zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobiliste rijdt voetganger van achter aan; rijbewijs ingevorderd

Automobiliste rijdt voetganger van achter aan; rijbewijs ingevorderd

-

Does Travel & Cadushi Tours

De afdeling Verkeersunit regio Midden van de Surinaamse politie heeft het rijbewijs van de 26-jarige autobestuurster Fariel S. ingevorderd. Deze mevrouw reed op 27 januari over de Helena Christinaweg en reed op een bepaald moment de 61-jarige voetganger M.P., die in dezelfde rijrichting liep, van achteren aan.

Onderzoek wees uit dat de autobestuurster op een bepaald moment wilde inhalen, maar uitweek naar links toen zij opmerkte dat het verkeer het niet toeliet. De voetganger werd daarbij aangereden en heeft een rechterarm fractuur opgelopen.

Het slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is zij heengezonden, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Het rijbewijs van Fariel, die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is ingevorderd. Na te zijn voorgeleid bij de hulpofficier van Justitie is zij na te zijn gehoord heengezonden. Het dossier ter zake is voor verdere afdoening opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
 1. Zeker haar rijbewijs liggend gekregen, want ze kan geen auto besturen volgens de regel.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Hopelijk neemt deze mevrouw de verantwoording om alle gemaakte kosten van het slachtoffer te vergoeden. Zij is volgens de rapportage de schuldige.


  gemodereerd
 3. Een auto bestuur je zittend en niet liggend . Bigi Sma, heel goed opgemerkt.
  De bestuurster heeft, grove fouten gemaakt, misschien ook wel te voorzichtig gewenst en de andere info op de weg niet opgenomen.

  Wees voorzichtig en let op elkaar, gun de andere weggebruikers ook de ruimte
  Misschien heb ik voorrang, volgens de regels en ook ik maak fouten en ook in het verkeer.
  U , zeker NIET?


  Maak melding
 4. Beste mensen,
  Dit kan iedereen gebeuren. Een moment van onoplettendheid kan de meest ervaren bestuurder in zo’n situatie brengen. Het grootste probleem is het ontbreken van trottoirs in Suriname. Misschien goed als iedereen zich daarvoor hard gaat maken, in plaats van aan de zijlijn allerlei onzinnige uitspraken te doen. De verkiezingen komen eraan. Sla je slag zou ik maar zeggen. Ik hoop dat het slachtoffer gauw herstelt en geen blijvende schade heeft opgelopen.


  Maak melding
 5. Ai baja
  Joe dong no go
  Onoplettendheid bij het inhalen
  Weet je wat dit is boi?
  En dan kom jij met
  Een lo ka het kan ons allemaal overkomen.
  In jou famili ja


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES