Auto betrokken bij dodelijk ongeval 75-jarige fietser in beslag genomen

8
Auto betrokken bij dodelijk ongeval 75-jarige fietser in beslag genomen
Politieagenten voeren onderzoek uit op de plaats van het ongeval

De politie in Suriname heeft dinsdag een auto achterhaald en in beslag genomen, die vermoedelijk betrokken was bij een dodelijke aanrijding in Paramaribo afgelopen zondag. Bij dat incident werd een 75-jarige fietser van achteren aangereden door een automobilist, die op de vlucht sloeg.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het voertuig in beslag werd genomen op een adres, niet ver van de plek van de aanrijding. Naar verluidt heeft het voertuig dat in beslag genomen werd schade, die aangeeft dat het mogelijk betrokken was bij een aanrijding.

De bejaarde fietser, John Sadjala Maddoe, werd in de vroege ochtend van zondag 1 maart in de Gompertstraat door een autobestuurder doodgereden. Deze autobestuurder heeft het slachtoffer in hulpeloze toestand achtergelaten en is na de aanrijding doorgereden.

Het is niet bekend of de bestuurder ook is achterhaald en aangehouden. De politie van de Verkeersunit Paramaribo heeft deze zaak in onderzoek.

8 REACTIES

 1. @laat mij ben jij dat niet die daar ligt.Januarie was je gestopt .Maart begin je weer geen mannen belazeren als je een ticket krijg van je begeleider krijgt eerlijk zeggen dat je omgebouwd bent en levensmoe.doeg ik.ga werken.Val mij niet lastig ben vel


  Maak melding

 2. @Aswin , maak je niet druk met die verstandelijk beperkte kind van Brunswijk en Bouterse “Laat me” De ouders (Brunswijk/Bouterse)hebben haar gedumpt op Zalmplaat in Hoogvliet omdat ze geen raad mee hadden.


  Maak melding

 3. Was die stronhond al vergeten ,ze was gestopt midden Januarie ,en.Maart begin dat geestelijke gehandicapte weer.Niemand reageert op iemand die mensen bedreigd en dat voelt ze nu.Was haar echt vergeten per toeval las ik dat.Zelfs Wendy krijg toch nog wat aandacht, die straathond van niemand.En adressen doorgeeft want we zijn achterlijk wat zegt de rechter meneer die travo gaat vrijuit ze is geestelijk niet in orde en wij raken ons baan kwijt siekie Corona let op ze duikt weer op geen leven opgebouwd koetya


  Maak melding

 4. Is een vete tussen drie en een ongeleid Projectiel uit Hoogvliet,Zalmplaat een wijk als Flora wonen weinig Surinamers daar de rest Antillianen .Daar woont die hoer die met haar ziel onder haar arm loopt,hekelt Nederland,keurt Criminaliteit van Suriname en ondertussen vreed ,leef die omgebouwde hermafrodiet in Nederland en geniet van.mijn belastinggeld,bedreigd mensen op internet geeft adressen door dus dit is die patient haar dossier,geen hond die op haar reageert,haar comments geen inhoud,domme Nickname en zoek wat ze vinden zal half Januarie gestopt,Maart begint ze weer met uitdagen ze zal het ook krijgen. Wie de bal kaatst moet …….. strontwijf/vlieg, eenzaam ,vervoer op maat ,


  Maak melding

 5. Eerlijk gezegd denk ik dat @laat me, cliënt is van GGZ. In Nederland betalen we veel geld om voor zulke patiënten te zorgen. Vanwege haar geestelijke beperking en achterstand, uit ze bedreigingen richting mij als persoon. Wij (dogla/hindoestanen) werken hard en eerlijk hier in Nederland. Figuren zoals laat me, leven van een uitkering en zijn jaloers op onze welvaart.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.