Man op heterdaad betrapt tijdens inbraak in kerkgebouw

18
Politie Suriname

Bewoners van een kerkgebouw aan de Keizerstraat hebben afgelopen dinsdag een man op heterdaad betrapt tijdens een inbraak in het kerkgebouw. Hij werd aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Keizerstraat, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Volgens verklaring van een der bewoners had hij na de dienst de kerk goed afgesloten, waarna zij naar bed gingen. Omstreeks 05.30 uur in de ochtend schrok hij wakker door een vreemd geluid dat hij in zijn slaapkamer hoorde. Hij keek en kwam toen oog in oog te staan met een manspersoon.

Hij sloeg gelijk alarm en kreeg hulp van zijn inwonende collega’s. Het gelukte hen om de inbreken te overmeesteren en aan te houden. De verdachte had reeds een aantal goederen buiten het gebouw klaargezet om mee te nemen.

Volgens het Korps Politie Suriname gaat het om de 47-jarige Stefano D. alias ‘Rediman’. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd voorgeleid bij de hulp officier van justitie.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de inbreker in verzekering gesteld.

18 REACTIES

 1. Natuurlijk in Gado oso is iedereen welkom, vooral alle abanies en andere zondaren, maar wel graag langs komen als Gods woord wordt verteld en neem de zegen mee als je weer vertrekt :). Maar sommige abanies ne spang, want de kans is groot dat ze een duistere god aanbidden.


  Maak melding

 2. God is groot
  Want komt nou in een abanies hoofd om by een kerk in te breken.
  Didibrie foer ing ede
  gemodereerd

 3. We zijn in dit land van God losgeslagen en er is geen geloof meer in god. Begrijpelijk met zo een seksmaniak als Steve Meyde de zogenaamd door God gezonden verkondiger van Gods woord en die de opdracht ga heen en vermenigvuldigt u letterlijk opvat.
  gemodereerd

 4. Het stelen en toe eigenen van andermans bezit is al een zonde, en deze klojo gaat nota bene in een kerk inbreken. Normen en waarden worden in Su gewoon vertrapt door sommige lieden, en dat is niet bepaald leuk voor de samenleving trieste zaak !!!!

  sari tori mang

  Jacko
  gemodereerd

 5. @ Sammy, precies, want het moet niet zo zijn dat de regering het niet makkelijk kan pakken als ze vinden het nodig te hebben.😉
  Net als die 100 miljoen, die door alle banken samen op verzoek van de regering bij de centralebank gestald is geworden. Waarmee deze big-spender regering er andere schulden mee ging betalen, en vervolgens de schuld bij de mensen parkeerde, door te beweren dat alles aan uien en aardappelen is opgegaan🙄. Of ze schatten hun eigen landgenoten voor heel achterlijk in of onze vice premier is zelfs te achterlijk dat hij deze nonsens zonder te knipperen kan verkondigen🤔


  Maak melding

 6. @ Daniel.

  Hoe minder je steelt, ( kruimel dief ) des te meer straf je krijgt. Mensen die tonnen zo niet miljoenen stelen krijgen weinig straf, soms worden ze helemaal niet gestraft, dat is nou de realiteit !

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 7. Een dag uit het leven van.. Suriname.. Vandaag is het zondag.. Dag van de getuigenis hoor ik op radio apintie.. Een pastoor is aan het woord ..,, Alle geloven kennen boze geesten.. die de mens van het rechte pad afbrengen,,,, .hoor ik … De een wordt dood in de goot gevonden.. Zijn vrienden kunnen hem niet meer gebruiken .Een inbraakpoging in een kerkgebouw.. Misschien waar de dader ooit gedoopt is.. De andere steelt het geld van zijn vertrouwelingen.. die aan de bank is toevertrouwd …….. Een minister van financiën, schoonzoon van de Surinaamse regering, die zich niks aantrekt van alle kritiek.. en pretendeert altijd uitlandig te zijn… Een paarse dief die op heterdaad betrapt wordt zegt dat hij het geld nodig heeft om uien en aardappelen te kopen.. Weer een andere bestelt in Rusland een helicopter… Dit om troepen het binnenland in te sturen…Moeilijk om nog gemotiveerde soldaten voor het binnenland te vinden hoor ik op radio apintie…. Dan komt een tegenligger op jouw weghelft… rijden… Hij claimed de hele weg.. . ER vallen slachtoffers… .


  Maak melding

 8. @Politiek neutraal. Maak je niet druk met anderen. Er zitten altijd loosers tussen.
  gemodereerd

 9. Kleptomanie, kruimeldieven, familie steelt van familie, vrouw steelt van man, vrouw steelt op het werk, vrouw steelt van terminale vader, vrouw steelt van de straat (bloemen langs de weg), vrouw steelt aangeboord van SLM en de dievegge van Leiding.
  Jong geleerd is oud gedaan.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.