VIDEO: Hangzhou Art Troupe op bezoek bij districtscommissaris Nerkust

6
VIDEO: Hangzhou Art Troupe op bezoek bij districtscommissaris Nerkust

De Hangzhou Art Troupe heeft vandaag (zondag 26 januari) een bezoek gebracht aan districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo-Noordoost. De groep artiesten en acrobaten uit China zijn speciaal voor de grootste viering van het Chinees Nieuwjaar naar Suriname gekomen.

De Surinaamse burgervader heeft de artiesten op het districtscommissariaat welkom geheten en verteld over de diversiteit van Suriname en de ‘zuster-zuster relatie’ Paramaribo-Hangzhou.

Nerkust heeft ook zijn bewondering uitgesproken voor de sprankelende optredens van deze groep artiesten op het Onafhankelijkheidsplein gisteren in verband met Chinees Nieuwjaar.

Als aandenken hebben de artiesten elk een maraka als geschenk van de districtscommissaris ontvangen die zij zullen gebruiken bij de komende optredens. De groep heeft meteen na het in ontvangst nemen van hun geschenk een kort optreden gegeven. Hieronder het filmpje:

https://www.facebook.com/301995390235262/posts/885861101848685/

6 REACTIES

  1. Er kan maar beter gesproken worden over de kleinste Chinese Nieuwjaars viering in Suriname.
    In plaats van het te benoemen als groot. In China weten zijn precies hoe zij hun eigen Chinees Nieuwjaar vieren en niet zoals men hier dit denkt te realiseren. Eerlijk te vermelden is dat dit echt geen toeristen naar Suriname zal aantrekken. Laten de Chinezen hun Nieuwjaar feest in eigen land groots vieren zoals zij dit gewend zijn. In Suriname is dit nimmer haalbaar. Er werd heel groot gedacht door mensen die dit plan te realiseren, maar mislukt is. Toeristen worden geadviseerd beter naar China te gaan, om het Chinezen Nieuwjaar te vieren, dan in Suriname waar zij niet veilig zijn, beroofd of vermoord kunnen worden.


    Maak melding

  2. Overal in de wereld als je de dokter bezoekt is de eerste vraag…ben je recentelijk naar China geweest met vakantie?!
    Maar surinamers van hun mag gezegd worden dat ze pas in actie komen na een paar doden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.