maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Zitting Bouterse voor de krijgsraad verdaagd naar 31 maart

VIDEO: Zitting Bouterse voor de krijgsraad verdaagd naar 31 maart

-

Does Travel - naar Suriname

De zitting van vanmorgen, waarbij Bouterse voor de krijgsraad moest verschijnen i.v.m. zijn veroordeling tot twintig jaar cel als hoofdverdachte van de Decembermoorden, is verdaagd. Dit omdat de de Krijgsraad niet voltallig was. De zaak wordt inhoudelijk verder behandeld op 31 maart.

Surinaamse media melden dat rechter Rewita Chatterpal afwezig was. Ook zou een auditeur militair met pensioen zijn. Het geheel was binnen 6 minuten afgelopen en Bouterse liep om 09.10u weer naar buiten gevolgd door zijn aanhang. De groep ging naar het Vlaggenplein, waar de NDP-voorzitter zijn aanhang toe heeft gesproken.

De raadsman van Bouterse, Irwin Kanhai, zegt tegen journalisten dat het niet meer nodig is dat Bouterse in persoon verschijnt bij de komende zitting. Dit omdat Bouterse dat vandaag al zou hebben gedaan.

Zo verliet Bouterse de krijgsraad (filmpje van Iwan Brave):

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/507683516551743/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

92 REACTIES
 1. Whaaaaahahaa whaaaa . Krijgsraad heeft een boro genomen. Een van de leden dacht waarschijnlijk ; ik ben niet uitgenodigd op het feestje.Dus is ze niet verschenen. Belachelijke vertoning is dit. Hoeveel keer moet een ezel bezig zijn? Whahahhahaha.


  Maak melding
 2. Hij moet er nog eens verschijnen.Deze verschijning was niet geldig.Als hij dan niet verschijnt op 31 maart,gaat zijn 20 jaar in gewijsde.Dan is er niets meer mogelijk dan naar boma te gaan met zijn aanhang.


  Maak melding
 3. Willem van oranje zal niet blij zijn😂😂😂😂😂😂😝
  Chan wordt nooit president droom maar lekker verder pak je biezen en ga naar Olland.
  Ga daar je wordt een 5e rang burger.


  Maak melding
 4. Freak show. Baas ziet er slecht uit.

  Banale verkleed partij. Opkomst valt na alle geschreeuw duidelijk tegen. Minder dan 15.000 ofwel pakweg even veel als er dit weekend in de Olifant waren.

  Verder is de baas voor schut gezet door de rechtbank door een verhindering van een krijgsraadlid.
  Uitstel naar 31 maart komt ook goed uit qua timing.

  LOL


  Maak melding
 5. Citaat van papierentijger: Dus is ze niet verschenen. Belachelijke vertoning is dit. Hoeveel keer moet een ezel bezig zijn?

  Hoe vaak is bouterse verschenen op de zitting???????


  Maak melding
 6. Dit is het ultieme bewijs van de rechtbank hoe de verhoudingen in Suriname liggen, en dat er niet aan de rechterlijke macht getornd kan en mag worden.
  De veroordeelde is gedaagd, en heeft ondanks de gespierde taal van diens advocaat, gehoor gegeven aan de dagvaarding om in persoon te verschijnen. En niet omdat hij dat zo graag wilde, maar gewoon omdat hij dat moest om directe gevangneming te voorkomen.
  En vervolgens laat de rechter de veroordeelde, nadat die zijn aanwezigheid heeft bevestigd, met zijn aanhang in de rechtszaal achter met de mededeling dat hij op een andere dag terug wordt verwacht voor de verdere afhandeling van het proces.
  Hiermee toont de rechtbank, en met name de president van de Krijgsraad mevr. Cynthia Valstein-Montnor, op een niet mis te verstane wijze aan dat het de rechter is die bepaalt hoe de rechtsgang behoort te geschieden, en niet de politiek of de regering.

  Voor zoveel moed zouden zelfs de trouwste en meest fanatieke aanhangers van dhr. Bouterse waardering moeten opbrengen, en een diepe buiging moeten maken.
  Ik vraag me alleen af of de massa die vandaag op de been is, deze terechtwijzing ook door heeft…..


  Maak melding
 7. Vind de krijgsraad machtig.Ze hebben hem gedwongen naar de rechtbank te komen.Met deze handeling erkent hij ook dat de amnestie van 2012 maar een probeersel was om de rechters om de tuin te leiden net het art 148 van Dora.Het zal hem erg dun gelopen hebben in de rechtszaal.


  Maak melding
 8. Dat heet pesten. Mo leer ie mars.
  Nu moet hij weer wachten, de maagzweer krijgt een opdonder.
  Wel een tering afgang.
  Ik erken geen geen enkele rechtbank. Maar als je moet verschijnen dan draaf je keurig op. Goed zo mie boi.
  En denk erom. dit is een militaire rechtbank, dus verschijn maar weer in je apepakkie


  Maak melding
 9. Nee, deze vertoning met militair kostuum is absoluut een bedreiging naar de rechters toe, was het niet genoeg geweest op 8 december 1982.
  Er moest dus een smoes komen onder de rechters.
  Waarom moesten de militairen dan hem opdragen ??? Zie je wel er hing iets in de lucht.
  Verdere isolement lonkt voor Suriname, ondanks de aardolie vondst .
  Goed voorbeeld: Iran !
  Suriname gefeliciteerd met jullie bejaarde president, het wachten is wanneer hij dood gaat . Bastaard…


  Maak melding
 10. De krijgsraad heeft hem fijntjes laten weten dat DB en zijn aanhang een toontje lager moeten zingen en respect moeten opbrengen voor de rechters en rechtspraak.Hij heeft ze altijd laten wachten nu laten ze hem wachten en spartelen.En op 31 maart moet hij gewoon weer komen opdagen want hij moet het vonnis aanhoren.En het gekke is hij en zijn aanhang hebben het helemaal niet door!!!


  Maak melding
 11. Kondremangs,
  @PKT…….hoeveel keer moet een ezel bezig zijn? Ik denk iedere dag vanaf 25 februari 1980 in Su……en DiDiBri is de bekende steen voor een deel van ons volk………
  Always…
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding
 12. Achteraf bezien is het een zegen dat Bouterse de afgelopen jaren niet naar de zittingen van de Krijgsraad is geweest. Stel je eens voor dat het land al die zittingsdagen lam was gelegd vanwege die leeghoofdige volgers van deze crimineel. De economische schade zou nog groter zijn! Je vraagt je af of de mensen die hem steunen wel beseffen wie ze steunen? Welk leeghoofd laat zich hiervoor lenen? Een veroordeelde moordenaar als held ondersteunen! Wat een schande. Gaan ze voortaan ook alle moordenaars die onschuldige mensen vermoorden zo gaan steunen naar de zitting? Deze mensen, de NDP en Bouterse voorop, moeten zich schamen. Stelletje ezels!


  Maak melding
 13. Tactisch zeer sterk van de rechtbank.
  Hadden de aapjes iets in gedachten, hadden ze zich voorbereid, gebeurt er niets.
  Helemaal niets. Een band die langzaam leegloopt. Een safrie poe. 😂😂😂. recht in het gezicht van de domme massa
  Nou ja, 31maart dan maar weer de scholen dicht, buurt afgezet enz. 😂😂😂
  Suriname is love. 😂😂😂
  En nu maar weer gauw terug in je hok


  Maak melding
 14. De moordenaar krijgt gewoon een nieuwe dagvaarding om in persoon te verschijnen en mag kiezen als hij weer in z’n apenpakkie verschijnt met z’n Bokko-bokko Kanhai.
  Dus, ndp dompo’s ga vooral niet te vroeg juichen, want dit is geen overwinning, maar slechts uitstel van executie! Want je moet de huid van de beer niet verkopen, voor je het geschoten hebt!


  Maak melding
 15. Was het niet van te voren bekend dat iemand met pensioen gaat en dat rechter Rewita Chatterpal afwezig zou zijn?
  Ow, ze was net in China, Ok, begrepen, tja dat gaat voor. Een crimineel kan je tijd nog berechten
  En toch de meute laten opdraven. 😁😁😁


  Maak melding
 16. Niemand kan de show van de Jajapies en keskesies stoppen..hawhahuwahaha…15.000 koppen, Chan scoort met 23.000 koppen iets meer. Chan for pres zonder strafblad en met een goede CV. Wat zal de moordenaar aan de president geantwoord hebben, toen hij de vraag, wat zijn beroep moest beantwoorden. Hihihi, presidentschap is geen beroep….hahahaha. De man zal over lijken om weer aan de macht te komen..maar we krijgen hem wel in de NOR.


  Maak melding
 17. Ik erken geen geen enkele rechtbank. Maar als je moet verschijnen dan draaf je keurig op. Ik verschijn daar nooit. Braaksel geslikt als een hond en 31 maart kom je weer.
  Vriendje Desi. Wahahahah


  Maak melding
 18. Maar waarom waren de openbare aanklager Elgin en de rechter Chatterpal afwezig?
  Volgens een mattie van me die daar ambtshalve moest zijn waren er dus TWEE belangrijke personen afwezig
  Worden ze bedreigd? Wordt hun familie bedreigd?
  Nie goed


  Maak melding
 19. En dan staat ie daar op dat “gerenoveerde” plein weer te roepen dat we met zijn allen het land weer op moeten bouwen, inclusief een nieuwe stad. Maar al de mensen in zijn directe omgeving “vreten” het geld op….dus hoe gaan we dat dan doen??


  Maak melding
 20. Ik moet Afansoewa gelijk geven een groot deel van de surinamers zijn inderdaad kiskisies en jap japies.Vandaag had je de jap japi ,kis kisie show live mogen meemaken op het onafhankelijkheids plei.


  Maak melding
 21. @Picolaas: de datum van de zitting was al geruime tijd bekend. Dus wel vreemd als een rechter niet komt opdagen. Vergis je niet, mensen in su worden geïntimideerd en bedreigt. Als mensen op straat niet vrijuit durven te spreken zegt dat al genoeg.

  @Rat7: luchtkastelen bouwen, mag altijd omdat je bijvoorbaat weet dat die niet realiseren zijn.


  Maak melding
 22. Al die hoogbejaarde paarse paria’s in hun pakje moeten zich schamen om zich zo te vertonen voor de rechtbank. Wat een dwaze zielige zielen. Machtsvertoon die totaal nergens op slaat. Het kan zijn dat deze dwaze idioten voor 30 maart al wijlen zijn inclusief kleuter Bouta. Hopelijk ook een paar van zijn sekteleden.


  Maak melding
 23. Rechter niet verschenen op zo een belangerijke dag. Zogenaamd ziek. Nou rechter je bent omgekocht of je hebt geen ballen. Dan moet je geen rechter worden. Je bent het niet waard. Verkeerde beroep gekozen.


  Maak melding
 24. VOOR DE KUMAKOISI AANHANGERS VAN DE NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ IS DE KOERS KENNELIJK NOG NIET HOOG GENOEG.

  MISSCHIEN MOET DE KOERS VOOR DE USD NAAR 1 OP 15

  IK HOOP DAN OOK VAN HARTE DAT DE KOERS GAAT STIJGEN NAAR 15 OF HOGER.

  DEZE KUMAKOISI LOVERS MOETEN NOG ERGER GAAN PINAREN. IK HOOP DAN
  DAT ZE HET AAN DEN LIJVE GAAN VOELEN.

  DIE GEWETENLOZE MOORDENAAR ZAL HUN BONJO’S EN PAKKETEN TOE WERPEN.


  Maak melding
 25. Het is net hoe je het bekijkt mensen, jullie zijn te veel gefocust op de vermeende dader. Wat dachten jullie van de nabestaanden, zij stonden dus al klaar om te horen wat de rechter uit zou spreken, vervolgens krijgen ze dus ook te horen dat ze terug naar huis mochten. Ze krijgen als het ware de deur tegen hun neus aan. Voor wie is het pijnlijker, voor Bouterse of de nabestaanden??


  Maak melding
 26. @Mix Chick,

  Je schrijft VERMEENDE DADER: Hij is in eerste aanleg veroordeeld dus niks VERMEENDE DADER. Hij is een VEROORDEELDE MOORDENAAR.

  Ik denk dat de nabestaanden na tientallen jaren dit kunnen verdragen dat de zitting is verdaagd geworden.

  Nu moet de VEROORDEELDE MOORDENAAR weer teruggaan naar zijn waardeloze paleis om over 2 maanden weer op te komen draven omdat de rechter dit heeft besloten.


  Maak melding
 27. Bouterse heeft getoond dat hij groter is dan allemaal van de oppositie. VHP had een MASSAMEETING, dit was tijdens werk en schooltijd en geen MASSAMEETING.
  Nu kunnen jullie ademhalen. Niets negatiefs geweest. Haha geen stof om te kletsen.
  Bouta BIGI.
  Jullie hadden een kans. Waarom hebben jullie niets gedaan?? Te labiel


  Maak melding
 28. De stofwolken zijn nog niet volledig opgetrokken maar nu al is duidelijk dat er een strategisch spelletje wordt gespeeld.De verdachte Desi Bouterse is als president voor de Krijgsraad verschenen en daar heeft hij bewust voor gekozen. Het antwoord van de Krijgsraad is aan de voorzichtige kant want er is voor uitstel gekozen. De opgegeven redenen lijken in eerste instantie zwak maar de VEILIGHEID is niet in gevaar gebracht.
  Wordt vervolgd……..


  Maak melding
 29. Jammer dat de domme massa daar in Surimaribo net onkruid is. Ze leven daar van dag op dag. Geen vooruitgang geen vooruitzicht geen toekomst geen eigen mening geen discipline en al helemaal geen principe en respect. Er is gewoon niks positief daar in Suriname zo’n Mooi vruchtbaar land maar ’t volk is 0,0000…


  Maak melding
 30. Hahaha lees de reacties van de drenkelingen op waterkant.net.
  De NDP heeft vandaag bewezen hoe machtig ze zijn.
  De massa was vele malen groter dan de massameetings van de vhp. vhplee is duidelijk geen partij voor de NDP, het is weer bewezen. Zo’n grote massa ondanks intimidatie van de oppositie, dit aanzicht wilden ze voorkomen. Al hun oproepen ten spijt, de massa, de bevolking staat achter De Volksleider Bouterse.

  Als er nog 15000 mensen aanwezig waren op het plein, die vele malen groter is dan de olifant, hoeveel mensen waren dan aanwezig bij vhplee, denkt a tori.

  Nu over het verzet, het is over en uit. Het verzet kan inhoudelijk beginnen, de President hoeft niet meer aanwezig te zijn, zie reactie van Essed, advocaat van de nabestaanden.

  In de rechtszaal heeft de President de eerste twee rijen geclaimd voor hem en zijn entourage, hij en zijn entourage zijn niet gefouilleerd, alle beveiligers zaten daar bewapend. Maw de rechters hadden zelf geen enkele controle meer over hun eigen rechtbank. Een verdachte die niet gefouilleerd wordt alvorens de Rechtbank te betreden en die zijn beveiligers gewoon doodleuk bewapend meeneemt en die ook rijen reserveert. De rest inclusief nabestaanden werden wel gefouilleerd en moesten achterin plaatsnemen, de rest van de rechtszaal was bestemd voor NDP hoogwaardigheidsbekleders.

  Jongens als dit geen afgang is voor de rechtbank en nabestaanden, dan weet ik het niet meer. Daarom denk ik dat dit allemaal bekokstoofd is tussen rechters onderling, laten we het verzet start kort houden 10min en de President daarna met rust laten. Elgin is met pensioen, hoe verzin je dit.

  In maart kunnen ze lekker gaan spelen in de rechtbank, zal waarschijnlijk de laatste zitting zijn van alle rechters want het verzet zal waarschijnlijk door andere rechters gevoerd worden. Elgin als eiser is nu al met pensioen dus een andere auditeur militair zal het over moeten nemen, die moet zich weer in gaan verdiepen, duurt weer een hele tijd misschien wel jaren, daarna kan hij een andere mening zijn toegedaan. Als het met verzet niet lukt, volgt daarna hoger beroep intussen zijn we jaren verder.
  Wat een poppenkast en deze show die Suriname zo veel geld kost enkel en alleen opvoeren omwille van een paar haatdragende ex-Surinamers.

  Nou jullie hebben het vandaag weer gezien, niemand zal durven aan deze Volksleider te komen, anders is Suriname te klein, de massa, het volk heeft dat overduidelijk laten zien.

  Excuses, verzoening en vrede tussen alle belanghebbenden is alles wat haalbaar is, meer is er niet.


  Maak melding
 31. Intimidatie van de gehele samenleving en dat op kosten van de belasting betaler en de paupers van de ndp zijn niet de mensen die in de hoogste belastingschijven zitten.
  En dan nog bidden, blijkbaar nooit gehoord van: Gij zult niet doden om maar te zwijgen over martelen.

  Zielig hoor, wat een niveau.

  Jammer de Nederlandse uitkeringsinstanties niet instaat zijn om uit te zoeken of er clientèle tussen zaten. Misschien hebben ze al één gevonden ene onzekere Robert


  Maak melding
 32. De zielepoot whome heeft nogsteeds niet door dat een heel groot deel van de samenleving uit NDP’ers bestaat.

  Als een volleerde fronter blijft hij de realiteit en feiten ontkennen en doet waarin ze goed in zijn, ‘hulp bij Nederland zoeken’.


  Maak melding
 33. @Henry, mijn excuses, je heb gelijk wat VEROORDEELDE moordenaar betreft.
  Ik blijf wel achter de rest staan wat ik geschreven heb aangaande de nabestaanden.
  Ik stel het zeer op prijs dat je niet met modder gaat gooien. Prettige avond.


  Maak melding
 34. Voor 1€ 9$ gekregen. Zullen 25 Mei afwachten?! Of wil de samenleving nog dieper het dal in?

  Was het zo dat ik aan het begin van de maand nov/dec 2019 en Jan 2020 zelfs op zondagen van Commewijne naar de Kwatta markt over de brug onmiddellijk in een verkeersopstopping belande, kon ik afgelopen zondag zonder vertraging naar de Kwatta markt en vervolgens naar Groningen. Met andere woorden wil de meerderheid nog 5 magere jaren be my guest. De toestand is zo erg, dat wie er ook aan de macht komt, de pil zal heeeeel bitter zijn met dank aan moordenaar en zijn 40 rovers.


  Maak melding
 35. Rosan zegt
  “ De verdachte Desi Bouterse is als president voor de Krijgsraad verschenen en daar heeft hij bewust voor gekozen.”

  Klopt wat je zegt, Bouterse is President van Suriname en dus Opperbevelhebber van het leger, als wie had hij anders moeten gaan. Dit krijg je wanneer een paar apen niet weten wat ze aan het doen zijn.

  Wat vandaag is gebeurd, is uniek in de wereld en had nooit zover mogen komen. Stel dat de rechter opdracht had gegeven om hem te fouilleren, had hij zijn Min. Van Justitie tegenopdracht kunnen laten geven aan alle politieagenten bij de rechtbank om zich terug te trekken en naar het bureau te gaan. Wie zou daar nog iemand kunnen fouilleren of orde kunnen scheppen? Dat is de macht die een zittende President heeft, ik wil het nog niet eens hebben over zijn onschendbaarheid als President. In tegenstelling wat sommige idioten beweren is de President onschendbaar en kan hij onmogelijk als een burger bij de rechtbank aankomen, tenzij hij zijn functie had neergelegd.

  Wijze mannen in Suriname echt vaderlandslievende Surinamers hadden al aangegeven dat dit heel ding anders opgelost moest worden? Onze grondwet kent teveel hiaten om deze rechtszaak tot een bevredigende einde voor de nabestaanden te brengen. Ze gaan teleurgesteld worden, geen waarheidsbevinding, geen straf, geen gevangenis voor niemand.


  Maak melding
 36. Met zijn gang naar de rechtbank is hij min of meer op zijn knieen gegaan.Zo van “rechter no sroto mi tap a leeftijd disie”.Ik kom telkens weer als u mij roept als moordenaar/verdachte.


  Maak melding
 37. Whome Jan. Is traditiegetrouw een maand waarin Surinamers weinig te besteden hebben, ze hebben hun geld massaal in Dec. uitgegeven. Je laat nogmaals zien dat je een typische fronter bent, alles bij elkaar liegen, lijkt jullie lijfspreuk te zijn.


  Maak melding
 38. De toespraak.

  de toespraak van de pikin ingi boi op het op het plein was ongekend verzoenend.A pa schrikkie boeng tranga foe deng rechters.A go ini ieng skin.Plots zag hij een opening om Spong te belagen.Door zijn dementie weet hij waarschijnlijk niet meer dat Spong niet meer in Sur.woont.


  Maak melding
 39. @Mix Chick,

  Ik moet jou bedanken dat je niet met modder bent gaan smijten. Want het moment dat iemand niet eens is met de reactie van de andere krijg je scheldkanonnades naar je hoofd geslingerd.

  Ik zeg niet dat je ongelijk heb over hoe de nabestaanden zich misschien hebben gevoeld dat de zaak is verdaagd.

  Ik wens jou ook een fijne avond.


  Maak melding
 40. Hij zal weer als een braaf jongetje moeten verschijnen als hij wordt opgeroepen.
  Hij erkende de rechtbank niet, maar zag je hoe hij zo mooi en geduldig plaats nam op een stoel buiten de rechtszaal wachtend totdat hij hoort “Verdachte Bouterse” en dan staat hij snel op zijn sigaret weggooien en naar binnen lopen zeggend achter de lessenaar “goede morgen edelachtbare”


  Maak melding
 41. @Robert 22 januari 2020 At 19:11
  Hoogmoed komt voor de val.

  Zegt deze show iets over de beschaafde wereld of zegt het meer iets over jou en je soortgenoten?

  Hebben jullie weer niet gewerkt vandaag? Dan snap ik het wel waarom jullie achter deze veroordeelde aan lopen. Hoe willen jullie het land opbouwen? Sorry, mijn fout, Suriname heeft voldoende olie gevonden om Dubai na te bouwen.

  Al ruim voordat er verkiezingen in Suriname zijn, zal het volk, door mistanden die nog op jullie afkomen door deze man, nog meer in de misère komen en zullen ze je grote Messias verloochenen.

  Jouw minachting naar de nabestaanden, de rechterlijke macht en de rest van het volk van Suriname spreekt boekdelen. Heb je zeker geleerd van je afgod.
  Geniet er maar van voor zolang het duurt.


  Maak melding
 42. Jacobus

  De toespraak was inderdaad verzoenend, zo hoort het. Een Presidentwaardige toespraak, ik hoop dat men deze verzoening met beide handen aangrijpt. Bouterse weet dat hij weer President wordt, want er is geen alternatief in Suriname. In tegenstelling wat men jullie wil laten geloven maar Chan is geen alternatief, zelfs binnen de vhp vertrouwt men hem niet.

  Niet vergeten, maar Chan beheerd de geldstromen binnen vhp niet en zelfs de Olifant heeft Sardjoe voor zorggedragen dat die onder zijn stichting en beheer blijven. Chan moet voor financiën bij de diaspora aankloppen, vele rijke hindustanen wedden momenteel op NDP ipv Vhp. Hindustanen lopen inmiddels bij bosjes weg bij de Vhp, ze kunnen het niet hebben dat Chan teveel zwarten heeft toegelaten.

  Maw de verzoenende woorden van Bouterse is een gebaar van goede wil naar alle vaderlandslievende Surinamers om met vereende krachten het land tot ontwikkeling te brengen.


  Maak melding
 43. “ deze show iets over de beschaafde wereld“

  Wat of wie is de beschaafde wereld? behoren jullie tot de beschaafde wereld?

  Laten we de Engelsen als voorbeeld nemen, die hebben beschaafdheid tot kunst verheven, maar hebben inmiddels wel meegedaan aan het vermoorden van duizenden of miljoenen Irakezen.

  De minachting die jullie soort tonen naar een groot deel van de Surinaamse bevolking, zal wel normaal zijn in je zgn beschaafde wereld. Als dat je beschaafde wereld is, mag je mijn portie een fikkie geven.


  Maak melding
 44. @Robert

  je bedoelt dat de pikin ingi boi de bui al ziet hangen.De schrik zit goed in hem en hij is erg bang in de gevangenis te eindigen als zijn bloed eigen zoon.Hij is begonnen te zeggen dat hij geen trekker maar misschien een duwer wordt uit Boma.


  Maak melding
 45. “Maw de verzoenende woorden van Bouterse is een gebaar van goede wil naar alle vaderlandslievende Surinamers om met vereende krachten het land tot ontwikkeling te brengen.”

  Hij heeft het sinds 1980 nooit never kunnen waarmaken. Integendeel alleen maar corruptie en afbraak zodat een ander weer vanaf nul kan beginnen met daadwerkelijk opbouwen, zie zijn trackrecord..
  Welke illusie heb je dat hij de komende vijf jaar het wel gaat kunnen?


  Maak melding
 46. Liegen laten wij over aan op de vlucht van voren gemartelde en beschoten verhalen vertellende moordenaar over.

  U heeft het maar steeds over het FRONT, maar die heeft uit ons uit de ndp sh… gehaald en niemand is op de vlucht gemarteld en vermoord, dat hebben de leugenaars gedaan u weet wel de Sgt. Maj. die zich later Kauwlonel noemde, u leest het goed want Kolonel had mijn internaat genood niet in zich. Was toen al een etter.


  Maak melding
 47. @Robert,

  NO SPANG A KOERS O DORO DALIJK 1 OP 20 DANG MI HOOP DATI YU O GO PINA LEKI WAN PAARSE ALLATA.

  SUCCES MET HET LIKKEN VAN HET ACHTERWERK VAN JOUW MOORDADIGE AFGOD.


  Maak melding
 48. Het is de NDP niet gelukt om te provoceren. En de krijgsraad heeft ook geen aanleiding gegeven om de situatie te laten escaleren.

  Aplause voor de krijgsraad en voor de verstandige Surinamers.

  Hou vol !

  De NDP plant massameetings in het openbaar om waarschijnlijk toch de noodtoestand uit te lokken. De heethoofden van de NDP, zoals Bouterse hen noemt, staan paraat.

  Gezien de “massa” die hem vandaag ondersteunde is een noodtoestand zijn enige redmiddel.


  Maak melding
 49. @Robert,

  Toen de MOORDEN werden gepleegd was jouw AFGOD geen pleesident maar gewoon een ordinaire coupepleger:

  Sterker nog toen het decemberstrafproces een aanvang nam was jouw MOORDADIGE AFGOD gewoon een BURGER.

  DAT HIJ NU PLEESIDENT IS NEEMT NIET WEG DAT HIJ EEN GEWETENLOZE MOORDENAAR IS.

  JOUW AFGOD VERSCHUILT ZICH ACHTER HET PRESIDENTSCHAP EN ACHTER JULLIE KUMAKOISI LOVERS.

  HIJ IS EEN GROTE LAFBEK.


  Maak melding
 50. Rechters hadden ff geen tijd voor dit potsierlijk uitgedoste, demente fossiel in zijn soldatenpakje.
  31 Maart MOET hij gewoon weer terugkomen en zich opnieuw nederig en onderdanig melden bij de vrouwelijke rechters.
  Ze breken hem beetje bij beetje af tot op de grond.
  🥳🤣👍🥳🤣👍🥳🤣👍


  Maak melding
 51. @Robert … de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse … zou op het onafhankelijkheidsplein de ” massa ” vertellen wat in de rechtszaal besproken is.
  Het enige wat die Moordenaar gezegd heeft dat hij respect heeft kunnen opbrengen voor de rechters en omgekeerd.

  Heeft die KLOOTZAK wel begrepen waarvoor hij voor de Krijgsraad moest verschijnen?
  Het enige wat uit zijn Moorddadige brein kwam is weer Bermtaal uitkraaien en mensen proberen te kleineren.

  Is het de Moordenaar Desire Delano Bouterse die bepaalt wie president van Suriname wordt.
  { ” Bouterse …. over my deadbody …. over my deadbody ” …. als je de zinssnede niet begrijpt dan ben je inderdaad een Paarse Allata }


  Maak melding
 52. Robert 22 januari 2020 At 20:07
  De zielepoot whome heeft nogsteeds niet door dat een heel groot deel van de samenleving uit NDP’ers bestaat.
  ******************************************************************
  Wat/wie is een heel groot deel van de samenleving. Die paar duizend mensen op het plein … met waardeloze schurken als … Kenneth Sloote …als je dat betiteld als een heel groot deel van de samenleving …. de gewelddadige aanhang van de Bermpartij { de Nationale Dieven Partij } dan halen jullie zeker 30 zetels.

  @ Robert … heb je weleens gehoord van de Silent Majority ? Ga niet bij Pakiratigri, RobG, Damsco, Wendy om advies vragen. Ding no go mang jep’ yu …. allemaal Dondong Dia’s !!!!


  Maak melding
 53. Ik hoop diep in mijn hart dat de koers voor de verkiezingen gaat stijgen naar 1 op 15 en dan moet blijken of de Paarse Ratten nog gaan blijven zitten op het KUMAKOISI SCHIP.

  Julian With heeft gelijk dat er hele domme mensen zijn in Suriname en dat heb ik met mijn eigen ogen kunnen zien op tv.


  Maak melding
 54. Een rechterlijke macht met koudwatervrees, zijn ze bedreigd geworden door de aanhangers van Bouta? Zo een belangrijke zitting en je dan ziek melden😏 Bij de volgende zitting is Bouta niet verplicht aanwezig te zijn, dus kunnen deze ondermaatse rechtspersonen opgelucht ademhalen.
  Als het echt hun bedoeling was recht te zitten, hadden ze zelfs met een ziekenhuisbed aan het infuus nog in de rechtbank moeten verschijnen. Waar een schijnvertoning allemaal. 🤭😂🤣 grote poppenkast.


  Maak melding
 55. vanaf 30 november 2007 heeft het met grote regelmaat geschald door de rechtszaal: of de hoofdverdachte D. D. Bouterse naar voren wilde komen, om zijn plaats in te nemen in het verdachtenbankje, naar de krijgsraad te luisteren, licht te laten schijnen over duistere zaken, zich te verweren tegen de beschuldiging dat hij de hoofdverantwoordelijke was voor een slachtpartij onder vijftien landgenoten in de jonge Surinaamse republiek.

  Hij kwam nooit. Zoals wel meer verdachten de weg naar de rechtbank niet altijd even goed konden vinden. Soms had hij de Mexicaanse griep. Soms was hij uitlandig, of anderszins verhinderd. Soms zei zijn advocaat dat hij ook niet wist waar hij uithing, hij had hem niet gesproken.

  Ook toen twaalf jaar later vonnis werd gewezen in de slepende rechtszaak was hij op reis. Op het moment dat drie rechters hun eigen president tot twintig jaar gevangenisstraf veroordeelden, zat hij in Peking zijn hand op te houden voor nóg meer leningen die zijn land nog dieper in de schuldenellende zullen duwen. Zat hij tegen de president van China te flemen dat het ongenoegen in Hongkong ‘een interne aangelegenheid’ is waar de rest van de wereld zich niet mee heeft te bemoeien.

  ‘Politiek’ smaalde hij, als het over zijn veroordeling ging. Allemaal ingestoken door politieke tegenstanders, door mensen die aan wanen lijden, en door oude koloniale machten – dat calimero-argument blijft het ook 45 jaar na de onafhankelijkheid van Nederland uitstekend doen.

  Woensdag kwam hij naar zijn proces. Voor het eerst. Voor de zekerheid. Want als hij zich niet zou melden, in de rechtbank zou bevestigen dat hij het inderdaad zelf was die daar stond, 37 jaar ouder, grijzer en strammer dan toen hij het vuurpeloton instrueerde, dan zou het vonnis onherroepelijk zijn. Dan zou een hoger beroep niet mogelijk zijn.

  En hij mag zich wel dan onaantastbaar achten, hij mag dan wel ‘door God op deze stoel gezet zijn’ zoals hij graag zegt, je kunt niet alles overlaten aan goddelijke machten en aan de goedgelovigheid van je achterban. Soms moet je vooruit denken. Want wie weet komt er een dag, misschien heel snel al na de verkiezingen van mei aanstaande, dat zijn god de handen van hem aftrekt, hij zijn presidentiële zetel kwijtraakt, en hij als ordinair burger in een vieze cel belandt.

  Dus ging hij, in militair tenue, het ouderdomsvet weggestopt achter de broekband. De filmpjes stroomden de hele dag van alle kanten binnen op mijn telefoon. Van bussen vol aanhangers die van heinde en ver waren aangerukt – tegen betaling van 100 srd, iets meer dan een eurotientje, werd er gefluisterd.

  De krijgsraad draaide de zaak om: goed dat de verdachte zich eindelijk eens had verwaardigd te komen, helaas ontbrak er een rechter. Hij mocht weer gaan. Het duurde zes minuten. Toen stond hij weer buiten, als een weggestuurde schooljongen.

  Hij wist er weer een feestje van te maken. Met een plein vol aanhangers. En met eten en drinken, want de achterban is weliswaar snel tevreden – zijn partij deelt al maanden ladingen ‘pakketten’ uit met daarin levensbehoeften en kleine cadeautjes – maar je moet ze wel blijven voorzien van lekkers. Zolang dat gebeurt, zullen ze de hand die hen voedt niet bijten. Op het gevaar af dat ze almaar gulziger zullen worden. Op een dag zal dat hem opbreken.

  SHEILA SITALSING


  Maak melding
 56. Bouta op de dag van de hoorzitting in China🙄 De rechter op de dag van hoorzitting in China, een dag die al ver van tevoren gepland was🙄
  Wie houd wie voor de gek😏🤔


  Maak melding
 57. Wij zijn moedig heeft een Drone foto gemaakt van de opkomst op het plein. Dat viel vies tegen. Bouterse kan wel bluffen en intimideren maar niet zoveel mensen meer mobiliseren. Dat was al jaren zichtbaar bij de wandelmarsen en is nu nog zichtbaarder geworden.
  Zelfs de NDP facebook site laat heel weinig beeld zien.

  CRISIS bij de NDP


  Maak melding
 58. @Jacobus
  😂👍👌 een Juridische Tjoerie is de perfecte boodschap. Hoewel Baas Bouta mentaal niet zo elastisch meer is, is die boodschap wel over gekomen.

  Hij weet nu dat hij met gelijke munt terug betaald kan worden.


  Maak melding
 59. PARAMARIBO – Na de zitting van de Krijgsraad heeft er woendag een heftige woordenwisseling plaatsgevonden tussen Eugène van der San, directeur van het kabinet van de president en Irvin Kanhai, advocaat van ex-legerleider Desi Bouterse wiens verzetzaak was behandeld.

  “Na yu schuld meki a president kon tide fesi rechter”, slingerde Van der San Kanhai naar het hoofd op het bordes van het gerechtsgebouw aan de Monseigneur Wulfinghstraat. De aanleiding voor de ruzie was niet meteen duidelijk.

  Naderhand heeft de redactie van de Ware Tijd vernomen dat Van der San er laaiend over is dat Bouterse in de functie van president voor de Krijgsraad is verschenen. Toen krijgsraadvoorzitter Cynthia Valstein-Montnor hem naar zijn beroep vroeg, antwoordde Bouterse: “Ambtsdrager in de functie van president van de republiek Suriname.”

  De ex-legerleider verscheen in militaire camouflagekleding voor de rechtbank. Met zijn optreden schreef Suriname geschiedenis. Het is de eerste keer dat een president in functie voor een rechter in een strafzaak is verschenen.

  Naar verluidt had Van der San de president geadviseerd om woensdag gedurende 24 uur zijn ambt neer te leggen op de wijze zoals in de Grondwet is voorzien. Er was al een resolutie gemaakt om dat te regelen. President Bouterse heeft het voorstel kennelijk op advies van andere adviseurs, onder wie advocaat Kanhai, naast zich neergelegd.

  Hierdoor kwam hij er niet onderuit zijn functie te noemen toen hem naar zijn beroep werd gevraagd. Dat heeft volgens een ingewijde wrevel gewekt bij de directeur van het kabinet van de president, wat tot uitbarsting is gekomen na de strafzitting.

  Nadat de zitting was geopend hield Valstein-Montnor Bouterse zijn rechten voor. Zij wees hem erop dat hij gedurende de behandeling niet verplicht is te antwoorden op de vragen die aan hem gesteld zullen worden. Tot een inhoudelijke behandeling van de zaak kwam het niet, omdat de kamer die Bouterse op 29 november vorig jaar heeft veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf niet compleet was.

  De wet schrijft voor dat in een verzetzaak dezelfde rechters zich weer over de zaak moeten buigen. Echter, rechter Rewita Chatterpal was wegens ziekte afwezig. Haar plaats was ingenomen door collega Anand Charan, zodat de rol kon worden afgeroepen en met de behandeling kon worden begonnen. Bouterse werd veroordeeld voor medeplichtigheid aan de moord op 15 mannen op 8 december 1982. Op 31 maart wordt de behandeling voortgezet.

  Lees meer: Eugène van der San boos op advocaat Kanhai – DWt


  Maak melding
 60. Wat was de scenario ?

  Voorafgaand aan de zitting waren er dus besprekingen / onderhandelingen / bedreigingen.

  Bouterse en zijn handlangers zijn niet gefouilleerd en waren dus gewapend. Just in case off.

  Bouterse komt als opperbevelhebber en zegt later dat hij verantwoordelijk is voor de gewapende machten.

  Kanhai wist ook voor de zitting al dat het niet lang zou duren.

  Conclussie:
  De krijgsraad heeft een bloedbad voorkomen.
  Suriname is geen rechtsstaat meer !

  Eerlijke verkiezingen kan je vergeten. Suriname heeft hetzelfde lot als Venezuela. Maduro is trouwens ook nog president, wie kan hem daar weg halen ?

  Bouta-lovers gecondoleerd jullie hebben om de persoonsverheerlijking van Bouta jullie eigen zielen, eigen respect, eigen broers en zussen en jullie eigen land naar de klote gedraaid.

  Heel veel sterkte aan de verstandige Surinamers !


  Maak melding
 61. Het besef is er nog niet maar gisteren, 22 januari 2020, heeft de geschiedenis zich herhaalt.
  Het bewijs komt 25 mei 2020 wanneer Bouta weer president wordt terwijl het overduidelijk is dat zijn massa in de minderheid is.
  Wie wilt wat doen ? Wie wilt een burgeroorlog ?
  Bouta is verantwoordelijk voor de gewapende machten. Met de woorden dat de krijgsraad hem goed heeft behandeld heeft hij zijn heethoofden teruggeroepen.

  Nog Chan, nog de kolonisator en nog de VN gaan wat kunnen doen.

  Krakti !


  Maak melding
 62. @para express
  “Bouta is verantwoordelijk voor de gewapende machten.”

  Een substantiële bedreiging maar niet heus.

  De beveiligingsdiensten van Brunswijk zijn heel wat gevaarlijker dan de gewapende macht van Bouterse.
  Zag je het stelletje oude mannen met te veel goud om hem heen lopen. Ze lijken stoer maar als het er op aankomt willen ze graag op hun veranda een black label of een BACOtje tot zich nemen.
  Ze weten dat ze oud zijn en niet meer stoer en onoverwinnelijk. Hun bazen dromen dat ze grip hebben op de gewapende machten


  Maak melding
 63. Het is oorverdovend stil in het anti-NDP kamp. Iedereen is nog bezig bij te komen van de schrik na zo een gigantische demonstratie van solidariteit zoals nooit eerder in de Surinaamse geschiedenis is getoond aan een leider. Maar ja, wat wil je anders, door de feiten te presenteren logenstraft de oppositie-media haar eigen doemboodschappen naar de samenleving. Waar is Chan? Zit hij weer in NL om te trachten bij zijn geldschieters de bezorgdheid weg te nemen, daardoor leugen op leugen te stapelen? Er is een bekend oud Surinaams lied dat zegt: Te yu njang Kuli nja njang, yu musu pai kuli paimang! Mé baar yu!!


  Maak melding
 64. @Para Express: Wat is er, je klinkt zo depressief. Je gaat er het bijltje toch niet bij neerleggen? Ook al ben je al tot het besef gekomen dat dit voor jullie een verloren race is, hoop ik oprecht dat je ons langer deelgenoot maakt van je verknipte brein. Of ben je gewoon leeg gelopen na het spektakel van de NDP gezien te hebben? Kom op, het begon net vermakelijk te worden.

  @Jojo: We weten dat voor jullie Holland buitenland is. Zielig!!

  @Henry: We hadden niets anders van jullie verwacht stelletje anti-Surinamers!

  @Taurus: Ophouden met paniek voetbal!!

  @Jacobus: “Met zijn gang naar de rechtbank is hij min of meer op zijn knieen gegaan”…… val ons niet lastig met je natte dromen!


  Maak melding
 65. Off Topic of wellicht ook niet…
  e.e.a. in het licht van list en bedrog…

  Hoefdraad wist niks van wurgcontracten CBvS met Clairfield

  Hoefdraad: “Ik ontken ten stelligste dat wij op de hoogte zijn van deze wurgcontracten en astronomische bedragen,”

  Hans Buysse, Managing Partner van Clairfield Belgium NV: “Onze contractpartij is de Centrale Bank van Suriname, maar het spreekt voor zich dat de regering en in het bijzonder de minister van Financiën Hoefdraad een belangrijke stakeholder is, en aldus betrokken is bij onze werkzaamheden. Zo zijn er inderdaad diverse meetings geweest in aanwezigheid van de heer Hoefdraad. Tussentijdse rapporten van onze opdracht werden ook naar hem gestuurd en hij heeft hierover zijn geschreven tevredenheid geuit.”

  LET OP: “zijn geschreven tevredenheid geuit;”

  Van Trikt, graag jou commentaar hierop, zodat Suriname ook dit hoofdstuk achter zich kan laten.


  Maak melding
 66. @Lucien,

  Je moet houden van een MOORDENAAR niet gaan verwarren met houden van het land Suriname.

  Je houdt niet van Suriname maar van een MOORDENAAR die het land Suriname heeft vernietigd ten eigen bate.

  Je eet die watra KKA van je Afgod op en je zegt: Dank u mijn Godheid. Wat heeft het toch gesmaakt.

  Al gaat de koers naar 1 op 100: Je gaat jouw geliefde MOORDENAAR nog loven en prijzen.

  Yu ede waai KUMAKOISI LUCIEN.

  DUS KOM MIJ NIET VERTELLEN DAT IK EEN ANTI-SURINAMER BEN.

  SURINAME ZIT IN MIJN HART YU KUMAKOISI LOVER.


  Maak melding
 67. SANTHOKI WORDT DE NEXT PRESIDENT KUMAKOISI LUCIEN.

  IK ZAL JUICHEN EN DAN HOOP IK DAT JE VAN ELLENDE VAN DE BOSJE BRUG SPRINGT KUMAKOISI LOVER LUCIEN.


  Maak melding
 68. @ JoJo
  Ik geloof best dat Brunswijk sterke beveiligingsdiensten heeft. Echter betwijfel ik of hij die wel zal gebruiken. Brunswijk en Bouterse zijn vrienden en zakenpatners. Bouterse heeft nog steeds controle over het leger en dat is voldoende om de macht over een land te houden. Kijk maar naar Hitler en Maduro. De sergantencoup was een militaire ingrijpen. De vertoning van Bouterse in militair pak was met een bedoeling. En hij heeft vrijwel dezelfde woorden gebruikt: de krijgsraad heeft mij goed behandeld = geen paniek er is niets aan de hand.

  Laten we het beste hopen voor Suriname en het volk !!

  @ Lucien
  Jij hebt zeker die dobbel shot Palm en die blaka teej achter elkaar gebruikt. Want je klinkt helemaal hieperdepiep.
  Het is voor mij, en ik denk voor elk verstandig en normaal denkend mens die met trots en fatsoen leeft, niet te bevatten dat er mensen zijn zoals jij die een crimineel verheerlijken en hem de leiding geven om hun eigen land en eigen volk op te lichten.
  En dan noem je het een spektakel. Lucien jij hebt spek op je takel bedoel je. Bouterse had een grote mond met hij komt met 30.000 man. Er was ongeveer een 10.000 man op de been waarvan een groot gedeelte gedwongen danwel bedreigd met ontslag en een gedeelte die betaald is.
  Op een eerlijk manier zal Bouterse geen president meer worden !
  Het is daarom zeer triest dat dankzij Bouta-lovers zoals jij alle Surinamers te schande worden gezet.

  Aan alle Bouta-lovers in Nederland / het land van de kolonisator,
  Het is makkelijk praten met een uitkering van de kolonisator, laat zien hoeveel je van Bouta houdt en ga terug naar Suriname want Bouta heeft jullie straks nodig ! Anders zijn jullie gewoon schijnheilig, hypocriet en laf.
  Bouta praat over dekolonisatie maar hij roept zijn lovers niet terug en met de belofte dat hij voor hen gaat zorgen.

  Een Bouta-lover houdt niet van Mama Sranang, een Bouta-lover heeft geen trots en eer.

  Ik bid voor Suriname !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 69. @ Lucien.
  Mijn horizon is heel wat groter dan NL of SU. Ik heb in totaal gewerkt in 7 landen en er ongeveer 85 bezocht voor de lol of om iets te leren. Samen met echtgenotes en kinderen hebben wij ervaringen opgedaan in meer dan 100 landen. verder lees ik 3 kranten en heb ik een aardig bibliotheek,

  Uw horizon is duidelijk beperkter.

  Ik heb drone beelden van de NDP manifestatie gezien en dan ontstaat er een heel ander beeld over de aantallen en het enthousiasme.
  Het interessantst zijn de beelden op de grond die als foto’s moeten verhullen dat de opkomst tegenviel. Nog interessanter zijn de beelden bij interviews met NDPers op de grond. je hoort Bouterse duidelijk zijn show opvoeren en op de achtergrond lopen mensen met vlaggen al weg. zodra het pakketje gescored was in de tent liep men in paars shirt en met vlag gewoon weg beste Lucien.

  Voeg toe de mensen in functie en de vrijgelaten ambtenaren en het viel vies tegen. 10.000 is veel beste Lucien en dan liepen er zeker een paar duizend mensen gedwongen mee omdat je gezicht niet laten zien gevolgen heeft.

  By the way waar waren Doekhi of Hooghart.


  Maak melding
 70. Het Surinaamse volk zal niet gaan voor een koers van 1:9, laat staan voor 1:16 op 25 mei 2020.

  Zo achterlijk is het grootste deel van het Surinaamse volk niet : Slechts voor de KUMAKOISI aanhangers maakt het geen flikker uit of de koers 1 op 30 of 1 op 100 wordt.

  Ze willen toch allemaal sterven voor hun moorddadige afgod.

  Tegen zo een Domheid is geen kruid gewassen.

  De NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ zal plaats MOETEN maken op 25 mei voor integer bestuur.

  Suriname Voorwaarts.

  Weg met de Cosa Nostra Orga. Weg met de vernietigers van de Surinaamse economie.


  Maak melding
 71. @Alle KUMAKOISI aanhangers,

  Volgens de econoom Anand Behari is Suriname FEITELIJK FALLIET.
  De regering kan geen obligatieleningen meer afsluiten in het buitenland. In het binnenland kunnen ze ook niet meer lenen bij de diverse banken want die hebben ook hun eigen sores.

  Wat resteert om aan middelen te komen is het verkopen van Staatseigendommen. Let wel: De inkomsten van Staatsolie zijn al verpand. Royalties van New Mont gaan nu rechtstreeks naar Oppenheimer.

  Men heeft nog de beschikking over een deel ad 250 miljoen USD van de Kasreserves die zijn overgeheveld naar de Centrale Bank. 370 miljoen USd is inmiddels al opgesoupeerd.

  Al met al is Suriname in hele grote problemen: Suriname zal niet meer in staat zijn om haar schulden te kunnen betalen.

  DIT IS EEN GRANDIOZE VERWORVENHEID VAN DEZE KAMIKAZE REGERING.

  Nieuws op Radio Apintie


  Maak melding
 72. @ Rob (-ert / -G alias Wendy alias Lucien, etc.)

  ” … Einstein zei ook wijselijk “Insanity is doing the same thing over and over again en expecting a different result”. … ”

  Weet je wel wat dat betekent ?
  Bestudeer de geschiedenis en de werkwijze van de NDP en je komt er achter.

  Rob (en andere splitsingen),
  Waarom verlaat je het land van de kolonisator niet en ga je terug naar Suriname waar jouw baas Bouta koning is ?
  Omdat je weet dat Bouta jou geen huis kan garanderen,
  Omdat je weet dat Bouta jou geen goede zorg kan garanderen,
  Omdat je weet dat Bouta jou geen goede pensioen kan garanderen,
  Omdat je weet dat Bouta jou geen veiligheid kan garanderen,
  Omdat je weet dat Bouta jouw kleinkinderen en jouw kleine neefjes en nichtjes geen goede scholing en ontwikkeling kan garanderen.
  Rob (en andere splitsingen) daarom blijf jij veilig in het land van de kolonisator. Jij bent schijnheilig, hypocriet en laf !!


  Maak melding
 73. “Robert 24 januari 2020 At 17:10
  Einstein zei ook wijselijk “Insanity is doing the same thing over and over again en expecting a different result”.”

  Hahaha…I thought this was the working method of the NDP.

  Here is another one for you about how liars like you create the “illusion of truth”

  “If you tell a lie again and again and keep repeating it, people will eventually come to believe it.”

  I figure your smart enough to know who authored it.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES