Buurman zet vriend aan om gouden ketting van buurvrouw te stelen

14
Buurman zet vriend aan om gouden ketting van buurvrouw te stelen
Vrouw met gouden ketting - voorbeeldfoto

De Surinaamse politie heeft een 31-jarige buurman aangehouden, die het brein lijkt te zijn achter een woning inbraak bij de buren. Hij zou het gemunt hebben op een zware gouden halsketting van zijn buurvrouw, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Uit het politie onderzoek is naar voren gekomen, dat buurman Awinash B. zijn 25-jarige vriend Shaquille B. meer bekend als ‘Dogla’ heeft aangezet om in te breken bij zijn buren. Shaquille ging in op dat voorstel en is vermoedelijk met een andere crimineel de woning van de buren binnen gedrongen. Dit nadat zij een raam geforceerd hadden.

In de woning werd de heer des huizes aangevallen waarna zijn vrouw, die in een andere ruimte was, om hulp begon te roepen. De criminelen vluchtten toen de woning uit. De politie werd ingeschakeld en een plaatselijk onderzoek leidde de politie naar de woning van de achterbuurman Awinash B.

Awinash werd vorige week maandag door de politie van Lelydorp aangehouden en flink aan de tand gevoeld. Daarbij biechtte hij op dat hij Shaquille had aangezet om in te breken bij zijn buren. Op aanwijzing van Awinash werd Shaquille dezelfde dag op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

Hangende het onderzoek zijn Awinash en Shaquille opgesloten. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van een mogelijke derde verdachte meldt de Surinaamse politie.


14 REACTIES

 1. Bigi patenti a dagu neki e hat puspusie dit geval de buurman ik ga stuk
  gemodereerd

 2. Fake
  Trouwens hij heeft niet gezegd dat hij het wilde stelen en ook niet dat hij een ander heeft gezegd om het te gaan stelen. de politie legt hem woorden in de mond hij wilde het lenen, zodat hij het kon belenen om uien te kopen. hij zou het later terughalen en persoonlijk langs gaan brengen samen met de werknemers waldo, rob en misschien San, als hij het niet te druk heeft in zijn kennel


  Maak melding

 3. De zoon vergiftigd zijn moeder en geeft opdracht zijn vader te vermoorden en slaat dan zelf aan het moorden. De buurman geeft opdracht om de buurvrouw te beroven van een gouden ketting. Het kan niet gekker.
  gemodereerd

 4. Je zal maar zo een buurman hebben. Na de gevangenis zou hij blote kavel aantreffenm
  gemodereerd

 5. Heelveel surinamers leven van roof,oplichting, verduistering, koning der rovers, roversbendes , rovers secten en de georganiseerde criminaliteit. Één grote roversbende!
  gemodereerd

 6. Wat een zieke geesten zijn dit toch. Wacht maar wat je te wachten staat wanneer je aan andermans spullen komt. Er is minstens 1 God en die slaapt niet maar ziet alles wat je doet. Karma is een bitch!

  JE MOET VAN ANDERMANS SPULLEN AFBLIJVEN! 👹


  Maak melding

 7. Ai boi Awinash, wat ben je toch een ellendige sakka sakka. Beter een goede buur dan een verre vriend is hier absoluut niet van toepassing.


  Maak melding

 8. Weer laat de ene bevolking zich gebruiken door de anderen en die ezeltjes leren het niet dat ze liever kunnen gaan werken voor hun vreten.
  Aboeng dat me no abi kleur hoef me niet te schamen voor een bepaalde ras maar de irritatie van de leeglopers.


  Maak melding

 9. Dieven wonen meestal naast je. Zij weten het als je niet thuis bent, als je op vakantie bent , kennen je hele komen en gaan, zien wat je draagt en onthouden ook meestal alles wat je draag als ze er hebberig voor zijn. Ze kennen de weg in je huis en meestal heb je ze ook nog als vriend over de vloer. Dat zijn je “goede buren”. Ze zijn vooral behulpzaam🤔


  Maak melding

 10. @Su is love….niemand is verantwoordelijk voor de misdragingen van een ander…is niet afkomstafhankelijk…iedereen moet zijn eigen hibbie dragen.
  Heeft niks met kleur of afkomst te maken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.