Personen in beeld die iets met verdwijning Sumanta te maken kunnen hebben

11

De Nederlandse politie heeft een aantal specifieke personen in beeld, die mogelijk iets te maken hebben met de verdwijning van de vermiste Sumanta Bansi uit Hoorn. Ze denken dat deze personen op de dag dat Sumanta verdween en ook de volgende ochtend met hun auto in de omgeving van het Robbenoordbos hebben rondgereden.

Ook is er een schep onder een brug in het Robbenoordbos in de Wieringermeer gevonden. Hierop zijn menselijke sporen aangetroffen. Volgens de politie kan dit betekenen dat de schep is gebruikt om de uit Suriname afkomstige Sumanta, die al twee jaar wordt vermist, in dit bos te begraven.

Dat kwam vanavond naar voren tijdens het programma Opsporing Verzocht. Sumanta Bansi is sinds 18 februari 2018 vermist. Ze was toen net 22 jaar oud en zwanger. Sumanta woonde destijds bij een bevriend echtpaar in Hoorn. Deze familie uit Hoorn heeft de vermissing niet gemeld. Tot op heden is onduidelijk wat daar de reden voor is.

De politie vermoedt dat Sumanta niet vrijwillig is verdwenen en dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen. Dankzij intensief onderzoek zijn er belangrijke sporen aangetroffen in de vermissingszaak. Meerdere keren werd naar Sumanta’s lichaam gezocht in het Robbenoordbos, in de kop van Noord-Holland.

De politie heeft sterk het vermoeden dat Sumanta daar ergens is begraven.

- Advertentie -

11 REACTIES

 1. Misschien is ze zwanger van die vent waar ze inwoont, hij is misschien bang om ontdekt te worden, door zijn wederhelft, en heeft Sumanta omgebracht! Als het zo is : dan is het een dubbele moord want, Sumanta was zwanger.

  sari tori

  Jacko

 2. Die reden houdt de politie effe achterwegen want de speculatie is dat de man haar heeft bezwangerd en ik denk dat zij dacht hem een lesje te leren door het niet weer te aborteren dus moest ze opgeruimd worden voordat vrouw erachter zou komen dat hij vieze dingen deed in huis met haar.
  De politie weet dat hij de hoofdverdachte blijft maar er moeten getuigen gevonden worden als ze haar vinden kan DNA uitwijzen wie de vader is dus heeft de man haar onvindbaar gemaakt.
  Maar was ik de moeder dan was ik zeker de goden gaan verzoeken om hem gek te maken maar moeder is cool en was blij met haar aankomende vaderloze kleinkind waar Hindoestanen NOOIT blij mee zijn.
  Ach!!! Sumanta ga niet rusten voordat je moordenaar is gaan praten als je nog leeft wat ik bang ben van niet laat wat van je horen.
  Ik vind dit zo verschrikkelijk voor dit arme kind.
  Holland no makkelijk als tja stress familie bestaat dat niet.


  Reactie rapporteren

 3. Ja, het moet iemand in haar nabije omgeving zijn, die heel veel belang moet hebben gehad in haar verdwijning,

  Suriname in Love.

  De tijden zijn intussen veranderd. Ook de Hindoestanen. Vroeger mocht ik als niet Hindoestaan niet verliefd worden op een Hindoestaans meisje en omgekeerd. Dat is mij een paar keer overkomen en het, meestal uitgehuwelijkt meisje moest versneld trouwen. En een vaderloos kind? Maak je maar geen zorgen. Daar is altijd een oplossing voor te bedenken. Ook bij Hindoestanen.


  Reactie rapporteren

 4. havana sigaar 19 februari 2020 at 17:57
  @ali

  iemands hoofd afhakken doe je maar in het midden oosten. Wat een achterlijke opmerking maar wel de miljoenen dollars die landen uit het Midden Oosten aan Suriname lenen, met beide handen aannemen. Typisch Surinaams gedrag.

 5. Mama ga efe langs bij een cultuur man of vrouw met iets van je dochter wie weet komt het boven water wat met je meisje is gebeurd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.