VIDEO: nabestaanden doodgeschoten 16-jarige stoppen met kist bij huis dader

35
VIDEO: nabestaanden doodgeschoten 16-jarige stoppen met kist bij huis dader

Vrijdag vond in Suriname de begrafenis plaats van de 16-jarige Dion Beeldstroo. Hij kwam om het leven nadat hij door de 18-jarige Vidjai J. was doodgeschoten in een spraakmakende zaak. De nabestaanden besloten vrijdag voor de begrafenis nog even met de kist naar het huis van de dader te gaan.

Een grote menigte die de begrafenisstoet vormde, verzamelde zich voor het huis van de dader. De kist werd voor de poort, buiten het erf neergezet. Daar werd nog gedanst zoals op onderstaande beelden te zien is.

Op een gegeven moment doet een van de nabestaanden ook de poort open en lijkt het alsof de kist op het erf gebracht zal worden. Dit zorgde voor grote hilariteit onder de aanwezigen, maar de mannen gingen niet verder het erf op. Na enkele minuten ging de stoet verder.

Bekijk de beelden ook hier:

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/490808385200644/


35 REACTIES

 1. Alsof het van een kant kwam beide waren even schuldig,en het ging om geld,vidjai is en blijf een viezerik hoe kwam je op it idee om je eigen familie te laten overvallen door ee 3e
  Domkop
  gemodereerd

 2. Heel dom vind ik dit dede no habi magti anders zou Vidjai niet eens de kans krijgen nu in leven te blijven ik als ouder zou neutraal reageren omdat sang ju go lul fu go roof en als t goed was afgelopen dan was hij met zn groot som geld naar huis gegaan en zn familie getrakteerd RIP en je doet t met niemand meer stomkop.
  gemodereerd

 3. Als vidjai hem niet had geschoten dan zou hy een dagje zeker door de politie geschoten worden.dit is leven van rovers.nog 1rover temin.
  gemodereerd

 4. Wat een on-smakeloze vertoning. Noemen deze mensen zich volwassen? De dader zit opgesloten op Boma, wat heeft zijn familie met deze vertoning te maken? Het lijkt wel een groot feest hier op straat.Ook voor de doden heeft men geen respect.
  De ouders van de dader waren niet op de hoogte van de smerige streken van hun eigen zoon.De ouders vinden het heel erg dat hun kind een ander kind heeft vermoord en schamen zich diep wat zich heeft voorgedaan. Hoop dat deze actie eenmalig is. Er loopt geen enkele deelnemer in deze stoet om de familie te waarschuwen dit niet te doen. Zelfs de oerdomme dragers doen mee aan dit tafereel. Erg jammer.

  Sarie Torie

  R.I.P. jongeman moge je ziel de eeuwige rust vinden.
  Fam sterkte met dit ondraaglijk verlies.
  gemodereerd

 5. Deze mensen zijn gewoon belachelijk ik zou me schamen gewoon .jullie zoon was ook een rover en dan dit .ik zou mensen niet kunnen aankijken erg met jullie lijkt alsof hij niets heeft gedaan .hebzucht pot ing drape rommels .
  gemodereerd

 6. Ouders van die kloot vidjai hebben geen schuld.ze waren zelf slachtoffer.maaaaar die ouders en familie leden van dion zyn stommer dn dommer dan de domste ezel ter wereld,dion is als rover overleden hy is en was een rover.door dansen met zyn lijk voor het huisvan vidjai,wat heeft familie beeldstroo en aanhangende ezels bereikt.is dion uit het kist gestapt?????dion is als een rover een gevaar voor de gemeenschap en en boef overleden.no sorow voor zulke mensen.
  gemodereerd

 7. Wat een ongelooflijke smeerlapperij en ophitserij. Duidelijk is te zien dat dit schorem , muv de dragers want die doen wat hen opgedragen wordt, geen respect voor de overledene heeft. En over de dader een vloek afroepen door de hebi op het erf van zijn ouders te gooien is lachwekkend om te zien. Wat zijn deze mensen in hun ontwikkeling stil blijven staan. Trouwens ouders van de overledene … is het niet hypocriet om alleen de dader als schuldige te zien? Ook de ouders van de dader zijn slachtoffers maar jullie zijn te wraakzuchtig om dit te beseffen. Wat nu als de beroving gelukt was ? Dan had de overledene nu een zak met duiten en dan had u als ouders niet aan zoonlief gevraagd hoe hij aan zo verl geld kwam.
  gemodereerd

 8. Echt walgelijk zo een vertoning.
  Is dit een nieuwe manier van intimideren ofzo.
  Jammer dat Dion niet herrees uit de dood en achter al deze dansende mensen aanzat, ik wil zien of ze nog zouden lachen.
  Hoe pijnlijk moet het zijn voor de familie van de dader, bijna vermoord en nu dit.
  gemodereerd

 9. Dit hebben ze heel goed gedaan
  Dede no abi machti daarom
  Deze moordenaar en aanzetter van deze hele ellende heeft nog macht, wel laat hij dit maar dragen samen met zijn familie
  Het slachtoffer is ook daar vermoord en aan de overkant gedumpt als vuil
  Wel hoe erg en slecht die overledene ook mocht zijn geweest, dit is onmenselijk en wreed wat ze met ook een mensenkind hebben gedaan
  Didibri abi machti en dat is die dader vidjai
  Hij is de oorzaak en het gevolg van deze hele lugubere zaak
  Wel laat hij dit ook dragen samen met zijn familie
  Die familie van het slachtoffer had alle recht om dat daar te doen, daar is hun kind vermoord en gedumpt
  Iedereen oordeeld het slachtoffer want hij was dit en dat en rover, vidjai zijn duivelse macht had ieder goed mensenkind hierin kunnen meeslepen
  Hij kende dit slachtoffer zijn zwakte en vroeg het aan hem, helaas en klopt het was zijn eigen risico
  Na die mislukte roof had vidjai ook nog de keus om naar de politie te gaan of om zijn familie alles op te biechten maar nee
  Deze moordenaar voelde zich gechanteerd en nam het hef in eigen handen
  Dede no do ding notie maar hun eigen slechte geweten zal aan ze knagen
  Dion is gaan rusten en is verlost🙏🏻
  Sterkte aan zijn nabestaanden
  Dit vind ik een goede en oprechte actie van ze👍
  gemodereerd

 10. Ik snap de RIP niet deze monster in de dop is door zijn maten omgelegd. Reinigg het geheel en laat hem vredig heengaan maar nee zelfs in de dood wordt zijn nagedachtenis misbruikt en verstoord. Ingetogenheid bij deze beri zou beter op zn plek zijn en die jongen zijn nagedachtenis niet tot een facebook event maken die tot in lengte van ddagen mensen de haren te berge zal doen rijzen.
  Was Dion een lekkertje? 16 Jaren? Na Gado grijp in foos a trong wang morro igi abani en na a sem Gado sa strafu ingg Abani mati ssang kiri ing
  Heer behoed mij voor mijn vrienden. Over mijn vijanden zal ik zelf waken.
  Dies na bemoei na ini ptjieng nengre trobi maa fa a no fa deng beng deh stamang.
  gemodereerd

 11. Waar blijft de beschaving van ons volk? Dit is zeer provocerend omdat je niet zo met een dode in een kist gaat lachen en tieren, terwijl men donders goed weet dat er ook groot verdriet is bij de familie van Vidjay. De politie had dit moeten verbieden. In een interview heeft Vidjay verklaard dat hij van zijn vader weinig vrijheid had om met vrienden op stap te gaan. De vader wist waarschijnlijk dat de vrienden Vidjay foute vrienden waren en probeerde hem ervan te weerhouden om met hun om te gaan. Elke vader of moeder probeert zijn kind te beschermen om op het foute pad terecht te komen. Als Dion Beeldstroo gelijk de politie had geinformeerd over het voorstel van Vidjay om zijn vader te beroven was hij in leven en had dit anders kunnen verlopen.
  gemodereerd

 12. Stukje van onze rijke cultuur hier. Maar al met al weinig respect voor de overledene. Slaat echt nergens op om bij de woning van de dader feest te gaan vieren. Flesje Palm mis ik in dat filmpje.
  gemodereerd

 13. De wereld op z’n kop!
  De vader behoedde hem voor foute vrienden maar uiteindelijk blijkt hij veel fouter te zijn. Een plan smeden om je eigen familie te beroven en daarna koelbloedig een mens om te leggen is geen kattenpis. Dit zijn aspiraties voor een toekomst als maffia leider dus nu maar hopen dat hij de tweede kans die hij nog krijgt gaat benutten om nog iets van zijn leven te maken. Voor het slachtoffer is het helaas afgelopen.

  Feit is dat beide families door een hel gaan. Ze hebben te maken gehad met pubers die je soms niet meer onder controle hebt. Je kunt ze alleen maar sterke wensen en je oordeel voor jezelf houden.
  gemodereerd

 14. Lastig om een mening te vormen als je niet precies weet wat de beweegreden is om voor het huis van de moordenaar te stoppen en het een en ander te doen. De familie van Dion zou mogen uitleggen wat de bedoeling was. Daarna staat het vrij om zelf een mening te geven. Het komt wel provocerend over zo op het eerste gezicht. Desondanks, eerst alle feiten op een rijtje en van daaruit een mening geven of een oordeel vellen .
  gemodereerd

 15. Don dia’s
  Wanneer plan 1 van Vidjai en Dion was gelukt om eigen familie te beroven met alle eventuele (stel) bijkomende ongelukkige moordzaken, zou de familie van Dion dit dan voor hun eigen woning/ erf accepteren? (Met de kisten van de ouders/ broers/zusters?)

  Verlies is nooit gunstig, doet pijn maar deze 2 matties hebben hun lijdensweg gekozen en ja.. consequenties onderling.

  Beide families lijden hieronder omdat deze 2 matties brutale duivels zijn die tegen elkaar zijn gekeerd, Gado ne srebi!!!

  Sorry voor je verlies maar kom geen mooi weer spelen, alles wat men daar oproept draait weer terug waar het vandaan komt. Dan heb je pas de poppetjes aan het dansen. (Vervloeking!)

  Veel te vroeg heen gegaan omdat je een ‘lieverdje’ was als het verhaal hier achter klopt.

  R.i.P

  Moni,Moni,Moni, Moro Moni.
  Waar je eigen familie je had moeten ondersteunen, hebben ze gefaald en nu zoeken ze een schuldige. Alleen jij zelf D. Kan dit voor hun recht trekken, vecht en wees een bescherm engel i.p.v waar ze jou nu voor willen gebruiken.

  Open je ogen.
  Verlicht je pad!
  gemodereerd

 16. Beste Pakiratigri, de moordenaar zit elders. Als ik de bedenkers was van deze show zou ik daar gaan dansen met de kist.
  Beseft hoe pijnlijk het is voor de ouders die op de dodenlijst stonden van hun eigen zoon, dan ook nog mensen die je terrein willen betreden. Als de eigenaar dan een wapen had getrokken had je echt de poppen aan het dansen.
  gemodereerd

 17. Dat zogenaamde slachtoffer was zelf crimineel bezig vandaar dat hij nu dood is (afrekening). Men hoeft dus geen medelijden met hem te hebben want dit is een eigen schuld dikke bult geval.
  gemodereerd

 18. Vidjai / Dion.

  -Wat heb jij hierbij bereikt?
  -Wat hebben jouw ouders jou aangedaan dat jij dit nu op hun pad neerlegt?
  -Klopt jouw verhaal wel?
  -Weet je wat er nu voor je ouderlijk huis heeft afgespeeld?
  -Al ben je geestelijk niet 100%, als ik jou ouderlijk bloed was…. Zou je echt pas erachter komen wat lijden is.

  Persoonlijke mening:
  Ik als ouder, met zo een persoonlijke propoganda voor mijn erf had 1 grote pagara op mijn erf gegooid tijdens deze hele ceremonie ‘mik ala sani wai’!
  Breng je niegus niet hier!

  Als ouder voel je je verantwoordelijk voor je kind…. Wiens emotioneel, het betreft beide partijen.

  Wat heeft de belangrijkste getuige hierin ‘dit verhaal’ jullie bij te brengen!
  Voor spijt achteraf is het al te laat!

  Ja, Dion
  Als een afgeschoten hond hebben ze jou in een gotro gevonden. Waarom?
  Wat is jouw aandeel in dit verhaal?

  Breng duidelijkheid voor je nabestaanden want ze zijn emotioneel rouwende geschaad de weg kwijt en daardoor verergeren ze deze hele kinderlijke foefoermangs ‘familie vedette’ onbewust.

  Denk,
  weet wat je doet.
  Gado ne srebi, ala sani e drai!
  Laat de waarheid naar boven komen!


  Maak melding

 19. Als de man een wapen had genomen en op jullie had geschoten dan had hij jullie mooi beet.
  Denk je dat het voor deze vader leuk is om te weten dat jullie vervloekte zoon met zijn vervloekte zoon een complot hadden om deze man te vermoorden??
  Jouw zoon is een inbreker/huurmoordenaar/afperser.
  Ik zou die kloot in stilte begraven en me dood schamen dat ik hem niet heb opgevoed. Dit toont weer hoe zn opvoeding was.
  Als mensen dingen op zijn graf gaat zetten zullen jullie je bek pieren.jullie zoon en die man zn zoon waren criminelen
  gemodereerd

 20. Beide zijn gefaald in hun opvoeding. Als je op jonge leeftijd niet hebt geleerd dat een potlood stelen van je mede scholier fout is dan volgen de ongelukken.


  Maak melding

 21. Ik kan het niet geloven dat deze kleine Vidaj zijn moeder vorig jaar na de mislukte roof toch heeft vermoord. Deze jongen moet voor de rest van zijn leven in PCS. Toen de moord op zijn ouders niet lukte heeft hij de vrouw vloeibare rattengif gegeven.
  Waar hebben de ouders dit van hun zoon te danken.
  Dit is triest.
  Pas in Saramacca heeft kleinzoon grootouders hun nek gesneden en nu deze kloot.


  Maak melding

 22. @Wendy.. klopt. Deze moordenaar moet levenslang opgesloten worden. Maar what about the massa killer? 100x Levenslang is nieteens genoeg voor hem! Eens?


  Maak melding

 23. Dit is je reinste provocatie om voor de deur van de dader te gaan dansen. Al zijn al die jongens geen lieverdjes mag je deze dingen niet doen daar er een vloek over jou kan neerdalen.
  Ik kan mij een soortgelijk geval herinneren.
  Mijn ex-vriendin trouwde en de trouwstoet stopte voor mijn deur luid toeterend. Ik heb toen iets gezegd niet wetende dat dit uit zou komen. Ik heb gezegd dat haar huwelijk geen lang leven zou hebben. 2 jaren later werd in alle stilte haar echtscheiding uitgesproken. dit keer bleef het stil voor mijn deur.


  Maak melding

 24. Ik heb gehoord van domme mensen, maar nu maak ik het echt zelf mee. Wat een achterlijke, misselijk makende, hemeltergende vertoning. De dragers doen ook mee? Nee ik heb niet goed gezien. Wat een stelletje onderontwikkelden bij elkaar. Breng die jongen rustig naar zijn graf. Dit leidt nergens heen.
  gemodereerd

 25. HINDOESTAANSE OUDERS is fout.heelveel prive problemen zijn er bij de hindoestanen.familiie probleem geld probleem,erfenis probleem ouders die gescheiden zijn .en ga zo door.GEDRAG is de oorzaak van dit soort problemen.WELKE STRAF ZOU DE OUDERS VAN DE DADER AAN HUN ZOON GEVEN.
  IK HEB OOK PRIVE PROBLEMEN , IK MEDITEREN ,IK PROBEER EEN OPLOSSING TE VINDEN MAAR HET IS MOEILIJK.


  Maak melding

 26. O my lord
  1e is vidjay die zn eigen familie laat vermoorden en dan ben je 16. Maar zo te zien had vidjai zelf de klus kunnen klaren want hij schiet in koele bloede een ander neer.
  Die ander had waarschijnlijk bigi ai voor geld. Want plan niet gelukt maar toch ga je meer geld zoeken en chanteren om meer geld.
  Sorry, maar Beide dommies hebben waarschijnlijk nu wat ze verdienen na hun daad.
  Ik hoop dat de losbandige jeugd van nu wakker worden en zien wat het resultaat is of kan zijn van hun stoerdoenerij. Een matti hebben is een maar als die matti je überhaupt vraagt om criminele activiteiten te doen. Ren. Ren hard weg en zoek hulp maar ga niet stoer doen want jo rest nul.zo iemand is dan ook echt niet je matti


  Maak melding

 27. De verneeeegerde Hindoestanen (heel veel in Suriname) zijn alle morele kompassen van hun voorouders kwijt. Ze gedragen zich als de bos apen, gaan met hen om, vormen allianties met hen, brothers in crime en leveren hun zusjes en dochters aan hen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.