Echtpaar Jhagroe-Nannan 50 jaar getrouwd

7
Echtpaar Jhagroe-Nannan 50 jaar getrouwd

Het echtpaar Jhagroe-Nannan is afgelopen vrijdag 50 jaar getrouwd. Het gouden echtpaar heeft bezoek ontvangen van het commissariaat Wanica Zuid-Oost, in deze de adjunct districtssecretatis Astrid Wengo, die districtscommissaris Audrey Hankers vertegenwoordigde. Wengo heeft de gebruikelijke enveloppe en een bloemstuk overhandigd namens de president en first-lady van Suriname aan het jubilerend echtpaar.

Jhagroe, Tjanderbhan zag het levenslicht op 20 juli 1950 in het district Suriname. Bijkans 25 jaren heeft hij gewerkt als operator op de blom machine en daarna als chauffeur bij N.V de Molen. Voetballen, dammen en hengelen waren zijn sportactiviteiten. Heden ten dage doet hij aan kleinlandbouw voor eigen gebruik.

Nannan, Tjanderwatia zag het levenslicht op 20 januari 1953 in het district Commewijne. Zij had de zorg van het gezin. Het huwelijk van het echtpaar werd gearrangeerd door wederzijdse ouders en op 7 februari 1970 traden zij in het huwelijk. Gezegend zijn zij met 4 klinderen ( 3 zonen en 1 dochter ) met daarnaast ook 5 kleinkinderen en 2 achter kleinkinderen. Temidden van hun kinderen families en vrienden herdacht het echtpaar deze bijzondere dag.

7 REACTIES

 1. Gefeliciteerd mevrouw en meneer. Wat een mijlpaal. De jonge generatie zal dit nooit halen. In goede en slechte tijden beloven, maar zodra slechte tijden zich aankondigen geven ze op. Of na een jaar huwelijk zijn ze uit elkaar gegroeid. Hoe dan.


  Maak melding

 2. Als dit paar de mentaliteit had van de jongere generatie waren ze op hun 18e of 21e jaar gescheiden. Dan hadden ze hun 50e jubileum niet kunnen vieren. Uithoudingsvermogen en respect voor het huwelijk hebben ze.


  Maak melding

 3. Gefeliciteerd. Mooi hoor.
  Jullie zien er ook nog goed uit.
  Dank God dat jullie geen Vidjay als zoon hebben
  Nog vele gezonde jaren en mogen jullie gelukkig blijven


  Maak melding

 4. Van harte gefeliciteerd, al 50 jaar lief en leed gedeeld,het is geweldig. Ook al wordt je
  niet op jonge leeftijd uitgehuwelijkt. Met liefde, respect, naar elkaar goed luisteren en samen de opstakels die je tegen komt, elimineert, bereik je zeker 50 jaar samen de rust en vrede.


  Maak melding

 5. Geweldige mijlpaal en van harte gefeliciteerd met het jubileum. Het komt inderdaad niet vaak voor dat mensen 50 jaar getrouwd zijn. Ik lees enkele reacties waarin geschreven wordt dat de huidige generatie na 1 of twee jaren uit elkaar gaan. Dit klopt als een bus. De reden daarvoor is dat er nu veel verleidingen zijn o.a. internet, mobiel / Cell en tv met porno films. Vroeger moest er gewerkt worden en moest er brood op de plank komen. Nu weet men in zijn levensonderhoud door roof en drugshandel te voorzien en heeft het leven voor hen weinig waarde.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.