaal geen zin alleen maar om de macht in handen te krijgen breekt men dit land maar af het moet eens ophouden!!!!


  Maak melding
 11. Maar als er werkelijk een moord op deze gast word beraamd dan kan dat toch overal plaatsvinden. Dus niet alleen in Suriname, maar ook in Holland of waar hij zich dan mag bevinden. Presidenten en andere hoogwaardigheidsbekleders zijn in het verleden ook slachtoffer geworden van moordaanslagen dus in principe ben je nergens veilig als iemand je echt wilt laten verdwijnen van de aardbodem…


  Maak melding
 12. Yesssssss,bn zo bly.suriname s falliet,dus wat komt Hy hier zuken.zogenaamd moordaanslag Fu du sang.zeg gewon monie no de.r s geen geld.hy stelt ook e Rommel vor,dus liever ai tang pa a de.mense gan Julie j geld direkt ophale,vordt j hoort,monie no de


  gemodereerd
 13. @ Blakaboy,

  Als het negatief reisadvies alleen voor deze artiest gold, ben ik in deze dan alvast vooruit gelopen, in hetgeen Suriname nog te wachten staat.


  Maak melding
 14. Frenna je veilig heid gaat voor suriname is nu heel erg onstabiel, de waarheid is dat er een moordenaar aan de macht is die we eerst gaan opsluiten dan mag je weer komen en de surinamers vermaken .


  gemodereerd
 15. Het reisadvies van de Nederlandse regering verwijs ik naar het rijk der fabelen. Recent zijn nog bekende Nederlanders op bezoek geweest in Suriname. Ik denk eerder dat Frenna in Suriname tot persona non grata is verklaard en dat hij daardoor een visum voor Suriname is geweigerd.Hij heeft immers twee en halve maand in Paramaribo vastgezeten vanwege sex in groepsverband van een minderjarige.


  Maak melding
 16. @Manu,

  Kom op gast, niet al het nieuws uit Suriname heeft iets met Bouta of de politiek te maken.

  Ik weet het, de blinde haat voor paars is inmens maar abie ede ten allen tijden.


  Maak melding
 17. BLINDE HAAT ????

  The people of Surinam is asking mr BOUTA to PUT,
  the stolen millions in valuta,
  their MONEY, back at the Centrale Bank of Suriname !

  SET THE SURINAM PEOPLE FREE !!!!!!!!!!


  gemodereerd
 18. Laat hij naar de pomp lopen alleen maar stom gelul want waarom zijn de vluchten naar su nog altijd vol wat voor…. Negatief advies me hoofd


  Maak melding
 19. @Guno,

  De vluchten zitten vol met Chinezen. Surichina is een populaire bestemming. En o ja, kunnen jullie zorgen dat de ware koers 1 op 20 geboden word binnenkort bij de Cambio’s, ik kom over 5 dagen aan en wil een prinsheerlijke tijd hebben met mijn moeder.


  Maak melding
 20. Aswin 3 maart 2020 at 22:21
  Dat er omgebouwde dingens als @ laat mij rond lopen ,gevaar voor zijn Portemonai@@@#

  Een typische reactie van een zwakzinnige debille dwaas die niks zinnigs te vermelden heeft en die aandacht zoekt.🤷‍♂️🤷‍♂️


  gemodereerd
 21. Weet je wat ik me afvraag, waarom zijn het steeds de mensen van afrikasnse komaf in de muziekwereld afgeschoten worden. In nederland hetzelfde probleem. Wie kan mij uitleggen?


  Maak melding
 22. Mocht er inderdaad een moordaanslag op deze crimineel beraamd zijn dan vind ik het jammer dat deze aanslag verijdeld is. Ik zou werkelijk geen traan om dit soort schoften laten.


  Maak melding
 23. Hij is met de dood bedreigt omdat hij weer een ka hft gemaakt.
  Wegblijven. Nooit hebben Surinamers geld maar eeuwig dure shows


  gemodereerd
 24. Zal wel meer met hem aan de hand zijn. Negatief reisadvies voor wat..??? Wat heb je uitgespookt vriend. Want verder hebben geen enkele bekende Nederlanders een negatieve reisadvies gekregen.


  gemodereerd
 25. Wat voor negatief reisadvies? Verzin maar wat anders dan dit soort onzin te verkondigen.
  Denk je soms dat Surinamers dom zijn? Men kan op de website van Ministerie van BUZU (NED) kijken en oordelen . Dit noem ik misbruik maken van hetgeen wat er nu aan de hand is. We willen je en hoeven je eigenlijk niet meer in Sur, blijf waar je bent tsssss.


  gemodereerd
 26. Frenna heeft zijn geplande optreden in Paramaribo van komende zaterdag afgezegd, na inlichtingen van de Nederlandse autoriteiten. Dat meldt de rapper woensdag zelf via een filmpje op Facebook.
  “Helaas moet ik mijn langverwachte droomshow cancellen”, begint Francis Edusei, zoals de artiest echt heet. “We hebben advies gekregen van de Nederlandse autoriteiten om onze reis naar Suriname te cancellen.”
  “Ik en team Lustig hebben er tot het eind alles aan gedaan om het te laten lukken. Helaas is dit een situatie van overmacht. Het doet me veel pijn, maar ik hoop jullie nog snel te zien.”

  Het Surinaamse dagblad De Ware Tijd schrijft woensdag dat er mogelijk een moordaanslag op Edusei beraamd zou zijn. De Nederlandse recherche zou daar op 12 februari informatie hebben ontvangen. Naar verluidt kon Edusei daarop “geen harde veiligheidsgaranties van het Openbaar Ministerie krijgen”.
  Organisator Team Lustig zegt het nieuws zelf ook te betreuren, in een eigen bericht op Facebook. Bezoekers kunnen hun geld terugkrijgen vanaf 10 maart.
  Eerdere rechtszaak in Suriname
  Edusai zat eind 2016 vast in Suriname, samen met collega’s Priceless en KM van rapformatie SFB. Het drietal werd gearresteerd op verdenking van misbruik van een vijftienjarig meisje.
  Het Openbaar Ministerie eiste achttien maanden cel, maar de rechter besloot uiteindelijk dat het bij hun voorarrest van 77 dagen kon blijven. SFB besloot niet in hoger beroep te gaan. Het meisje zelf veranderde vlak voor hun vrijlating haar verhaal en stelde dat de seks met een van de rappers vrijwillig was geweest.
  In juli 2017 bracht de rapformatie het album 77 nachten uit, verwijzend naar de eerdere gebeurtenissen.


  Maak melding
 27. Mocht het op juiste feiten gebaseerd zijn dan is zo een moordaanslag niet zonder aanleiding.Er moet een oorzaak zijn dat deze artiest gedood wordt. Heeft hij in Nederland iets uitgehaald of in Suriname ?


  gemodereerd
 28. Hij zou via de organisatie van Walter Bouterse (kleinzoon president) optreden maar vond een betere deal bij een ander media organisatie en dus heeft Frenna die Walter gecanceld.

  Wat ik heb begrepen is dat Walter Frenna heeft bedreigd, als hij komt loopt het niet goed af met hem!


  Maak melding
 29. In het NOS journaal van gisteren zag ik beelden van schaars geklede Surinaamse vrouwen bij het muziek van Frenna. Ik heb weinig kennis van de nieuwe muziektrends, maar op basis van de beelden zou ik mijn kinderen afraden om ernaar toe te gaan. Ik kan mij herinneren dat de Surinaamse gemeenschap boos was over de film Alleen maar nette mensen, omdat het vooroordelen zou bevestigen. Wat ik gisteren van Fenna heb gezien is veel erger.


  Maak melding
 30. Moeten jullie nu niet dit bericht aanpassen? Er is nu bekend dat het niks met virus maar met moordaanslag te maken heeft. Is ook een b of c klasse artiest. Iemand die echt verstand heeft van muziek die luistert hier niet naar, laat staan kaartje te kopen. Frenna komt van Ghana en heeft 95% van zijn liederen van andere artiesten nagedaan of gekopieerd. Er zit bijna niks origineels tussen zijn liedjes. Een imitator is hij dus. Alleen mensen met weinig verstand van muziek kopen een kaartje… Frenna is voornamelijk populair bij 16 jarigen. Daarom ook die vele views natuurlijk. Allemaal muziek voor kinderen 😄


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES