zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDode bij aanrijding tussen twee bromfietsers in Suriname

Dode bij aanrijding tussen twee bromfietsers in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het verkeer in Suriname heeft weer een slachtoffer geëist. Bij een aanrijding tussen twee bromfietsers gisteravond laat in het district Para, is er een dode gevallen. Dat verneemt de redactie van Waterkant.Net van de politie.

De aanrijding heeft omstreeks 23.40u plaatsgevonden in het Inheems dorp Bigi Poika. Daarbij heeft één van de bestuurders het leven gelaten.

De politie van Zanderij kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. De overleden bromfietser is de vijfde verkeersdode voor dit jaar in Suriname.

De Verkeersunit van Regio Midden heeft de zaak in verder onderzoek. De Surinaamse politie heeft nog geen officiele informatie gegeven. Zo gauw die er is wordt het bericht bijgewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Er is een tv programma in Nederland Idioten op de weg genaamd, veel Surie´s kunnen hier makkelijk mee doen. Ik vraag me af hoe hard deze 2 idioten hebben gereden, bij een milde snelheid kan men wel gewond raken, maar niet dodelijk !

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd
 2. @ Janmohal

  Als de politie mensen moeten gaan controleren die zonder lichten rijden, dan moeten ze iedere avond op alle straten en hoeken staan. Rijden zonder licht s´avond is je eigen risico, mensen die hersens hebben doen dit niet, voor zijn/ haar veiligheid en die van de mede weggebruikers.

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd
 3. Ik vraag me af hoe hard ze reden om eendode te betreuren.
  Ook ik heb vaak door de savanne van Matta gereden met een stevige slok casirie achter de kiezen op. Na ettelijke keren met de bromfiets in het savannezand gevallen te zijn bereikte ik toch nog de hoofdweg om naar Paramaribo te rijden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES