Auto knalt tegen mast en eindigt op z’n kop

4
Auto knalt tegen mast en eindigt op z'n kop

Bij een verkeersongeval afgelopen donderdag vroeg in de ochtend, is de bestuurder van deze personenwagen tegen een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) geknald. De desbetreffende mast brak door de botsing en het voertuig kwam op z’n kop in de berm terecht.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om een eenzijdig ongeval waarvan de oorzaak nog onbekend is. Het ongeluk zou rond 07.00u zijn gebeurt aan de Tawajari Polderweg, in de bocht van het militair project.

De bestuurder van het voertuig raakte lichtgewond bij het ongeval. De auto alsmede de EBS stroompaal raakten behoorlijk beschadigd.

4 REACTIES

  1. Wellicht speelde alcoholisme hier een grote rol, net als de meeste andere aanrijdingen.

    Alcoholisme komt vaak voor bij burgers in de lagere klassen en is een kenmerk van wanbeleid. Controle op alcohol en sigaretten verkoop is er niet. Hulpverlening voor verslaafden is er niet. Voorlichting? De instanties bestaan wel, en 99% van de ambtenaren hebben geen verstand van zaken, doet geen moer en verschijnt ook niet. Soso lee en foefoeroe.


    Maak melding

  2. Ah ja, met een paal kan je veel dingen doen, wie verzint iets anders? Misschien, paalzitten voor tegen een donatie voor de regeringspartijen, die blijkt geld nodig te hebben!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.