vrijdag, april 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBusje ramt personenauto van achteren: twee vrouwen gewond geraakt

Busje ramt personenauto van achteren: twee vrouwen gewond geraakt

-

Does Travel - naar Suriname

Twee vrouwen zijn zondagavond rond 22.15u gewond geraakt bij een aanrijding aan de Verlengde Welgedacht C-weg tussen een busje en een personenauto.

Vernomen wordt dat beide voertuigen reden over de Verlengde Welgedacht C-weg richting Bomaweg. Het busje reed achter de personenauto. Door nog toe onbekende reden ramde de busjebestuurder plotseling zijn voorrijder van achteren.

Twee vrouwen die in de personenauto zaten raakten gewond. Zij klaagden van pijn over het lichaam. Het Surinaamse Command Center kreeg de melding en dirigeerde de politie ter plaatse voor onderzoek.

De slachtoffers zijn per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisdende Hulp in Suriname voor medische behandeling. De personenauto raakte behoorlijk beschadigd van achteren en is door een sleepdienst afgevoerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Deze dames zaten zeker in een klein speelgoed autootje en viel het de bus bestuurder achter hun niet op. Haast zeker of met zijn telefoon bezig. KPS rijbewijs van deze idioot invorderen. Hoop dat de dames spoedig herstellen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES