maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn Suriname woonachtig 13-jarig Guyanees meisje vermist

In Suriname woonachtig 13-jarig Guyanees meisje vermist

-

Does Travel - naar Suriname

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van het korps Politie Suriname verzoekt de opsporing van de vermiste Dhanita Devi Rajnarine. Het 13-jarige in Guyana geboren meisje, dat in Suriname woont, is vanaf 10 februari vermist.

Dhanita is in de middag van maandag 10 februari 2020, met onbekende bestemming van huis vertrokken. Ze was gekleed in een jurk waarvan de bovenzijde groen is en de onderzijde zwart en bruine slippers. Sedert dien is zij niet huiswaarts gekeerd meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze jeugdige vermiste wordt verzocht om kontakt te maken met de Afdeling Jeugdzaken op het telefoonnummer 404689; de Command Centre (voorheen Centrale Meldkamer) op 115 of de dichtst bijzijnde politiepost.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Eind jaren 50 deed zich een heel erge schending van het kinderrecht zich voor. Vermissing, ontvoering, moord(S) en de klopjacht op de verdachte(C). ik zal U de gruwelijke detail besparen maar wie zich geroepen voelt mag zijn/haar gang gaan.
  Nickerie was in rep en roer. Door dit voorval keerde een Dochter van Nickerie uit de stad terug naar haar geboorte district.
  Een hele kundige Politievrouw Wilma Dikmoet. De eerste die zich kinder Politie Agente mocht noemen in het rijstdistrict.
  Vorige week was er al sprake van de vermissing van een jong meisje en nu dit weer!
  Ik hoop dat beide meisjes weer terug gevonden worden en wens de familie/opvoeders en hun scholen veel sterkte.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES