zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw met vervallen Antiliaans rijbewijs rijdt vader en zoontje (7) op brom...

Vrouw met vervallen Antiliaans rijbewijs rijdt vader en zoontje (7) op brom aan

-

Does Travel - naar Suriname

Een 45-jarige autobestuurster in Suriname heeft afgelopen maandag de 46-jarige bromfietser Elias S. en zijn 7-jarige zoon Y.S. aangereden. De vrouw, die zowel een vervallen Antiliaans rijbewijs als een vervallen rijtoestemmingsbewijs heeft, verleende geen voorrang aan de bromfietser en zijn duorijder meldt het Korps Politie Suriname.

De veroorzaker Jennechien D. reed in een personenauto te Weg naar Kraka, op de middenstrook van de weg reed en verleende geen voorrang aan de bromfiets. De duorijder die het gevaar zag aankomen, sprong van het rijtuig af en liep tijdens zijn sprong lichte letsels op. De vader werd aangereden en liep een fractuur op in het gelaat en aan zijn schouder.

Zowel de gewonde vader als zoon werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Beiden zijn na medische behandeling heengezonden. De vader is voor verdere medische behandeling verwezen naar de K.N.O. arts en de orthopeed. Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

De politie van Zanderij deed na de melding van de aanrijding de plek aan voor onderzoek. Zowel het Antiliaans rijbewijs als een vervallen rijtoestemmingsbewijs waren reeds drie jaar vervallen. Op grond hiervan is de veroorzaker van de aanrijding na afstemming met het Openbaar Ministerie door de Verkeersunit van regio Midden in verzekering gesteld.

Het dossier ter zake is voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Surinaamse Openbaar Ministerie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Schade die bij deze aanrijding voortvloeit,moet deze mw: lekker betalen, en tevens nooit meer achter het laten zitten!

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd
 2. Don Kaw, je doet je naam eer aan. Lees goed wat er staat. Ze was in het bezit van een vervallen Antilliaans rijbewijs. Het kan dus ook een Surinaamse zijn die op de Antillen woonachtig is of was.


  gemodereerd
 3. Françoi jij bent ook een don kaw het kan ook een Japanse zijn met een antilaans rijbewijs.


  gemodereerd
 4. Franco, hahaha. Je hebt gelijk. Daar ontbreekt het vaak aan. Mensen staan in de startblokken om zich te laten horen, maar goed lezen, ho maar. Vandaar zoveel domme opmerkingen. Ik ben blij dat wij niet weer twee levens op de lijst moeten noteren. Sterkte mensen met het herstel en Justitie doe uw werk.


  Maak melding
 5. Don Kaw 10 februari 2020 at 21:01
  Waarom moet erbij dat ze Antilliaan is, aldus onze mongool Frant, de racist

  Niet om het even hoor maar in Suriname wonen de grootste racisten en dus zou Frant geen uitzondering zijn. Maar ik lees in het artikel nergens dat de dame van Antilliaanse afkomst is. Ik lees wel dat zij in het bezit van een Antiliaans rijbewijs is. Maakt deze mededeling dat Frant een racist is ? Mi sari you. Hoeveel Surinamers zijn niet in het bezit van een Nederlands rijbewijs ? Maakt dat de Surinamer tot Nederlander en racistisch ?

  Ongeacht wat haar afkomst is, deze dame verdient een zware straf. Zij is na het ongeval doorgereden en heeft bewust ervoor gekozen om hulpbehoevenden in de steek te laten.


  gemodereerd
 6. Kom je in Sur. met internationaal rijbewijs dan mag je het volle jaar in Sur mee rijden.Zo een rijbewijs is een jaar geldig.
  Kom je met een buitenlands rijbewijs in Sur.dan mag je er twee[2]weken mee rijden.Wil je verder door rijden in Sur.dan moet je in de twee weken dat je mag rijden een toestemmings bewijs halen bij dienst rijbewijzen dat je gedurende je vakantie wil blijven rijden.Zo een bewijs heeft een begin en een eind datum.


  Maak melding
 7. @ Jacobus

  Vanuit NL is het Internationaal rijbewijs bij de ANWB te verkrijgen, uiteraard tegen betaling !

  Jacko


  gemodereerd
 8. Haha de Antillianen gaan de berg op en af en krijgen hun rijbewijs. Ze zijn echt een gevaar op de weg. niet allemaal over een kam scheren maar that is the point.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES