zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOplichter verkoopt percelen die niet van hem zijn

Oplichter verkoopt percelen die niet van hem zijn

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 26-jarige Hizkia R. is op zondag 16 februari door de recherche van Regio Midden aangehouden voor oplichting. Hiskia wordt ervan verdacht door middel van het opmaken van valse documenten percelen te hebben verkocht aan derden. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Een benadeelde deed in de maand oktober van het vorig jaar aangifte van de opliching tegen Hizkia. De benadeelde verklaarde veertien percelen te hebben gekocht bij Hizkia voor een bedrag groot 70.000 Surinaamse Dollar.

Naderhand bleek dat al de percelen aan derden toebehoorden. De benadeelde deed aangifte bij de politie en Hizkia werd opgespoord en aangehouden, meldt de Surinaamse politie.

De politie vermoedt dat Hizkia meer mensen heeft opgelicht. Die personen mogen in contact treden met de afdeling Recherche van Politie Regio Midden ondergebracht op het politie bureau De Nieuwe grond.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

18 REACTIES
 1. Oplichters zullen van kwaad tot erger worden. Die virus is niet meer uit te roeien in Suriname.


  gemodereerd
 2. Oplichters zullen van kwaad tot erger worden. Die virus is niet meer uit te roeien in Suriname.


  gemodereerd
 3. Niet de eerste keer in Suriname. Betaal een extra bedrag aan een echte advocaat om dat echt uit te zoeken. Want als iets fout is kan je ten minst verhaal maken bij de advocaat.


  Maak melding
 4. Het is intussen een nationale sport geworden om eigendom van anderen door list en bedrog eigen te maken en weelderig ermee om te gaan. Deze Hizkia heeft voldoende uien en aardappelen binnengehaald. Zwaar strafden en alles terug laten betalen, door deze onnozele ziekelijke deugniet.


  Maak melding
 5. Als je slim bent dan besef je dat je nooit 14 percelen kan kopen voor zo een laag bedrag 70000srd..Dan weet je dat er iets niet klopt…Hebzucht blokkeert helder denken.. Eigen schuld,Dikke bult.


  Maak melding
 6. Hebzucht heeft hij voor he weggehaald. Als je een perceel wilt kopen dan ga he eerst kijken op wiens naam het staat en of er schulden op staan.
  14 percelen voor srd 70.000.– ???
  Yu no wroko gi a monie


  gemodereerd
 7. 14 percelen voor 70.000 srd, wanneer je weet dat 1 perceel van nauwelijks 400 m2 voor minstens 5000 Euro word verkocht dan ben je zelf een dubieuze jackass.


  Maak melding
 8. @ John
  “70.000 srd voor 14 percelen?? Only in your dreams.”

  Ieder weldenkend mens snapt dat het niet kan.
  Niet alleen de NDP is de oorzaak van verstandsverbijstering maar ook hebzucht.
  NDP staat synoniem voor hebzucht en domheid dus zijn het waarschijnlij voornamelijk NDPers die in deze truc zijn getrapt


  Maak melding
 9. Oplichten is een nieuwe bezigheid en een nationale sport geworden in Suriname. Degenen die een ander hebben opgelicht worden nooit meer arm vanwege de overvloed aan buitenlandse valuta. Maar zegen heeft het niet net als drugs geld. Het is vloekgeld.


  gemodereerd
 10. Ach ja dat soort verhalen ken ik wel , ben zo vaak benaderd om een perceel te kopen die ze van de Ndp hebben gehad .
  Daarom mensen , ga eerst voor info bij de glis of hypotheek kantoor. Als je een bereidheid verklaring hebt ontvangen van een perceel van de ndp . Eerst na trekken . Het is misschien niet de verkoper zijn schuld, maar de administratie rammelt in alle hoeken in Suriname. Dat is de ordinaire streek van de ndp .


  Maak melding
 11. De dag dat RobG de waarheid op zijn pc tikt krijgt hij een beroerte, van daar dat hij alleen bull shit verkondigt ! RobG het wordt tijd dat je van de Bosje brug springt,maar drinkt eerst een 1 liter Virodan, paarse konten likker !

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd
 12. Als ze al 10 jaar in de oppositie zitten kunnen ze niet graaien dan moet dat maar zo.
  Andere benadelen over lijken gaan ouders vergiftigen en alles goed praten dat het de schuld van paars is.
  De redi moesoes laten zich gebruiken.


  Maak melding
 13. Ok ok, dus deze man verkoopt iets dat niet van hem is. Maar hier zijn twee partijen fout
  Bovendien krijg je iets, dat je later weer moet afstaan.
  Maar hoe zit het met uien. Je koopt uien met gestolen geld en je krijg niet eens de uien.
  Ben je twee keer genaaid


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES