Zoon doodgekapt door vader tijdens vechtpartij

37
ambulance-op-plaats-delict

Een vader heeft zijn zoon zaterdagavond rond 22.30u aan de Welgedacht C-weg in het district Wanica doodgekapt tijdens een vechtpartij.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de vader als zoon dronken waren. Op een bepaald moment ontstond er een hevige woordenwisseling, die uitmondde in een vechtpartij. Daarbij heeft de vader zijn zoon zodanig gekapt, dat hij ter plekke overleed.

Het Surinaamse Command Center kreeg de melding van het voorval en dirigeerde de politie ter plaatse voor onderzoek. Bij aankomst van de politie was het slachtoffer niet aanspreekbaar en had veel bloedverlies.

Een ambulance werd vervolgens ingeschakeld om de zoon af te voeren naar de Spoedeisende Hulp in Suriname. Bij aankomst van het ambulancepersoneel bleek dat het slachtoffer reeds de geest had gegeven.

De vader is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het motief is nog niet bekend. De verschillende politie-eenheden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek. Zo gauw meer bekend is wordt het bericht bijgewerkt.


37 REACTIES

 1. Deze dronkaard voor de rest van zijn leven opsluiten want hij is een gevaar voor de samenleving. Weer het bewijs waartoe drank kan leiden. Is het allemaal waard geweest moordenaar ?
  gemodereerd

 2. Het is een teken aan de wand, dat het debiele volk van Suriname niets goeds in verschiet heeft. Allemaal paarse ratten die zich misdragen en de hand aan eigen bloed slaan. R.I.P zoon. Vader zal tot zijn dood gekweld worden door de geest van zijn zoon. Dat doe je toch niet, eigen zoon in beschonken toestand doodkappen?
  gemodereerd

 3. ik heb zo mijn bedenkingen als dit onderzoek goed zal worden uitgevoerd waarom niet de franse politie dit laten doen
  gemodereerd

 4. Weer dat achterlijk gedoe. Eerst politie dan ambulance…de monsters zijn hardleers.
  Denk dat de reden voor deze methode dieper zit…zo zijn ze er verzekerd van dat het slachtoffer het niet overleefd en minder medische kosten hoeven worden gemaakt.De politie is niet medisch geschoold als ambulance personeel.Laat de ambulance eerst aanrukken,dan bspar je tijd en red je levens..wat een land zeg Triest eigenlijk.
  gemodereerd

 5. Ik rij niet uit voor een schiet party of kap partij als de politie niet aanwezig is .De politie moet de call doen via de SEH. in Suriname. In de meeste andere landen is het Andres georganiseerd Er gaat een team waarin de politie en brandweer ook healtcare providers zijn tezamen met andere medisch personeel.,zodat de veiligheid van de caregiver gegarandeerd is.
  gemodereerd

 6. Sluiplap ,en is de regering schuld ?? Geven jullie mr een brik ,boze schreeuwen elke dag geen geld maar wel geld om die sopie te kopen in Plaats van brood
  SCHUIF jr mislukte en je wanordelijk leven op iemand anders ,zal minder pijn doen in jullie ogen, rotzooi met de mens
  Wel vader dit is een ZWARE STRAF je zal je zelf maar moeten vergeven want niemand anders kan dat en niemand zal je helpen je pijn tedragen ,oNLY YOU AND GOD , ,LIBIE A SOPIE


  Maak melding

 7. ALLES IN SURINAME WERKT OMGEKEERD. EERST DOODGAAN DAN KOMT AMBULANCE.
  ALS JE THUIS EEN HARTAANVAL KRIJGT KOMT EERST DIE SKOWTOE DIE GEEN WEET HEEFT VAN 1E HULP DAN KOMT AMBULANCE.
  RESULTAAT= DOODGAAN IN DIT SYSTEEM. NERGENS IN DE WERELD MOET DE AMBULANCE WACHTEN OP TOESTEMMING VAN DE POLITIE.

  EERST AMBULANCE….DAARNA DIE DOMME AGENT


  Maak melding

 8. Vader en zoon beide drinken. Wat een leven.
  We horen heel gauw meer en wie het zijn.
  Door jarenlang alcohol gebruik zijn de hersenen allang niet meer goed werkend
  gemodereerd

 9. In NL is het ook hetzelfde, bij ongelukken en calamiteiten komt eerst de politie en deze, bellen daarna de politie ! Als deze klojo´s niet dronken waren, dan hoeft er niemand bij te komen. This na wan ekte ekte. ( ik moet er aan denken om niemand te kappen ! ) Sopie no bun brada,drink met mate !

  sari tori

  Jacko.
  gemodereerd

 10. @ Ali,

  Helemaal eens met je, te waanzinnig voor woorden, om zoveel tijd verloren te laten gaan, door eerst de politie in te moeten schakelen, voordat er een ambulance gaat komen, lekker logisch.


  Maak melding

 11. Maar het is toch logisch dat de situatie wel ‘secure’ moet zijn eer mn weerloze hulpverleners naar een vechtpartij stuurt waarbij de dader een kapmes heeft?

  Ik vind het dat dit een vader-zoon moord is, het klinkt gewoon verschrikkelijk!


  Maak melding

 12. De politie moet eerst daar zijn voor bewijsvergaring en veiligstellen van de plaats delict. Er word veel onzin gepraat en nagepraat!!!!!!!!
  gemodereerd

 13. NATUURLIJK MOET EERST DE POLITIE KOMEN ! De plek moet veilig zijn voor Ambulace personeel om hun werk te verrichten . Stel maar dat de kappartij nog gaande is of dronken vader een pistool heeft dan schiet hij iedereen kapot
  gemodereerd

 14. De politie kreeg een melding van het voorval en is daar naar toe gegaan. De melding kan dus al gedaan zijn toen de schermutselingen nog gaande waren en er misschien nog geen sprake was van enig letsel. Als het dan bij aankomst van de dienstdoende agenten intussen wel is uitgelopen op een bloedbad is weer een ander verhaal. Het is in ieder geval verschrikkelijk wat er gebeurd is. Maar om meteen politie of regering de schuld te geven van de vreselijke afloop is wel erg makkelijk en waarschijnlijk onterecht.


  Maak melding

 15. Mokro , wat heeft het te maken met paars. Jij geeft je haat aan een partij en niet wat er gebeurd is in de familie. Triest om hiervan gebruik te maken voor je frustratie.
  Ver wil ik de rest van de familie condoleren en heel veel sterkte wensen.


  Maak melding

 16. De politie heeft gedaan wat ze moest doen, dus heeft geen schuld de schuld ligt bij die lui zelf, gezuip altijd, niemand zegft dat je zoveel moet zuipen dat je niet goed meer weet wat je doet. Triest voor de nabestaanden. Waarom zijn er trouwens zoweinig gecertificeerde EHBO ers in Suriname, die mogen in Nl. Rechtstreeks de ambulancedienst bellen


  Maak melding

 17. Politie moet altijd eerst gewaarschuwd worden . Zij geven dan opdracht voor hulpverlening. De politie moet een betere beleid hebben met hulpverleners. Zodat actie/ hulpverlening sneller plaats kan vinden
  gemodereerd

 18. Jackie (Jackie), hey what’ you doing now? It seems like yesterday. When we were working out
  Jackie (Jackie, oh) you set The world on fire.
  You came and gifted us. Marvin Gaye is door zijn vader doodgeschoten.Ook tijdens een ruzie. In dit geval een kappartij. Dood is dood. Jongen ,jongen ,ook al in beschonken toestand doe je dat niet met je zoon.


  Maak melding

 19. Drank maakt meer kapot dan je lief is.
  Ik hou het bij een glas gember bier en een glaasje ponche Cuba, dan blijf ik controle houden op wat ik zeg en doe.
  Trouwens het waait hard in Nederland, ook is een 16 jarige jongen in Alphen a/d Rijn doodgestoken, is het dan de schuld van de regering?
  Het is net of sommige mensen mee gaan slapen en ermee opstaan.


  Maak melding

 20. Tony Persaud rust zacht.
  Papa Persaud je gaat ontwennen. Zn houwer was scherp. Zou volgende dag gaan landbouwen
  gemodereerd

 21. #Ali, als jij ervoor zorgt als mens dat je gezond blijft door gezond te eten voorkom je een hartaanval dan hoef je ook niet met het vingertje te wijzen naar de politie als schuldige van ellende.
  Politie en zorgverleners hebben ook een gezin thuis dus ga hun leven niet in gevaar brengen voor agressieve waardeloze dronkaards.
  Drank maakt moor kapot dat je lief is.
  Houd je aan wetten en regels dan kom je niet in aanraking met de politie zo simpel is dat.


  Maak melding

 22. Wat worden we beschaafd volk. Niemand stelt meer de vraag:”Welk volk”! Ga zo door!! Rome is nog niet verloren!!
  gemodereerd

 23. Sam Cook en Marvin Gaye werden ook door hun vader vermoord zo zie je maar weer hoe wereld vreemd ze weer zijn nu snap ik waarom Suriname niet vooruit kan komen.
  gemodereerd

 24. Gij zult niet oordelen. Men weet niet wat de zoon gedaan heeft meestal zijn het de kinderen die hun ouder(s) onbeleefd en geen druppeltje respect tonen dan is het soms de laatste druppel dat de emmer doet over lopen. In dit geval heeft vader de zoon gekapt, een smet die nooit meer te herstellen is.
  Wonden zeker onder een dak en dan ontstaat er wrijvingen en irritatie en met drank er bij is foute boel.
  Me moeder te ruste zou zeggen ¨to capting tap wang boto no kang, er is maar een roer¨.
  Daarom vraag ik me af ¨wanneer gaan ze betaalbare huizen bouwen voor de ¨volwassen¨ mensen die niet meer bij hun ouders hoeven te wonen om hun eigen leven te leiden. Zo voorkom je heel veel benarde situaties.


  Maak melding

 25. @Lilly, ik geloof mijn ogen niet! Dat je dit kan schrijven geeft het lage niveau van jou kijk op waarden en normen en het gezinsleven aan, typisch!! Alleen hier kan je dit soort walgelijk reacties verwachten! Foei VHP!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.