Aangereden bromfietser mocht nog geen bromfiets besturen

4
ambulance-nieuw-suriname-2019

Een bromfietser die vorig weekend door een autobestuurder werd aangereden op de kruising van de Skrivimankoti- en de Walther Hewitstraat in het distrikt Nickerie, mocht nog geen bromfiets besturen. De jongen is namelijk 15 jaar meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De 15-jarige bromfietser R.W. werd per ontboden ambulance afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum, alwaar hij voor medische behandeling is opgenomen. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat hij de veroorzaker van de aanrijding is.

Aangezien de bromfietser de leeftijd voor het besturen van een bromfiets nog niet heeft bereikt is een dossier opgemaakt en opgestuurd naar het Surinaamse Openbaar Ministerie voor verdere afhandeling.

In Suriname moeten bromfietsbestuurder tenminste 16 jaar oud zijn.


4 REACTIES

 1. ERG????? helemaal niet goed voor hem een heel wijze les voor hem heb geen genade met de persoon in kwestie ba soekoe ba finie
  gemodereerd

 2. @ Boeboe bit sjorie

  Ik begrijp je wel, maar die jongen is 15 jaar, je kan niet de hele dag op die pleuris jong letten. Ik hoop dat zijn ogen nu open zijn geworden, sommige mensen moeten eerst voelen dan geloven.
  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 3. Ouders kunnen niets doen ze hebben geen vat op hun kinderen. Worden ze aangesproken, lopen ze weg of springen boos op de bromfiets en doei tot dat er iets gebeurd. Ze sturen hun kids om zelf snel iets te kopen op de brom of ander vervoer middel. Denken niet na. Berouw komt toch altijd na de zonde.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.