Motor Surveillance Dienst slingert 400 verkeersdeelnemers op de bon

5
Motor Surveillance Dienst bekeurt in 1 week 527 verkeersdeelnemers

De Motor Surveillance Dienst (MSD) heeft in de periode van zondag 12 januari tot en met zaterdag 18 januari 400 verkeersdeelnemers bekeurd. Ook zijn 15 rijbewijzen van hardrijders ingevorderd.

De meest geconstateerde overtredingen waarvoor de overtreders een boete opgelegd kregen zijn: niet verzekerd, niet kunnen tonen van een rijbewijs, rijden door roodlicht, rijden zonder veiligheidsgordel en rij- of voertuig niet gekeurd of herkeurd.

27 verkeersovertreders hebben hun boete ter plaatse voldaan. De anderen zullen via het snelrechtsysteem worden voorgebracht, meldt het Korps Politie Suriname.

De politie doet een dringend beroep op de weggebruikers om zich te houden aan de verkeersregels en vooral de bescheiden van het voertuig te controleren. Het is altijd belangrijk om ook de adviezen van de politie op te volgen. “Veilig verkeer een zaak van u en de politie”.


5 REACTIES

 1. Een idiote motorrijder op de bonistraat die elke dag weer een ebs paaltje mist moeten ze komen boeten zoniet beland hij tussen zes door houtluizen aangevreten planken.
  Ik zal er zeker niet om treuren wel om de paal ga ik een bloemetje leggen en een kaarsje branden.


  Maak melding

 2. Goede zaak van KPS. Dag en nacht optreden om overtreders hard aan te pakken. Bumper klevers en elkaar inhalen. Harde muziek in auto’s en bussen. Het toeteren wordt je helemaal gek van. Geen voorrang verlenen. De mensen hebben altijd maar haast. De grootste gross werkt niet, nooit gewerkt maar rijden de duurste auto’s. Veel agressie in het verkeer en scheldpartijen. Dit moet direct gestopt worden. Waar er een kilometerbord staat voor 50 km per uur, rijdt men rustig 100 en hoger. Wat een idioten. Fikse boetes uitdelen. Het roekeloos parkeergedrag ook flink aanpakken. Autobedrijven horen hun auto’s niet langs de straat te parkeren. Vormt een gevaarlijke belemmering voor voetgangers. Er ontstaat een grote chaos door dit onverantwoord gedrag. Er moet zeker een bedrijven terrein komen voor autohandelaren. Nu is het roekeloos dat men hier en daar waar het hun uitkomt auto’s verkoopt in onze bananen republiek.


  Maak melding

 3. Ik had het volgende gepost maar is niet verschenen

  Ze moeten eens enkele weken langs de Martin Luther king weg gaan staan om te controleren op:
  Snelheid
  Roekeloos rijgedrag
  Dronken achter het stuur
  Verkeerd en gevaarlijk inhalen
  Onnodig langzaam rijden
  Afslaan zonder richting te geven
  Slechte verlichting
  Geen achterlicht
  Geen remlicht


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.