Voertuig op erf familie moordverdachte vermoedelijk in brand gestoken

7
Voertuig op erf familie moordverdachte vermoedelijk in brand gestoken

Dit voertuig, dat staat op een terrein van de familie van moordverdachte Vidjai J., is afgelopen maandag in de vroege ochtend afgebrand. Vidjai J. wordt verdacht van de spraakmakende moord op de 16-jarige Dion Beeldstroo en zijn eigen moeder in Suriname. Het vermoeden bestaat dat de brandstichting een wraakactie is.

Het huis van de familie van Vidjai J. was al eerder in het nieuws, toen nabestaanden van Beeldstroo voor zijn uitvaart met zijn kist voor het huis van de familie stonden. De kist werd toen voor de poort, buiten het erf neergezet. Daar werd ook nog gedanst.

Naast het voertuig op de foto, raakte ook een ander voertuig beschadigd door vuur. De Surinaamse politie onderzoekt de zaak.


7 REACTIES

 1. Waar is dit allemaal voor nodig. Het gaat om 1 misdadiger, niet om de hele familie van de misdadiger. Wat een dom en doemdenken. De familie van de misdadiger heeft het ook zwaar. Negre ai baja. Gebruik oeng verstang.
  Met zo’n daad komt de overledenen hiermee niet terug.Dong kaw
  gemodereerd

 2. Wat triest dit !! De Vader verdiend dit niet hij zelf zou vermoord worden door zijn bloedeigen zoon godzeidank is dat mislukt hij is zelf slachtoffer waarom zijn eigendommen vernietigen echt achterlijk
  gemodereerd

 3. Schiet ze van je erf af want dat is de enige methode die deze onderontwikkelde mensen begrijpen en daarbij hoef je geen medelijden te hebben met die ka Beeldstroo want zo onschuldig was deze crimineel niet. Hij bedreigde en imiteerde en chanteerde de dader die op zijn beurt dacht … het is nu jij of ik. Niet goed te praten maar wel te begrijpen.
  gemodereerd

 4. Alsof die hele Beelsnoo zo een lievertje was. Hij en Viday hadden zichzelf kunnen vermoorden. Was Suriname verlost van 2 jonge criminelen.
  Familie Beeldsnoo moet opdonderen met hun achterlijk gedrag.
  gemodereerd

 5. Fam van het slachtoffer een huis met zwembad geven,vier auto’s en een perceel dan is alles opgelost
  gemodereerd

 6. De familie Beeldstroo vppr jet gerecht slepen.Iedereen speelt voor eigen rechter in Suriname.Wet en recht is een grap in Suriname.Niemand die zich eraan houd.
  Recht moet gelijk zijn voor een ieder..tja een sprookje dus.een ander van moord veroordeelde is de lijder van Suriname…pfff….


  Maak melding

 7. Hun zoon is erger dan de opdracht gever.. dus bij de les blijven…hun zoon sprak er over als je een bouw klus heb gehad…… over die vidjay wil ik niet praten …want dat is duivel..

  Maar die Dion familie Uw zoon durft..a bent kan kier yu toe…. hoor ik heb zeggen A wroko dat na mi beng sitie… brrr
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.