Vrouw in auto eerst aangereden door twee mannen en daarna beroofd

16
Politie auto in Suriname

Het is een bekende truc van criminelen; een voertuig aanrijden en dan in alle commotie het slachtoffer beroven. Precies dat maakte een Surinaamse vrouw vorige maand mee, meldt het Korps Politie Suirname. Het slachtoffer deed aangifte van diefstal nadat zij werd aangereden door een voertuig waarin twee mannen zaten, te weten de 29-jarige Ismorel G. en de 23-jarige Sergio A.

Op het moment van de aanrijding bestuurde Ismorel het voertuig waarmee de aanrijding veroorzaakt was in de Floralaan te Paramaribo. De vrouw gaf aan dat zij na de aanrijding uit haar auto stapte om naar de schade te kijken en om te onderhandelen met Ismorel. Vermoedelijk heeft Sergio van die gelegenheid misbruik gemaakt om goederen uit de auto van de vrouw weg te nemen.

Nadat Ismorel en Sergio weggereden waren kwam de vrouw tot de ontdekking dat goederen gestolen waren uit haar voertuig. Zij deed aangifte en de politie startte een onderzoek. De politie van het bureau Flora heeft op woensdag 12 februari Ismorel G. aangehouden in verband met diefstal uit een voertuig.

Afgelopen zaterdag 15 februari werd ook Sergio aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn zowel Ismorel als Sergio, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld aldus het Korps Politie Suriname.

16 REACTIES

 1. Criminelen uit die paarse criminele bende die zich vogelvrij wanen, doordat kopstukken uit die paarse bende met een strafblad nog steeds vrij rond lopen.


  Maak melding

 2. Immoreel en zijn maatje zijn wel creatief om te stelen maar niet creatief in werk zoeken.
  gemodereerd

 3. Aan de namen te zien zijn het geen Surinamers maar Brazilianen . Heb het al vaker gezegd Suriname wordt een piraten en bakermat van drugs en criminelen.
  gemodereerd

 4. Gewoon vastbinden aan een paal en dan zwepen met een karwats en daarna inwrijven met limoensap en zout.Misschien gaat ze het dan leren om eerzame burgers niet te beroven.


  Maak melding

 5. @ Percival

  Veel te geduldig van jou, gewoon van het Bosje brug met auto en al pleuren. Weg met deze soort bavianen die de samenleving dat al niet zo goed is, verder verpesten voor de anderen die normaal proberen te overleven !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Het zijn beesten, niks helpt meer om deze ratten te temmen. Afschieten zou een goedkope optie zijn.
  gemodereerd

 7. percival 19 februari 2020 at 08:35
  Gewoon vastbinden aan een paal en dan zwepen met een karwats en daarna inwrijven met limoensap en zout.Misschien gaat ze het dan leren om eerzame burgers niet te beroven.

  Is dit ook een goed plan om alle moordenaars, inclusief Bouterse en Santokhi, dezelfde behandeling te geven ? Graag je antwoord!
  gemodereerd

 8. Deze ratten zijn bekende van de KPS, steeds beroven zij mensen. Sluit ze voor goed op. Ze zijn een grote last in onze gemeenschap. Waarom worden ze steeds weer vrij gelaten. Misschien moeten ze hun advocaten en kantonrechters gaan beroven, eer deze gaan geloven dat deze ratten voor altijd achter de tralies moeten.


  Maak melding

 9. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Vrouw in auto eerst aangereden door twee mannen en daarna beroofd.

  De CRIMINELE daders zijn de 29- jarige Ismorel,G en de 23-jarige Sergio,A.
  Beiden zijn reeds oude bekenden van de politie in Suriname.

  @HongKongFree: Eens met je reactie.

  Maar de schade voor het slachtoffer kan eventueel ook snel verhaald worden op de eigenaar/bestuurder van het voertuig.
  Auto onmiddellijk in beslag nemen en verkopen en vervolgens het geld (SRD’s) aan het slachtoffer overdragen.
  Als deze CRIMINELEN nog een schuld hebben voor aflossing van het voertuig waar het gekocht is, maakt in deze niets uit.

  Werken willen ze niet. Maar ze ROVEN elke dag de BURGERS in het land.


  Maak melding

 10. Beste automobilisten, allemaal een deskcam aanschaffen en installeren in de auto….zodat alles gefilmd wordt en je genoeg bewijs hebt om de daders op te kunnen sporen!!


  Maak melding

 11. De criminelen in Suriname zijn vindingrijk.Ze gaan heel creatief te werk.
  1 was zo creatief geweest en nu is hij de veroordeelde lijder van Suriname.Heel vidingrijk en creatief.


  Maak melding

 12. Tip; Als je wordt aangereden van achteren en je bent alleen nooit uitstappen, portieren op slot. Noteer het kenteken de plaats en de tijd van het gebeuren en haal later verhaal. Mooier nog maak opname met je smartphone en verstuur deze direct. Vergeet niet om de kop van de crimineel duidelijk in beeld te hebben.


  Maak melding

 13. @ Franco
  Mooie tip : maar het werkt niet altijd, in de eerste plaats het gaat hier om een vrouw. De meeste vrouwen raken bij zulke situatie in paniek,en dan ben je al verkocht ! En niet iedereen is in het bezit van een smartphone, en de meeste mensen weten nog geen eens hoe het werkt !( Vooral de wat oudere dames en heren, en paniek speelt hier ook een grote rol. Deze soort gasten zijn beroeps criminelen, ze horen in het kerkhof te liggen rotten saka saka.
  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 14. Codjo,mentor en present,werden meedogenloos op de brandstapel gegooid.!!Voor wat.???Voor een beetje menselijkheid,vrijheid.En deze beesten die keihard werkenden beroven van hun zuurverdiende centen krijgen maar een kleine gevangenisstraf .??!!Ik zeg,gooi hun maar eens een keer op de brandstapel maar.!!!Wedden dat anderen het gelijk afleren.??!!😉🙏🏽
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.