Motorsurveillance Para versterkt met twee nieuwe motorfietsen

7
Motorsurveillance

De motorsurveillance van de politie in het district Para, heeft twee nieuwe motorfietsen erbij. Hiermee vindt de surveillance plaats in gebieden waar er verkeersdrukte heerst. Vooral voor en na schooltijd wordt nabij scholen gesurveilleerd.

Volgens districtscommissaris Armand Jurel wordt de aanvulling van twee motorfietsen op prijs gesteld, maar deze voldoen niet gezien de gestaagde ontwikkeling van het district. Para bruist van veel sociaal maatschappelijke activiteiten. De internationale luchthaven van Suriname ligt ook in het district en de vele toeristische oorden zijn volgens de Surinaamse burgervader de oorzaak van de enorme verkeersdrukte.

Jurel vindt dat het veiligheidsbeleid moet worden aangepast aan de groeiende populatie en de uitbreiding van onder andere de overheidsdienstverlening op Onverwacht. De bouw van een nieuw gezondheidscentrum, een busterminal en de vestiging van een dependance van het directoraat Transport maakt Onverwacht veel drukker, meldt het commissariaat van Para.

7 REACTIES

  1. Je kan een aap zoveel speelgoed geven, het zal echter in denkvermogen niet groeien. De politie is laag opgeleid en is totaal geen voorbeeldfiguur voor het volk.


    Maak melding

  2. Haha. Wat een lachertje. Zo een groot gebied en dan maar 2 motorfietsen erbij. Die tevens met 2 maanden weer kapotgereden zijn en niemand weet door wie. Wanneer gaan jullie een keertje serieus doen? Wat een grap is dit zeg!


    Maak melding

  3. voor een school gaan surveilleren zal su net zo veilig worden als Dubai binnenkort want te ver verwijderd van de school zullen ze klappen krijgen op hun kop van rovers wordt hun wapen afgepakt en motors dus het veiligste is in en om het school surveilleren
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.