zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVader 18-jarige moordverdachte overleden op Intensive Care

Vader 18-jarige moordverdachte overleden op Intensive Care

-

Does Travel - naar Suriname

De vader van de 18-jarige moordverdachte Vidjai J. is gisteren overleden op de afdeling Intensive Care. Hij was enige tijd terug opgenomen op de afdeling nadat hij plotseling heel ernstig ziek was geworden. Vidjai J. wordt verdacht van de spraakmakende moord op de 16-jarige Dion Beeldstroo en zijn eigen moeder in Suriname.

De familie is nu weer in diepe shock omdat zij nog de dood van de moeder en de wrede daden van Vidjai proberen te verwerken en nu geconfronteerd zijn met de dood van de vader. De familie weet nu niet als Vidjai ook meer afweet van de dood van zijn eigen vader. Zij hopen dat de Surinaamse justitie ook klaarheid brengt in deze zaak.

Wat de dood van de moeder betreft: de moordverdachte bekende daarin de hand te hebben te hebben gehad. De jongen heeft haar een cocktail van vloeibaar rattengif en ‘Desperado’ toegediend. De vrouw werd ziek en stierf na enkele dagen in het ziekenhuis.

Een pick-up dat staat op het terrein van de familie van de moordverdachte is afgelopen maandag in de vroege ochtend in brand gestoken en afgebrand. Het vermoeden bestaat dat de brandstichting een wraakactie is. Naast de pick-up raakte ook een ander voertuig beschadigd door het vuur.

Het huis van de familie van Vidjai J. was al eerder in het nieuws, toen nabestaanden van Beeldstroo voor zijn uitvaart met zijn kist voor het huis van de familie stonden. De kist werd toen voor de poort, buiten het erf neergezet. Daar werd ook nog gedanst.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

25 REACTIES
 1. De duivel wont in een mooie en lieve jongen. Het zal mij niet verbazen als hij ook rattengif tegen zijn vader heeft gebruikt, Deze jongen hoort in LPI opgenomen te worden voor de rest van zijn leven ter voorkoming dat hij nog meer kwaad aan de samenleving doet.


  gemodereerd
 2. Zeer trieste zaak voor de hele familie. Heel veel sterkte aan de na bestanden. Ik vraag mij af hoe dit allemaal kon gebeuren. Ik denk dat de rest van de familie geestelijke bijstand heel goed kan gebruiken


  gemodereerd
 3. Stekte aan de fm duivel hij wou alles hebben hij heeft hem vergiftig zijn bloed eigen moeder die jou gebaard heef wat is. Er met de kinderen van tegen woordig alleen maar geld geld stelen en moorden die duivels


  gemodereerd
 4. Wat een tragedie..tja wie weet wat die duivel heeft gedaan.kan ook ratten gift zijn ..ik hoop niet dat hij gratie krijgt om afscheid van zijn vaders te nemen..ik hoop het echt niet.


  gemodereerd
 5. Deze problemen komen door de omstandigheden waar in gezinnen moeten leven .

  De Regering van NDP is hoofd schuldige in veel van zulke gevallen die in Suriname voor komen .

  Als het bestuur van een land geen goede voorbeelden geeft dan krijg je armoede werkloosheid geen eten .

  Deze jongetje was maar 6 jaren oud bij aantreden van NDP Regering na 10 jaren krijg dit als ouders .

  Familie en vrienden sterkte met het verlies .


  gemodereerd
 6. Echt hartverscheurend dit nieuws. Dit wens je niemand toe ongeacht kleur. Ik hoop dat er onderzoek naar de doodsoorzaak gedaan word.


  gemodereerd
 7. Heel triest. Er was nog een dochter toch?? Hoe verder met haar??
  Mensen hadden hun mooi leven en alles overhoop gehaald. Was toch beter als deze Viday zelfmoord had gepleegt.
  Hij zal een verwende kloot zijn.
  R.i.p. meneer. Je gaat naar je vrouw.


  gemodereerd
 8. Het is een wereldwijd probleem. De remmen zijn los in ons denkmechanisme. We hebben teveel vrijheid en we zijn met teveel mensen op deze aardkloot.


  gemodereerd
 9. De vloek van Vidjai duurt voort. Steriliseren en voorgoed opsluiten, mocht hij ontsnappen dan kan hij zich niet voortplanten om zijn vloek te verspreiden.


  gemodereerd
 10. Bokasa Bouterse schuld en hij heeft ook een goede voorbeeld gegeven december 1980 en december 1982 .
  Anders kan ik het niet op schrijven .

  Bij aantreden van deze Regering was deze jongetje 10 jaren oud na 9 jaren zie je de resultaat .


  gemodereerd
 11. Wat je zaait ga je maaien!
  Lijkt wel een fm vloek, ik heb geleerd om niet altijd tjeeeee te schreeuwen.
  Vooral bij deze bevolkings groep, doen alles om rijk te worden!
  Offeren en na zonde komt berouw!!
  Af deng jepi deng srefi!
  Af deng tang teki!!

  Its just the beginning


  gemodereerd
 12. Deze jonge duivel zal er ook achter zitten…wie weet langzaam werkend vergif. Sterkte familieleden. En mensen geen wraak actie tegen zijn familie, Ze kunnen er niets aan doen wat deze duivel gedaan heeft. Ook deze familie heeft verdriet om het gebeurde. Gewoon levenslang opsluiten.


  gemodereerd
 13. Had die moeder het maar geweten dat hij een moordenaar gaat worden bij de geboorte ??? Gewoon zijn nek dicht knijpen !


  gemodereerd
 14. Auwwwwww!!

  Sterkte familie in het bijzonder de zus die alleen met deez ellende moet dealen.
  Vader had het enorm zwaar anders was ie niet op de IC beland.
  Vreselijk dit!!
  May his soul RIP


  Maak melding
 15. Over heel de wereld heb je ellende, hebzucht leid tot verval, en dit is de resultaat van elke mensen, het is moeilijk te oordelen, iedereen sterkte en aub respect voor elkaar, liefde is sterker dan haat, ellende genoeg op deze wereld,tang boeng


  Maak melding
 16. Deze pest ,wilde alles hij is gewoon hebzucht .
  Moordlustige duivel 18jaar en reeds 3 moorden op je naam de vloek rust op je.


  gemodereerd
 17. Alles wat er bestaat kan als een wapen worden gebruikt. Het probleem en de oplossing
  is de mens.


  gemodereerd
 18. Die jonge beeldstroo is ook hierin medeplichtig jy ben 16 dan will je mense rove en vermoorde voor wat koek en ei en nu hft God je loon terug gegeve in palate dat je nr school ga maar blaka mang lob a fast money na fast dead you kiesie toeh je hele familie ziet dat niet a boeng a koelie mang shoet you mars en die hindoestaanse jonge moet leve lang gevangenis kryge hy is niet goed on in de samenleving mek deng mang boeling in Santa boma. En beeldstroo je zoon is ook niet minder boontje komt op zyn loontje


  gemodereerd
 19. Du moet zich schamen naar ons samenleving toe..we kunnen niet de juiste hulp bieden die geestelijk nodig is hier…vele gezinnen leiden door de omstandigheden vandaag de dag hier…zonder de juiste ondersteuning…:(


  Maak melding
 20. Dit is overigens een gedrag die vaker voorkomt bij Hindoestanen, dat ze hun ouders vermoorden voor rijkdom.
  Deze jongen is een vreselijke psychopaat en kan niet meer vrijkomen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES