Man overleden in kantoor Newmont Suriname te Paramaribo

10
Man overleden in kantoor Newmont Suriname

Hedenmiddag na 12.00u werd er melding gemaakt van een man die bewusteloos zou zijn geraakt in een kantoor van een bedrijf. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om het kantoor van Newmont Suriname aan de Van ’t Hogerhuysstraat, naast GoW2.

De Surinaamse politie ging ter plaatse en constateerde inderdaad dat dit het geval was. Zij schakelde meteen de ambulancedienst in, die ter plaatse ging. Bij aankomst werd echter geconstateerd dat de man reeds het leven gelaten had.

De redactie verneemt verder dat het zou gaan om een arbeider die zich samen met anderen had verzameld bij het bedrijf, om naar de mijnen te vertrekken.

Een arts werd ingeschakeld die dood van de man vaststelde waarna het lichaam werd afgevoerd door een uitvaartbedrijf, zoals op de foto is te zien.

UPDATE – De Surinaamse krant De Ware Tijd meldt dat het gaat om de 33-jarige Albert Wongsodrono, een arbeider van het bedrijf:

Bekijk ook:

10 REACTIES

 1. Ai boi mie kondre…

  Weet je hoeveel levens gered hadden worden kunnen worden als ze de procedures zouden aanpassen:
  Eerst de ambulance inschakelen.Die hebben medische kennis..
  En NIET de politie eerst zoals het nu steeds gebeurt.dan is het te laat want die zijn niet medisch geschoold als een arts of verpleegkundige.Wanneer zal er iemand opstaan en zeggen dat dit niet zo langer door kan en mag?


  Maak melding

 2. Kan inderdaad veranderd worden dat hulpdiensten ook direct naar de plek toe rijden. Want zo komt de hulpdienst in principe altijd te laat en kan zij andere hulpbehoevenden daardoor dan ook niet meer op tijd bereiken.

  Het resultaat is dan vele onnodige slachtoffers door te laat handelen…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.