vrijdag, mei 31, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBuschauffeur die over fietspad reed aangehouden en vastgezet

Buschauffeur die over fietspad reed aangehouden en vastgezet

-

Does Travel - naar Suriname

Leden van de afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) in Suriname, hebben de 37-jarige buschauffeur J. Nunes aangehouden en in hechtenis genomen. Dat meldt de Surinaamse politie vandaag.

Tijdens een verkeerscontrole aan de Indira Gandhiweg werd de buschauffeur staande gehouden, terwijl hij met zijn bus op het fietspad reed. Het komt op die weg vaker voor dat buschauffeurs het langzaam rijdend verkeer illegaal links inhalen, zoals op de foto te zien is.

De man was eerder door de rechter veroordeeld tot het betalen van 2.625 Surinaamse dollar subsidiair 13 weken en 1 dag hechtenis voor verschillende verkeersovertredingen.

Daar hij de opgelegde boetes niet kon voldoen, is hij conform het vonnis van de rechter in hechtenis genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. De boetes zouden hoger moeten zijn en de vervangende gevangenisstraffen veel hoger of zelfs de bus enkele dagen in beslag nemen. Ze leren het toch niet want dagelijks kun je ze zien rijden op het fietspad. Ja zelfs personenauto’s en ook met een behoorlijke snelheid.


  Maak melding
 2. Niet om wat hoor maar kijk wie er achter het stuur zit.
  Dit zijn de normale gang van zaken wat de PLchauffeurs betreft.
  Rijk worden ze niet van hun ellendig rijgedrag onverschillige ellendelingen.


  Maak melding
 3. Sommigen hebben een rijbewijs: maar ze weten niet wat dat inhoud, laat staan verkeersregels ! deze soort idioten horen niet op de weg,maar in een gesticht.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Wouw en dat allemaal in 1 dag?
  Dus tegenwoordig geldt er snelrecht voor elke buschauffeur in Suriname of is dit altijd al zo geweest?
  De chauffeur had ook totaal geen familie, vrienden of kennissen die hem konden helpen het bedrag te voldoen zodat hij niet in hechtenis hoefde? Hij kan nu helemaal zijn werk niet meer doen, ookal deed hij het misschien niet zo goed. Helaas, 1 chauffeur minder op (waarschijnlijk) traject PL buslijn.. 🤷🏼‍♂️


  Maak melding
 5. Gewoon betalen anders komen ze er makkelijk van af. Een paar dagen gevangenis doet ze helemaal niets. Er bestaat ook een termijnregeling. Zo moeilijk is het niet. Waarom makkelijk maken. Volgende keer doet hij het weer met een lach.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES