VIDEO: Huisbewoner schiet op gewapende inbrekers

43
VIDEO: Huisbewoner schiet op gewapende inbrekers

Een groep rovers die afgelopen zaterdag een inbraak pleegden in een woonhuis in Suriname, heeft hun actie bijna met de dood moeten bekopen. Op onderstaand filmpje, gemaakt door een beveiligingscamera, is te zien hoe de huisbewoner op de inbrekers schiet vanachter een gesloten deur.

De redactie van Waterkant verneemt dat het zou gaan om de woning van de heer Gerard van den Bergh van de Doksenclub in Suriname. Van den Bergh zelf ontkent dat het geval iets met hem of zijn bedrijf te maken heeft. Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd zou het gaan om de eigenaar van een veebedrijf aan de Libanonweg.

De beelden van de beveiligingscamera werden vandaag gedeeld via social media. Op die beelden is te zien hoe vier gemaskerde rovers in het huis zijn en proberen om een deur open te breken. Ze trappen een paar keer hard in op de deur maar zonder resultaat. Plotseling wordt er vanachter de deur geschoten op de rovers.

De vier mannen weten niet hoe snel ze weg moeten komen. Een van hen springt naar beneden terwijl een ander op zijn beurt schoten lost op de deur en daarna de benen neemt.

In totaal zouden er meer dan 20 schoten gelost zijn.

https://www.facebook.com/smevandaag/videos/570260297164182/


43 REACTIES

 1. PRACHTIG!!! PRACHTIG!!! PRACHTIG!!!

  Alleen nog volgende keer raak tussen de ogen om hen geen pijn te laten lijden, maar als een snelle afronding en dan heb ik meer blijdschap.

  EN laten we niet erop los gaan op ras of op een ‘bepaalde’ bevolking etc.. Want we kunnen niet te vroeg oordelen.


  Maak melding

 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  VIDEO: Huisbewoner schiet op gewapende inbrekers.

  Jammer dat géén van deze CRIMINELE BEESTEN niet dodelijk zijn getroffen door de schoten vanuit de kamer van de eigenaar van deze woning.

  Ik hoop dat hun gezichten met wat techniek herkenbaar worden gemaakt en verder ook op diverse sociale media worden getoond.


  Maak melding

 3. Wat een gore lef zeg om iemands huis binnen te dringen.
  Ik hoop dat ze snel opgepakt worden en dat deze ondernemer ongestoord mag blijven ondernemen.


  Maak melding

 4. Goed gedaan meneer Gerard.
  Je hebt de boeven verjaagd zonder je schuldig te maken aan moord.Laat de politie zijn werk doen en het is de rechter die straf moet uitdelen.De boeven gaan zich 100x bedenken om jou weer te verassen met hu onaangenaam bezoek.


  Maak melding

 5. Aan de postuur te zien zijn het zeker 3 “locals” ondanks hun capuchon en handschoenen is dit duidelijk waar te nemen.
  Jammer dar ze niet zijn geraakt


  Maak melding

 6. Proficiat! Heel goed gedaan door de ondernemer. Ik pleit ervoor om elke ondernemer een wapenvergunning te vertrekken. Ze kunnen zich het beste zelf beveiligen. Als je op de politie moet wachten ben je al half dood.


  Maak melding

 7. Jammer, heel jammer dat men ze niet geraakt heeft. Deze inbrekers moeten met hun klauwen van andermans eigendom en leven afblijven. Deze inbrekers worden aangestuurd vanuit een bepaalde hoek om de regering in diskrediet te brengen. Vanuit deze hoek worden allerlei acties ondernomen om de regering zwaar in diskrediet te brengen. Ze sturen inbrekers op pad, schakelen Fitch in om een negatieve rating te fabriceren. Kortom in het kamp van de oppositie zijn ze heel gemeen bezig.


  Maak melding

 8. Een wapen legaal bezitten wil niet zeggen dat je het recht hebt om een ander morsdood neer te knallen!
  Er zijn consequenties aan verbonden die niet prettig kunnen zijn ook niet voor jou met je wapen vergunning en al!
  Waarom hebben de surinamers zoveel moeite om het te snappen?!


  Maak melding

 9. De kogels moesten de rovers aan hun kop gekregen hebben en vlak daar neer dood gevallen zijn…zonder enige moeite te doen wil je genieten met andersman geld…ons land ligt in rep en roer…zulke bevolkingen ontsieren ons land..nogmaals thumbs up meneer Gerard van den bergh👍👍👍👍💪💪💪💪


  Maak melding

 10. Hardhout deuren en rammen, dat helpt tegen inbrekers op ouderwetse manier wand die kan je niet even zagen om te breken kost veel tijd.veel mensen bouwen huizen en bezuinigingen op slot en grendel.


  Maak melding

 11. Maar het lijkt alsof er meer waren want ongeveer op sec 44 zie je in het schilderij op de beneden verdieping een schaduw weerkaatst die van rechts naar links gaat.
  De ene van die zweefduik moet gewond zijn geraakt anders een tip voor de heer des huizes: plaats daar een paar cactussen als Schoonmoederstroon bvb ter decoratie op de onderste etage zodat de volgende duiker prikkelend neerkomt.


  Maak melding

 12. Mijn bijdrage wordt toch niet geplaatst maar wel gelezen door de redactie, ik vind het jammer dat deze ondernemer niet raak heeft geschoten ! Hij moest eentje kreupel schieten, dan kan hij de andere daders alsnog aanwijzen. Deze soort gespuis zie ik liever in een body bag weggevoerd worden, maar ja: dat is weer eigen rechter spelen, en dat mag niet volgens de wet.

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 13. Blijf kijken naar dat filmpje, linkeroor 100% zeer zeker verwond en hij heeft in zijn reflex een vaas omgegooid. Vaas stuk, Spiderman mag het betalen als hij gepakt is en hij heeft natuurlijk wat gestolen geld thuis liggen.


  Maak melding

 14. Deze rioolratten hoorden zijn een grote last in onze gemeenschap. Het wordt hoogtijd om ze naar de geestenwereld te helpen.Criminaliteit in ons land is al 10 jaar gaande. Het is voor deze regering nog nooit zo erg geweest. Ze zullen doorgaan Voorgoed afknallen. Nergens ben je veilig ook niet achter je eigen tralies in huis.


  Maak melding

 15. Ik heb echt een hekel aan zulke gasten die andermans spullen willen eigenen, waarom willen zij niet gaan werken ? Om dat geen opvoeding hebben gehad. De eigennaar had ze alle 4 moeten dood schieten ze haden niets daar tezoeken.


  Maak melding

 16. Zouden deze lieven mannen het ooit leren om te gaan werken?
  Nóóit? dan zal kogels ze leren met hun poten van anderen hun spullen af te blijven.
  Ai baja is een last voor velen maar hoe bestrijd je dit kill it zal het weten.


  Maak melding

 17. Politie apparaat.. kijkt tegen een overmacht aan… Op veel locaties heb je al een vorm van buurtwacht.. Een groep van vier met vuurwapens… Overmacht .. Ah sang Gheers afghanistan.. Als reguliere soldaten zijn deze gasten niet te gebruiken…. Geen kameraadschap.. . Ze verraden je voor een pakje sigaretten..


  Maak melding

 18. @AORTA 30 januari 2020 At 02:38
  een van de rovers was ROBG IN PERSOON
  vandaar zijn reactie
  even zijn rechteroor controleren
  //////////////////////////////////////////////////////////////////
  JO KOE,..DOMME PANNENKOEK !


  Maak melding

 19. @.Sammy the Queen 30 januari 2020 At 00:14
  Die huiseigenaar moet op figuurschietles gaan bij Desi Bouterse kan hij een diploma krijgen voorde volgende slachtpartij
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Lul nou niet ONNOZELE IDIOOT, Als je coupplegers wil afzetten,if joe lassie a fittie,joh DEDE .


  Maak melding

 20. Wanneer is de CREMATIE ?,..Fucking jammer,volgende keer,nog heel FF wachten voor de goede timing,dan is t BINGO,..een paar idioten ,in èèn klap minder !


  Maak melding

 21. Ik mag mijn niveau niet verlagen door riooltaal te gebruiken, maar de eerste gedachte die in mij opkwam en ik met u wil delen is: kis ding mooi nanga ka. Volgens mij is die ene in zijn gezicht geraakt en door zijn vrienden dood achtergelaten aan de Zwampweg te Lelydorp. Ja risico van dit beroep.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.