‘Vijf zetels voor VHP in Nickerie als NDP’ers daar niet samenwerken’

68
Bouterse momenteel op werkbezoek in Nickerie
Doekhie afgelopen weekend naast Bouterse in Nickerie.

De voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP), de Surinaamse president Desi Bouterse, was afgelopen weekend in Nickerie om zijn partijgenoten daar op het hart te drukken om samen te werken. “Als de NDP’ers niet samen willen werken dan krijgt de VHP vijf zetels en dan heb ik nul” aldus Bouterse.

Geprobeerd wordt om naast William Waidoe ook Rashied Doekhie weer op de NDP lijst te krijgen als lijstduwer voor de verkiezingen in Suriname. Tussen die twee waren er echter hoog oplopende spanningen, vandaar dat Bouterse hoogst persoonlijk naar Nickerie ging wellicht om te bemiddelen. Hij bracht daarbij ook een bezoek aan Waidoe’s moeder.

Maar Bouterse staat voor een dilemma, wordt in het rijstdistrict gezegd. Alleen een samenwerking tussen Waidoe en Doekhie zou de NDP nog kunnen helpen in Nickerie. Komt Doekhie er echter bij, dan zou dat kunnen betekenen dat NDP financierder Johnny Mahespalsingh afhaakt. Tussen hem en Doekhie was er namelijk onenigheid over grondfraude.

Waidoe zei eerder geen interesse te hebben om samen met Doekhie op één lijst te staan, maar zegt nu dat hij zich flexibel opstelt en dat de ‘coach’ hem kan opstellen waar en met wie hij dat wil. Of Bouterse eruit komt in Nickerie weten we na woensdag aanstaande, wanneer de voorzitter verslag uitbrengt aan het NDP bestuur.

https://www.facebook.com/idris.naipal.7/videos/2452928151480589/


68 REACTIES

 1. Idris je kunt wel een filmpje plaatsen maar waar zijn de antwoorden van de Voorzitter.
  Ik heb niet gehoord waar de Chotalal dollars vandaan komen.

  Wel interessant hoe Doekhie er bij zit. Als een sfinx.


  Maak melding

 2. Kondremangs
  Begin van het einde van het duivelsrijk van DiDiBri. …kies deng moi. .njang mang no lob njang mang. …..alle bouta lovers en volgelingen mogen samen met hem branden in de hel. …..Moro e Kong!
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 3. LOL. Die paarse rioolratten vreten mekaar nu al op. Dan hoe dan wanneer bouta dood neervalt. Ze gaan mekaar dan helemaal de tent uitvechten voor de leiderschap v.d. ndp. Dat gaat in ieder geval een leuke show opleveren.

  Ze voelen nu al de bui hangen m.b.t. het aanstaande verlies v.d. ndp en ze schijten in hun broek bij de gedachte aan het verlies van al hun privileges.

  De volgende niet-ndp regering moet de fout van Vene niet maken maar de macht keihard gebruiken om permanent af te rekenen met het paars kankergezwel. Dit in het belang v.d. ontwikkeling van SU.


  Maak melding

 4. Kondremangs
  Nog steeds gaat DiDiBri niet in op de vraag over de Djotelal dollars. …..vuile lafaard en leugenaar DiDiBri. …ka watra kier Joe bij de vraagstelling. …….toen lesley Rahman je vragen had gesteld in 1982. .moest hij het met de dood bekopen. …..nu kan het niet meer hè? Joe veroordeelde moordenaar en drugsdealer. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 5. Ik hoop dat deze onenigheid in nickerie zich verder gaat uitbreiden naar Paramaribo, het centrum van de roverij en oplichterij . En dan gaat de kruit vat exploderen!!!! Is wel te hopen ..


  Maak melding

 6. Als de NDP’ers niet samen willen werken dan krijgt de VHP vijf zetels en dan heb ik nul” aldus Bouterse.

  Bouterse is al een grote NUL dus het is niet meer dan terecht dat hij ook nul zetels krijgt 😁😁😁


  Maak melding

 7. Haha, Chan heeft zeker een toverstokje in zijn broekzak om de vijf zetels te toveren. In nickerie wonen ook nog heel veel Javanen en creolen.


  Maak melding

 8. Doekhi die was uitgekotst door de NDP daarom hoorde je niets van deze man. En nu , nu wilt de NDP hem ineens weer op de kieslijst plaatsen?
  Waido die wacht op zijn 2e auto eer hij lachend zal zeggen “ik steun het volk daarom ben ik nu lid van de NDP”


  Maak melding

 9. Surinamers wordt wakker . Onder bewind Bouterse toename criminaliteit tot ongekende proporties, koersen die stijgen . Dagelijkse levensmiddelen die steeds duurder worden. Verloedering van de gezondheidszorg, moraal en integriteit. Kies voor beter en stem niet op de NDP . Bouterse die moet direct na de verkiezingen worden opgepakt en zijn straf uitzitten . Leve de democratie, leve de rechtsstaat van de republiek Suriname!
  gemodereerd

 10. Bigi Sma 2 maart 2020 at 15:09
  Doekhi die was uitgekotst door de NDP daarom hoorde je niets van deze man. En nu , nu wilt de NDP hem ineens weer op de kieslijst plaatsen?
  Waido die wacht op zijn 2e auto eer hij lachend zal zeggen “ik steun het volk daarom ben ik nu lid van de NDP
  =========
  HAHA was het maar waar, een range rover net als die van Van Trikt, dan had ik het misschien gedaan ook.


  Maak melding

 11. Wan Pipel 2 maart 2020 at 15:22
  We moeten niet in paniek raken. VHP heeft deze zetels niet nodig. Volgens de berichten in de media hebben ze al 28 zetels.
  ===========
  En toch zitten de geachte leden van de oppositie hier op waterkant net de hele tijd met ordinaire taalgebruik. De Abob krijgt 7, Somo 5, NPS 5 en de rest van 6 zetels gaan naar de andere partijen. Een coalitie met 45 is zo gevormd.


  Maak melding

 12. Nee, niet alleen doekhie en mahespalsing vechten om grond problematiek, vraag maar aan die chick met die witte jas naast Bouterse, mevrouw Kurban-babu (DC): hoeveel grond/percelen zij heeft gehad van Bouterse???? Zoveel dat ze zelf niet weet waar die percelen staan of misschien ergens in de ZWAMP.
  Dit is echt geen leugen ! Dan nog wilt zij door verkopen ! Ja ik koop geen domein grond. Liever een eigendom . Wat een ellende en wat een zooitje in mijn rijst district. De ndpers krijgen een domein grond om vervolgens een hypotheek lening te forceren bij de banken.
  Dus mensen als je een perceel koopt, eerst checken !!!!


  Maak melding

 13. If oen wan pina,stem ndp if wan ap hoop stem vhp,libie wan kondre ne draai nanga voedsel pakket, en grong sa we chisie
  Sranang na goedoe alla soema moes abing boeng,ji joe joe pikin no hebzucht,stem VHP if datie no mang draai a kondre,dang a kondre lasie,kraktie vhp anga deng trawang, NDP dieven party


  Maak melding

 14. De oude vos is in het nauw gedreven en zal alle trucjes uit de hoge hoed halen om aan de macht te blijven. Uw dagen zijn geteld meneer de president. Het overgrote deel van het volk laat zich een geen knollen meer voor citroenen verkopen.


  Maak melding

 15. Doekhi, is dat niet de parlementariër enorm op zijn shoedemieter kreeg van Brunswijk en niemand niemand van zijn partij die hem te hulp schoot? Zelfs de grote “ sterke” man van Suriname kroop als een laffe hond weg.


  Maak melding

 16. Dit stukje is interessant:

  ” … Komt Doekhie er echter bij, dan zou dat kunnen betekenen dat NDP financierder Johnny Mahespalsingh afhaakt. Tussen hem en Doekhie was er namelijk onenigheid over grondfraude. … ”

  En met name die laatste zin.


  Maak melding

 17. Hoe je draai of keer,volks van du is iets slimmer geworden dat ..NDP…nooit meer in de macht centrum mag konden.zodra VHP. Aan de macht komt keihard afrekenen met alle criminele en corruptenare. Tweede ding alle gestolen geld terug halen…


  Maak melding

 18. Waldo 2 maart 2020 at 15:31
  Wan Pipel 2 maart 2020 at 15:22
  We moeten niet in paniek raken. VHP heeft deze zetels niet nodig. Volgens de berichten in de media hebben ze al 28 zetels.
  ===========
  En toch zitten de geachte leden van de oppositie hier op waterkant net de hele tijd met ordinaire taalgebruik. De Abob krijgt 7, Somo 5, NPS 5 en de rest van 6 zetels gaan naar de andere partijen. Een coalitie met 45 is zo gevormd.
  ===============
  En iedereen, ook de mensen met die kleine hersenen weet dat de VHP nooit meer dan 27% van de zetels kan halen en dat zijn er maximaal 17. De Javanen en de marrons hebben nooit in de politieke geschiedenis van Suriname op de VHP gestemd. De gemengde zijn meer DA 91, Strei en NPS stemmers. En de creolen gaan echt niet de NPS en de NDP verlaten voor de VHP. De kans is er wel dat de VHP de grootste partij wordt met die 17 zetels bij de komende verkiezingen, maar dan moeten de Hindoestaanse stemmers van de NDP overstappen naar de VHP. Maar iedereen moet toch kunnen dromen van 28 zetels! En Idris moet maar wat meer artikelen gaan schrijven en video’s maken.

  27,4 % Hindostanen
  17,7 % Creolen
  14,7 % Marrons
  14,6 % Javanen
  12,5 % Gemengde afkomst
  6,5 % Andere groepen
  6,6 % Geen gegevens


  Maak melding

 19. Het grootste probleem bij politieke partijen zijn dat ze van alles beloven aan het volk voor de verkiezingen. Na de verkiezingen is men alles vergeten en telt alleen maar familie,vrienden,kennissen fraude zelfverrijking en uitbuiting van het volk.
  In de 10 jaar heeft NDP dat bewezen.


  Maak melding

 20. Para Express 2 maart 2020 at 16:15
  Dit stukje is interessant:

  ” … Komt Doekhie er echter bij, dan zou dat kunnen betekenen dat NDP financierder Johnny Mahespalsingh afhaakt. Tussen hem en Doekhie was er namelijk onenigheid over grondfraude. … ”
  ============
  De Hindoestanen zijn bekend om grondfraude. Kijk maar naar Jogi van de VHP, honderden ha grond gekregen van de VHP. En de vorige minister van grondzaken Samsoedien.


  Maak melding

 21. Beste Surinamers,
  vooral de VHP-ers, het wordt hard werken, want Dalla Deloesoe Boeboe, gaat met geld strooien.
  Zie recente geschiedenis binnen de VHP, misschien gaat een belletje als ik de naam Djawallapersad, Marijke noem.

  Nogmaals VHP gaat het land niet alleen kunnen besturen. Suriname kan niet gebaat zijn met een politieke partij die het land kan leiden. Het gaat niet werken. Consensus-politiek is het toverwoord en Gado na wi fesi mang.
  Check a tori


  Maak melding

 22. @Waldo,
  Je probeert constant de Hindoestanen in kwaadlicht te zetten. Wat dacht jij van Abrahams dan???? Hij heeft zeker alles geërfd???
  Het zijn vaak de Hindoestanen die gelieerd zijn aan de NDP.


  Maak melding

 23. Harm 2 maart 2020 at 16:39
  Beste Surinamers,
  vooral de VHP-ers, het wordt hard werken, want Dalla Deloesoe Boeboe, gaat met geld strooien.
  Zie recente geschiedenis binnen de VHP, misschien gaat een belletje als ik de naam Djawallapersad, Marijke noem.

  Nogmaals VHP gaat het land niet alleen kunnen besturen. Suriname kan niet gebaat zijn met een politieke partij die het land kan leiden. Het gaat niet werken. Consensus-politiek is het toverwoord en Gado na wi fesi mang.
  Check a tori
  =======
  Eindelijk een verstandige tussen al die dromers!


  Maak melding

 24. @ Waldo

  De meeste Hindoestanen staan ook bekent om ontwikkelde en intellegente mensen. Mensen die doelgericht zijn. Daarom wilt Bouterse hen in zijn partij hebben. De Hindoestanen die bij de NDP zitten zijn corrupt, hebzuchtig, jaloers en afgunstig. Daar zijn Doekhi en Mahespalsingh voorbeelden van.

  Wat betreft Jogi blijf jij in een leugen hangen dat verzonnen is door Bouta zelf, dus fake news.

  De vernieuwde VHP is nu een partij dat geleid wordt door een dreamteam.
  De Vernieuwde VHP is clean en heeft kennis, kunde en daadkracht in huis.

  Suriname heeft nu eindelijk een betere keus.


  Maak melding

 25. De vernieuwde VHP is nu een partij dat geleid wordt door een dreamteam.
  De Vernieuwde VHP is clean en heeft kennis, kunde en daadkracht in huis.
  =========
  Maar dan zonder Jogi, die willen ze allang dumpen! En je mag raden waarom!


  Maak melding

 26. NPD had 26 gestolen zetel door verbroedering en verloedering zin de schurken alleen gaan werken met twee overlopers .

  Na c20 tellen van de stemkaarten zij Silos van Dijk dat NDP 26 zetels heeft .

  Laat voor Silos van Dijk het weten 20 dagen tellen van 230 000 stemmen te lang is voor de uitslag

  Zijn het blinden die de stemkaarten moeten tellen

  Heeft men geeb Computer om de stem kaarten te tellen .

  Met dank aan foe foeroe Miranda heeft NDP gewonnen .


  Maak melding

 27. Na 20 dagen tellen van de stm kaarten komt NDP met een uitslag van 26 zetels iets dat onmogelijk is .
  Door domheid zijn ze alleen een Regering gaan vormen zij hebben alleen visie .

  Visie van NDP is om de koers naar boven laten gaan in 10 jaren tijd .


  Maak melding

 28. Vhp kan 3 zetels halen als pl niets haalt. Ndp krijgt daar 2. Vergeet niet dat dank zij ndp nickerie er beter uit ziet. Ook de bruggen en weg er naartoe.
  Ben neuskapjes bij olifant gaan halen, ze zeggen dat ze alleen voor china en nederland hebben.
  Of ik moet eerst lid worden en als ze winnen krijg ik
  gemodereerd

 29. 27,4 % Hindostanen plus 12,5 % Gemengde afkomst plus 6,5 % Andere groepen en die 6 % Geen gegevens is samen 53%.
  Yes we can!!
  gemodereerd

 30. Waldo,
  2012…GOPI met 96.000 ha grond de benen genomen als onderminister….met dank aan de drugs en moordveroordeelde dictator DESIRE DELANO BOUTERSE, die nooit enig onderzoek heeft ingesteld, zoals door deze pathologische leugenaar, toegezegd.


  Maak melding

 31. @Rohan 2 maart 2020 at 14:48
  “Ik hoop dat deze onenigheid in nickerie zich verder gaat uitbreiden naar Paramaribo, het centrum van de roverij en oplichterij . En dan gaat de kruit vat exploderen!!!! Is wel te hopen ..”

  Die oorlog is al gaande Rohan want iedereen die lager als nr 6 op de lijst staat weet dat de kans groot is dat ze buiten de boot gaan vallen. Er moeten mensen gefaciliteerd worden. Dus iedereen die laag staat gaat voor zich zelf campagne voeren waardoor mensen al Bouva, Parmessar, Abdoel zich bedreigd gaan voelen om over Afonsoewa maar te zwijgen.
  Nu is er nog eenheid omdat niemand weet waar ze aan toe zijn. Zie Nickerie Waido moet op de lijst maar wordt door de NDPers eigenlijk niet gewenst. In Paramaribo zal dat veel extremer gaan omdat er veel mensen nu in de regering zitten zodat er mensen van nr. 10 en lager door geschoven zijn. Deze hebben geroken aan gratis geld want anders dan gedisciplineerd hun hand op stekken hoefden ze niet.

  Het is oorlog in de NDP alleen Bouterse weet dat nog niet.


  Maak melding

 32. Flyer 2 maart 2020 at 17:42
  Waldo,
  2012…GOPI met 96.000 ha grond de benen genomen als onderminister
  ===========
  Dus nog een Hindoestaanse erbij voor grond fraude. Zo kan kan je lekker doorgaan zeg!


  Maak melding

 33. @waldo. …maar what about de president himself? Hoe is hij aan zijn “rijkdom ” gekomen? En zijn adviseurs om hem heen? Zijn dat allemaal hindostanen?
  Maar nogmaals. Geweldig dat je vrienden hebt bij de coalitie als bij de oppositie. Jij zou een fantastisch bindmiddel kunnen zijn voor onze verdeelde natie.


  Maak melding

 34. @ Waldo 2 maart 2020 at 17:54

  Goed dat Gopi er bij wordg gehaald want ook hij was een NDPer.
  Mahinder Gopi was ook een NDPer en onderminister o.l.v. Bouterse. Het ging om houtkap.

  Alles bij elkaar opgeteld is de NDP dus duidelijk een criminiele organisatie o.l.v. Bouterse. Etniciteit heeft er niks mee te maken kijk maar naar Wijdenbosch, Hoefdraad, Abrahams, Dodson, Brunswijk (Abop), etc.
  Het heeft dus te maken met de organisatie die toegang en toestemming geeft om te stelen en profiteren van het volk. En dat is duidelijk de NDP.


  Maak melding

 35. Para Express 2 maart 2020 at 18:27
  @ Waldo 2 maart 2020 at 17:54

  Goed dat Gopi er bij wordg gehaald want ook hij was een NDPer.
  Mahinder Gopi was ook een NDPer en onderminister o.l.v. Bouterse. Het ging om houtkap.
  =====
  Oke ik had meer gereageerd om grondfraude in Nickerie. Dat zijn allemaal Hindoestanen. Dus dan hoort Gopi er niet bij! Hindostanen worden van kleins af zo opgevoed, als je 2 centen verdient, dan moet je 1 cent voor een stukje grond sparen. Niets mis mee. Dat heb ik ook 45 jaar geleden moeten doen. Maar zodra de Hindoestanen de kans krijgen om met grond te frauderen, dan doen ze dat ook. En dat doen ze voornamelijk met behulp van de politiek. Sparen en grond kopen duurt allemaal te lang. Dat heeft de VHP bewezen in het verleden en nu de NDP. Ik wil hiermee alleen maar zeggen, politiek is Suriname na 45 jaar onafhankelijkheid nog steeds verziekt. Alle politieke partijen denken maar aan 1 ding, ik moet nu mijn slag slaan en dan kan ik later in luxe leven.


  Maak melding

 36. Wanneer gaan vele Srananmans inzien dat zij wederom
  n een militaire slavernij-periode zitten !

  Alles wat van het Volk en van de Staat Sranan is wordt door
  de Paarse boeven, gejat !

  TENG DORO FU UN OPO UN AI !

  De ex-militairen onderdrukken jullie en Roven alles wat
  los en vast zit ! Zelfs de olie-bronnen zijn totaal niet
  veilig bij de Paarse rovers !

  Wanneer Paarse leiders in het GEHEIM uw banktegoeden
  ROVEN dan moet u protesteren, totdat deze BOEVEN
  weg zijn gejaagd ! GEEF HEN GEEN RUST !

  VOER VOORTDUREND EN LANGDURIG ACTIE,
  DENG SATAN DISI MUS FU GWE !!!!!
  gemodereerd

 37. Het Surinaamse Volk/de kiezers zal met de afwijzing van ddb, ndp, de paarse kakkerlakken met de einduitslag van de Algemene Verkiezingen van de DNA van 25 mei 2020 laten zien dat de revolutie in de republiek Suriname heeft plaats gevonden, wat een rechtsstaat is en de Trias Politica is en Internationale Verdragen zijn.

  Alle macht berust bij het Surinaamse Volk van Suriname en niet bij het kleine rijke kiekje van ddb, ndp-adviseurs en de grote arme mond doodgemaakte paarse kakkerlakken die genoegen nemen met voedselpakketten.

  Weg met ddb, ndp-adviseurs, hun huidige bondgenoten in de coalitie!

  Freedom, Freedom, Freedom Freedom, Freedom Dé Kon.

  25 mei 2020 Sranan Sa Fri! Sranansma Sa Fri!


  Maak melding

 38. Bouterse heeft genoeg geld om mensen om te kopen want bij de Centrale bank is alles verdwenen wat in kas was als reserve van het land.Het bedrag hebben ze nooit aan het volk kunnen verantwoorden.Die gasten van de NDP worden slapend rijk met onze meer dan 100.000.000 USD. Waar is dat geld president.Je belazerd de boel in Suriname,Dat is mijn opmerking als Surinamer.
  gemodereerd

 39. Bouterse heeft op de vraag van de journalist een heel diplomatiek antwoord gegeven. De NDP-ers in het rijstdistrict werken wel heel goed samen met elkaar ondanks dat er ook verschillen mogen zijn. Zij weten als geen ander dat de media voor de oppositie tot het kruiperige aan toe hand- en spandiensten verricht om de NDP in diskrediet te brengen. Zij zoeken continu naar ‘ items ‘ om de NDP negatief in het nieuws te brengen. Anederen zien visioenen waarbij de NDP uitelkaar valt. Als de NDP uitelkaar mocht vallen zien zij mogelijkheden voor de oppositiepartijen om regeermacht in handen te krijgen.


  Maak melding

 40. @Waldo
  “Alle politieke partijen denken maar aan 1 ding, ik moet nu mijn slag slaan en dan kan ik later in luxe leven.”

  laten we dat nu eens als de 100% realiteit beschouwen van dit moment. Neemt u dan aub nota van:

  1>> Dat Bouterse sinds 1980 politiek gezien de dominante factor was en meer dan 25 jaar direct of indirect de leiding gaf.
  2>> U de woorden waarmee Waido zijn overlopen naar de NDP motiveerde. “Ik zit nu direct aan tafel bij de beslissers ik kan mijn mensen nu van dienst zijn.

  Heel simpel de NDP is gewoon oude politiek die binnen uw criteria niets veranderd heeft in 40 jaar.

  Gopi is een voorbeeld van de kleptocratie die onder Bouterse is ontstaan
  De Area’s of interest rondom IAMGold en Newmont zijn ook een voorbeeld van bevoordeling.
  De scalian vergunningen die onder uit de kasten kwamen na dat Dodson ze aan de ketting gelegd had zijn een voorbeeld.
  Het gegeven dat veroordeelde Front ministers hoge salarissen kunnen op strijken als raadsadviseur van Bouterse is meer dan duidelijk.
  Het weg geven van SML wagening bezittingen aan Mahespalsingh zijn ook een voorbeeld voor ons kent ons.
  Carifesta, Na schoolse opvang en andere gefrustreerde fraude onderzoeken vergeten we voor het gemak maar.


  Maak melding

 41. @RobG
  “Bouterse heeft op de vraag van de journalist een heel diplomatiek antwoord gegeven. De NDP-ers in het rijstdistrict werken wel heel goed samen met elkaar ondanks dat er ook verschillen mogen zijn.”

  Dit is de boodschap van Bouterse RobG
  ‘Vijf zetels voor VHP in Nickerie als NDP’ers daar niet samenwerken’

  Dit is heel iets anders dan WE WERKEN GOED SAMEN. Het is een reprimande en het tot de orde roepen van Doekhi en Waidoe en anderen.


  Maak melding

 42. Ramon Abrahams en Bokaea Bouterse hebben in 10 jaren meer grond gestolen dan de totaal hectaren wat de VHP heeft om te beplanten .
  Ga of vraag wat Abrahams heeft genomen en verkocht op weg naar west Suriname

  Heeft NDP de weg van 420 kilometer naar west Suriname aangeleg in 1973

  Bouterse is zo brutaal dat hij mij voorouders grond in Para heeft gestolen .

  De dagen van Abrahams zijn geleld stelletje schurken

  Zelf de Cassave fabriek kunnen ze niet in gebruikt nemen .


  Maak melding

 43. NDP heeft zijn kansen al gehad 10 jaar lang.
  Laten we een kans geven aan de VHP dus stem VHP.
  NDP sluit leningen af bij Chinezen.
  VHP samenwerking met Nederland.
  NDP moet op nul zetels uitkomen in Nickerie
  Waidoe en Doekhie maken jullie a.u.b. veel ruzie met elkaar.


  Maak melding

 44. Kondremangs
  Had Doekhie niet met zijn grote bek gezegd dat er een nieuwe stad in nickerie gebouwd zou worden? ??? Zo te zien is het een nieuwe luchtkasteel geworden net als de rest van de gebakken lucht die DiDiBri en zijn boevenbende ons verkopen. …..
  Nogmaals het Grote verschil. ….onder Vene was het : kinderen, wat willen jullie vandaag eten?
  Onder DiDiBri :hoe gaan wij vandaag eten?
  En waar is winti mang misiekaba met zijn grote mond. ….Dubai. ..Dubai. ..Dubai. ….
  En Aboel. ….er komt geen devaluatie. ..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 45. @ Waldo 2 maart 2020 at 18:51

  ” … Alle politieke partijen denken maar aan 1 ding, ik moet nu mijn slag slaan en dan kan ik later in luxe leven. … ”

  Waldo, jij bent niet de enige die zo denkt. Er zijn nog duizenden die zo denken en daarom niet gaan stemmen.
  Is dat verstandig ?
  Nee ! Natuurlijk niet, door op te geven en weg te kijken blijven dit soort kwakzalvers in de politiek.

  Een land heeft nu eenmaal een regering nodig, daar ontkom je niet aan. Maar het volk is de baas, het volk kiest een bestuur / regering.
  Regelmatig wordt er terug verwezen naar het verre verleden. Vaak ook naar leugens uit het verleden. Onzin dus !

  Kijk naar het heden. Een betere keuze staat klaar.
  Waarom is de NDP bang voor de VHP ?
  Omdat Santokhi een goede staat van dienst heeft.
  Omdat de kans heel groot is dat de VHP corruptie en criminaliteit zal aanpakken. Ze zijn er al mee bezig en van Santokhi weten wij dat het onder zijn leiding veiliger was.
  Verder heeft de VHP een realistisch plan van aanpak en ook daar zijn ze op eigen kracht al mee bezig.
  Dan kan je nagaan wat de VHP gaat doen als zij regeermacht hebben, er zal een grote schoonmaak een reorganisatie plaats vinden.

  Dus de tijden zijn verandert.

  Surinamers hebben nu de kans om hun land te redden en om schoon schip te maken. Voor een beter Suriname met een beter toekomst.

  Een boodschap aan alle Surinamers die een beter Suriname willen:
  Blijf niet als een gevangene rondlopen in je eigen vicieuze cirkel.
  Je weet wat beter is. Red Suriname !
  Doe het voor jezelf, doe het voor je dierbaren, doe het voor Suriname maar doe het ! Doe het nu, nu het kan.

  Laat je stem horen. Suriname is van jouw !

  Krakti !


  Maak melding

 46. Para Express 2 maart 2020 at 21:25
  @ Waldo 2 maart 2020 at 18:51

  ” … Alle politieke partijen denken maar aan 1 ding, ik moet nu mijn slag slaan en dan kan ik later in luxe leven. … ”

  Waldo, jij bent niet de enige die zo denkt. Er zijn nog duizenden die zo denken en daarom niet gaan stemmen.
  Is dat verstandig ?
  Nee ! Natuurlijk niet, door op te geven en weg te kijken blijven dit soort kwakzalvers in de politiek.

  Een land heeft nu eenmaal een regering nodig, daar ontkom je niet aan. Maar het volk is de baas, het volk kiest een bestuur / regering.
  ==============
  Mooie boodschap voor de zwevende kiezers trouwens 👍


  Maak melding

 47. Een nieuw dieptepunt in de journalistiek van deze site. Een zwaar bewerkte, gemanipuleerde video die ons het e.e.a. moet doen geloven. Het verb aast mij overigens niet dat WK dit heeft geplaatst. Het is duidelijk dat de broko-bana tijd is aangebroken.


  Maak melding

 48. @Waldo,

  Je zei dat je Politiek Neutraal bent maar je ontpopt je meer en meer als een DIE HARD KUMAKOISI LOVER.

  JE ZEGT A MAAR JE DOET B

  IK WENS JOU EEN HELE FIJNE DAG MET EEN DJOGO IN JE HAND.


  Maak melding

 49. NDP werkt goed samen lees ik net.
  Ze stelen samen
  Ze gaan met kleine meisjes samen
  Ze frauderen samen
  Ze liegen samen
  Ze moorden samen
  Ze handelen in coke samen
  Ze maken het verkeer onveilig samen
  Ze intimideren samen
  Ze brengen het land naar de armoede samen
  Hoor ik hier en daar.
  gemodereerd

 50. Tik tok tik tok tik tok hoe dichterbij de tijd nadert, hoe benauwder, hoe heter het wordt voor de nationale DEVALUATIE PARTIJ.
  Ik ben heel blij dat deze loser het ingezien heeft, it’s just a metter of time, before u can go home/jail.

  Maar dit is allemaal te danken door jou eigen schuld, koppigheid, zelfzuchtigheid, hebzucht, egoïstisch. Echte JAP’ japi mentaliteit, na zovele mini-sterretje, secretaresses, directeurs, gouverneurs vervangt te hebben, belangrijke instituten door het slijk gehaald, mijn
  presidentschapsinstituut bevlekt door het vonnis, uw vrouw een vette salaris geregeld, mijn centrale bank tot een grabbelton gemaakt, en wat heeft u mijn geliefd land Suriname van gemaakt??? Ipv dat u het land tot een grotere hoogte verheft, heeft u het land gedegradeerd tot een land met een ccc rating, een narco staat, een failed state Suriname gemaakt. Alle mooie en geweldige projecten ten spijt.
  Het is net als wanneer je een splinter nieuwe range rover bouwjaar 2021 met nog steeds geplastificeerde zitbanken erop, maar je met een gelapte speer band rond rijdt. Da a ontsier a heer mooi foe a wagi.


  Maak melding

 51. henry 2 maart 2020 at 22:21

  @Waldo,

  Je zei dat je Politiek Neutraal bent maar je ontpopt je meer en meer als een DIE HARD KUMAKOISI LOVER.

  JE ZEGT A MAAR JE DOET B

  IK WENS JOU EEN HELE FIJNE DAG MET EEN DJOGO IN JE HAND.

  ============================

  Henry, mensen die zeggen neutraal te zijn liegen dat ze barsten. Waldo is een Boutist.


  Maak melding

 52. Pagla koetta als je in de stad bent dan is mahesp thuis by jw als die beruchte haan in zyn kippenhok.
  Waidoe jy slymerige rioolrat als jy in d stad bnt dan is die koette vn nickerie op jw stoep. Mahesp als jy op zakenreis gaat dan is die ingie boi present als jw vervanger in jw paleis. Ajb gezellig ruzie maken met elkaar.nickerie is te lange tyd in n sluimer weggezakt dus maken jullie ht weer spannend ja.


  Maak melding

 53. Ok waidoe….ik bn bly vo j als kandidaat….dat had ik gehoopt…gelukkig want je gaat geen stemmen haln in nickerie..A VOLK FOE NICKERIE OOW WAAII…DOE.GWEEEE…..tjing slymbal …hebzucht..ga piere zuken en verkopen jongeman.
  TRALALALA….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.