donderdag, juni 13, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJaloerse man denkt dat z'n vriendin vreemd gaat en slaat door

Jaloerse man denkt dat z’n vriendin vreemd gaat en slaat door

-

Does Travel - naar Suriname

Een 49-jarige illegaal in Suriname wonende Braziliaan is op zondag 26 januari door de politie van het bureau Lelydorp aangehouden. Hij zou een taxichauffeur hebben mishandeld, omdat die volgens hem een relatie met zijn vriendin zou hebben. Zijn partner deed op diezelfde dag aangifte van mishandeling tegen hem meldt de Surinaamse politie.

Volgens verklaring van de vrouw heeft zij reeds vier jaren een liefdesrelatie met de man genaamd Fransisco M. Aangezien zij niet over vervoer beschikt, verplaatst zij zich met een vaste taxichauffeur. Verder gaf zij aan dat haar partner haar al ongeveer een maand ervan beticht een buiten relatie te onderhouden met haar taxichauffeur.

Op zondag 26 januari deed de taxichauffeur volgens afspraak met de vrouw, wederom het adres aan voor het afhalen van zijn klant. Bij het zien van de taxichauffeur werd haar partner Fransisco boos en kon zijn emotie niet onder drukken.

Hij sloeg tegen de rechter zijruit en regenkap van de auto, waardoor die stuk gingen. Vervolgens bracht hij de chauffeur vier slagen toe in het gelaat. De taxichauffeur heeft een diepe snijwond opgelopen aan zijn rechter slaap, waardoor er elf hechtingen zijn aangebracht aan zijn verwonding. Voor verdere medische behandeling is hij verwezen naar de kaakchirurg.

De verdachte werd in opdracht van de hulp officier van Justitie op zijn woonadres opgespoord, aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij werd na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld aldus het Korps Politie Suriname woensdag.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Hopelijk wordt deze smeerlap na het uit zitten van zijn straf en het betalen van de medische kosten, meteen het land uitgezet als ongewenste vreemdeling. Deze heet hoofd die zich niet kan beheersen is een gevaar in onze samenleving en zal zeker weer toeslaan. Eruit met dit soort gasten. Ook nog illegaal. Wat loopt er nog meer rond in ons land?


  Maak melding
 2. @ Boeboe,

  Wat loopt er nog meer rond in ons land, Haïtianen, Dominicanen, Venezulanen, en Cubanen, en zijn straks stemgerechtigd zo vlak voor de verkiezingen, om op die paarse criminele organisatie te stemmen, ze weten ook niet beter, zijn vaak ongeletterd en ongeschoold, en passen daardoor helemaal bij deze kliek, die weer op allerlei manieren aan de macht willen komen.


  Maak melding
 3. @ Boeboe bit sjorie

  Waarom zoveel moeite doen voor zo´n eikel ? Gewoon de kosten laten betalen indien nodig is, en daarna van Bosje brug laten springen ! Klaar is Kees, hij kan dan geen mens en dier meer mishandelen. En buitendien 1 crimineel minder in het land, want er zijn al zoveel in het land van allerlei pluimage !!!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 4. Jaloezie is niet nieuw, alleen de uiting ervan. Jammer, dat sommige mannen en vrouwen nogsteeds niet kunnen bedenken dat de ander geen eigendom is van iemand. Als het niet gaat praat het uit en ga uit elkaar. Waarom, moet het altijd gepaard gaan met zoveel menselijke leed?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES