Vriend steekt huurhuis in brand na ruzie met vriendin; 23 mensen dakloos

8
Man steekt woning in brand na ruzie met vrouw, meer dan 20 mensen dakloos

Na een woningbrand afgelopen nacht aan de Carthagoweg in Suriname, zijn meer dan 20 mensen dakloos geraakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de brand in een huurhuis ontstond nadat een vriend en vriendin ruzie met elkaar kregen.

De melding kwam op woensdag 29 januari omstreeks 00.15u bij het Surinaamse Command Center binnen. Op het zelfde moment meldde een man zich op het station. Hij verklaarde dat hij kort te voren een woning op het vermeld adres in brand zou hebben gestoken.

De politie die reeds ter plaatse was bevestigde de brand. De vrouw in kwestie verklaarde tegenover de wetsdienaren dat zij kort te voren ruzie had met haar vriend. Hij werd boos en stak de woning in brand. De woning en de inboedel werden daardoor vernietigd.

De redactie verneemt verder dat het pand verdeeld is en door drie gezinnen werd bewoond, bestaande uit in totaal 23 mensen. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De verdachte werd aangehouden en is in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld.

UPDATE: de politie heeft onze bericht op donderdag 30 januari bevestigd.

8 REACTIES

 1. Hoe is het mogelijk dat er zoveel mensen in deze woning leefden? Het zijn net een stelletje ratten in een ton. Huurhuis? Huisjesmelker? Hier moet dringend iets aan gedaan worden. Deze verhuurder is echt wreed. Misbruik maken van mensen die hulp behoevend zijn. Waar blijven de huurwoningen van de ndp? Levensgevaarlijke situaties.


  Maak melding

 2. Nu zijn 23 mensen dakloos. Hoe wonen zoveel mensen in 1 huis??
  Ze moeten hem 50 jaar geven.
  Ik snap helemaal waarom zn vriendin hem niet meer wilde.


  Maak melding

 3. Geen cent makken met een heel kolonie wonen ze in een huis en nog in de fik steken.
  Hoe gaat hij dit vergoeden aan de verhuurder F ūüí©idioot.
  Nooit a bai wang stong dus als no sabi waarde van een huis.


  Maak melding

 4. @ Suriname is love

  Fu san édé a mang mus fu bai stong, a mang habi 2 stong keba !!!!
  Laat hij de schade maar betalen, en aangezien hij dat niet kan dan moet hij, maar flink gaan brommen in de bajes.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.