Ex-politieagent beroofd en doodgeschoten bij barbershop in Suriname

16
Man beroofd en doodgeschoten bij barbershop in Suriname

Rond 11.30u kreeg het Surinaamse Command Center een melding binnen van een roofoverval bij een barbershop aan de Welgedacht A weg in Suriname. De beller gaf daarbij aan dat er een slachtoffer zou zijn met een schotverwonding.

De politie ging ter plaatse en trof daadwerkelijk een manspersoon bebloed aan met een schotwond in de buikstreek, nabij Italians barbershop. Een ambulance werd ingeschakeld om het slachtoffer af te voeren naar de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis voor medische behandeling.

Bij aankomst van het medisch personeel werd echter geconstateerd dat de man het leven reeds had gelaten. De verschillenden eenheden werden ingeschakeld en dirigeerden naar de plek van het delict.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een ex-politieagent en wel Manodjkoemar Mohan (foto onder). De politie heeft de zaak in onderzoek. Later meer.


16 REACTIES

 1. Neks No Fout Nog 5 Jaren Roven En Moorden.

  Mensen kom op voor je rechten ,koop ook wapens zoals de rovers dat doen en schiet de klootzakken gewoon dood bij verdacht al.

  Ik hoef niet te raden wie de rovers zijn ,deze mensen moeten 1 voor 1 worden dood geschoten als men ziet dat dezen in groeps zijn.


  Maak melding

 2. Regering Bouterse maakt meer kapot dan je lief is. Sinds die man aan de macht is gekomen is het 1 grote puinhoop in Suriname. De VHP moet deze regering weghalen. De NDP mag nooit meer aan de macht komen.


  Maak melding

 3. Politie is Suriname is corrupt en onbetrouwbaar en schijt 7 kleuren in hun broek. Beter is om de broeders Gopal in te schakelen die wel weten hoe je met de zwarte ratten moet handelen.


  Maak melding

 4. wat ik ook nog steeds niet snap is dat EERST de politie aanwezig MOET zijn die dan vervolgens ambulance gaat bellen..kost onnodig veel tijd..

  familie..Sterkte hoor..


  Maak melding

 5. Suriname is nu een puinhoop. Iedereen die doet maar wat,iedereen die roept maar wat.Het ligt ook aan de staat om meer goed opgeleide politie agenten een grondig psygologisch onderzoek te
  laten ondergaan geen padvinders.Hoor andere roepen koop een wapen is geen oplossing.Wij hebben nooit geleerd te communiceren,dan moet die jongen van 14 jaar die tot bloedens toe verkracht is,en op een Begraafplaats achtergelaten is,door die vieze vuile pedo (taxi chauffeur) ook een wapen kopen.Waar gaan ze heen afhakken die snikkel .Of een bezemsteel in douwen.Vuile pedo en ik wil niets horen hij was zeker zo je blijft van kinderen af.Die paarse ratten moeten weg.En het gaat niet goed wat deed hij vier uur in de ochtend op straat ,waar was zijn moeder.Ik was niet daar maar ik denk dat hij geld nodig had.Dacht wat te verdienen .En is op een begraafplaats gevonden.Tot bloedens toe verkracht.Ik heb een tijdje daar gewoond,maar ging mango stelen etc maar zulke dingens waren er niet .Zes uur in de avond ging mijn moeder mij overhoren DDB stap op man.En sorry hoor respect voor de familie van die man R.I.P .En toch hoor je mensen zeggen Suriname is liefde.Shame one you


  Maak melding

 6. In Nederland gebeurt er gelukkig niks hier is het melk en honing ik begrijp niet waarom die Suriname haters zich met Surinaamse zaken bemoeien ga op een Nederlandse site over Nederland klagen of daar je commentaar geven bv de belastingdienst dat is nog steeds hot news.


  Maak melding

 7. Zoals de Turken jaren(30) geen woordt Nederlands kunnen in Nederland wonen en sommige andere culturen zelfs een schotel hebben,mag ik ook naar thuis front luisteren.En geen enkele gardame komt mij zeggen,waar ik moet gaan voor mijn beklag .En als het over belasting dienst gaat geef ik ook mijn mening. Maar als sommige nooit gehoord hebben over twitter is het moeilijk.En ik ben trots hoor ik gister nog,als ik mot met iemand hebt scroll ik door.Ik houdt mij bezig met Suriname Dang .Sang.Terwijl ik niemand daar hebt. Maar sommige willen terug maar hebben kind nog kraai.Als witte Nederlanders ook iin Suriname waren voor die zitting wie ben ik.En als laatst ik wordt hier niet als Nederlander geaccepteerd in Suriname ook niet.En als ze zeggen donder op naar je land heb ik een.k probleem.In afrika zien ze mij niet als rasechte Zwarte/ India niet als rasechte Hindu .Dus ik ga op welke site ik wil ik krijg die accepgiro thuis . En ik weet dat hier ook grote jongens zijn maar die bedreigen je niet met een wapen voor brood en een appel.


  Maak melding

 8. En wat heb ik te maken met de belastingdienst als ze hun gelijk krijgen wordt het geld op hun rekening gestort.Nu klagen ze dat ze depressief zijn als het geld gestort wordt met twk gaat die depressie weg.En als het goed gaat met Suriname ben ik blij ,want het is een mooi land dus voor dingens die vinden dat ik Suriname haat kom met bewijs.


  Maak melding

 9. En Nederland scheldt ik ook uit in December op twitter als ze zeggen pak de boot terug naar Afrika is ons kinderfeest.Bij mij spaar ik niemand ook familie niet ,als je fout ben,ben je fout basta.Dus houdt je weinig vrienden over.tja klagen over buitenlanders wie heeft al die grenzen geopend mijn moeder ,nee hun zelf.Die mensen komen met hun oorlogs trauma wat verwacht je dan.Bedreigen en knallen de advocaten neer .Vrachtwagen chauffeurs pakken geld brengen die Azielzoekers hier.z.g weten ze van niets.Hun wetten komen opleggen hier ,ongevraagd aan vrouwen zitten.Ik lees mie no BAW. Moskeen bouwen en die kinderen leren dat wij varkens zijn. Ze mogen stelen van niet Moslims ik hoor lees zie veel.Moderne slavernij etc.Ziekenhuizen te weinig personeel en toch hoor je er is werk waarom zitten vele met burn_ out thuis.Te kort aan leerkrachten noem maar op dus ik geef ze op twitter ook van langs.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.