Vrouw in been geschoten na roofpoging door gemaskerde mannen

18
Politie auto in Suriname

Twee gemaskerde mannen hebben zaterdagochtend geprobeerd een echtpaar te beroven aan de Goede Verwachtingweg in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de vrouw daarbij in haar been werd geschoten.

De man en vrouw waren ter hoogte van het zandgedeelte van voornoemde weg voor een ritueel bij het Saramacca kanaal. Bij terugkeer naar hun voertuig merkten zij twee mannen op, die naar hen toe renden.

De man vermoedde dat het rovers betrof en haastte zich met zijn partner naar hun voertuig, met de bedoeling snel weg te rijden. Hij trok met hoge snelheid op terwijl de vrouw haar portier nog niet dicht had gedaan. Op dat moment vielen er twee schoten.

Even later bleek dat de vrouw in haar linkerbeen was geraakt. Het ging daarbij om een lichte verwonding vermoedelijk veroorzaakt door een schot hagel. De man meldde het geval bij de Surinaamse politie die de zaak in onderzoek heeft.


18 REACTIES

 1. Nog 5 onder deze,ndp Venetian en sardjoe had een mooie Suriname achter gelaten nee het jeukte de surinaamers om liefst in ellende te leven,dong kaw
  gemodereerd

 2. Ze werden aangevallen na het doen van een ritueel. Wat voor ritueel was dat dan dat ze direct direct so bad luck kregen…
  gemodereerd

 3. Maripa ko, 16 februari 2020 at 04:09
  Nog 5 onder deze,ndp Venetian en sardjoe had een mooie Suriname achter gelaten nee het jeukte de surinaamers om liefst in ellende te leven,dong kaw

  Tsja dan is het de plicht van het volk om in opstand te komen.
  gemodereerd

 4. De cijfers wat criminaliteit betreft zullen nooit meer dalen zolang de ndp paarse rioolratten aan de macht zijn.Onze gemeenschapsgelden zijn weg geroofd.
  Ze blijven stelen, liegen, roven en de zwakke zieltjes manipuleren. Wat een volk. Misiekeba neem je achterban weer mee het bos in. Wat een zieke geesten lopen rond in onze samenleving.

  Sarie Torie


  Maak melding

 5. Een rioolrat is echt een smerige beest. Als tiener schoot ik op die vieze beesten die roofden en met elkaar vochten. Na het stelen renden ze gelijk de riool in. Hun leven bestond letterlijk uit : Stelen, Vechten met elkaar en leven in smerigheid.
  gemodereerd

 6. Twee vreemgangers waarschijnlijk die zijn gesnapt.
  De partner thuis heeft nu het bewijs om te scheiding.
  De Goden waren hen niet goed gezind de duivel was sterk aanwezig.


  Maak melding

 7. @ HongKongFree
  Is het ritueel dat ze uitvoerden van belang? Misschien waren ze wel aan het sexen geweest. Misschien strooiden ze de as van een overledene uit.
  Maakt niet uit
  Of is je reactie humoristisch bedoeld. In dat geval is het, ondanks de verwonding en de schrik, best grappig


  Maak melding

 8. Ik begrijp die Hong Kong Free volkomen. Als je een van nodoe gaat doen doe je dit omdat je het nodig hebt.
  Meestal dient dit om jouw geluk en lichaam en geest op te peppen. Je verwacht dus niet dat je juist ongeluk over je heen roept en overvallen zal worden.
  En als je een auto hebt doe je het niet in de bosjes behalve als je van de muskieten en mampira aanvallen houdt.
  gemodereerd

 9. In een ergere geval zouden die beesten de man vermoorden en die vrouw verkrachten. Dit is door de goden voorkomen. God is hun wel goes gezind.

  De beesten zullen hun straf niet ontlopen. Ze leven als ratten en zullen precies zo pinaren en sterven.


  Maak melding

 10. Het is een raar verhaal. Het rammelt aan bepaalde kanten. Zouden het geen bekenden zijn geweest van die meneer? Ze dachten c.q wisten hoogstwaarschijnlijk dat er geld te halen is. Anders gaat toch geen mens zomaar schieten, wel? šŸ¤”


  Maak melding

 11. Ik wist niet dat er zoveel psychologen in Suriname wonen. Iedereen heeft wel een verklaring waarom op de vrouw geschoten is. Niemand echter weet wie de daders zijn.
  gemodereerd

 12. Het antwoord op gewapende bendes is scherp schietende politie agenten.Gewapend met een zwaar kaliber pistool kan hij of zij kort werk maken met deze rovers..o


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.